QUOTE(Olinda @ 2011 02 22, 12:43)
O koks maistas vyrauja Turkijos viešbučiuose

nes apie tai nelabai pagalvojau, o mano vaikui vaisiai nėra tiek svarbūs kiek mėsa

iš bėdos galima žuvį įsiūlyti
Aš akcentuočiau švarą, tikimybė, kad kuo daugiau žv. tuo daugiau investuojama į tai. Maistas Turkijoj neblogas - švediškas stalas, daug daržovių - žalių ir troškintų, geresniuose viešbučiuose griliai ir dienos šefo patiekalai būna, kebabai, įvairūs užkandžiai, kaip pvz guzleme, badu neturėtumėt mirti
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2011 02 22, 12:48)
Aš sutinku, kad balandį ir gegužę vidutinė temperatūra gali būti 22-26 laipsniai, bet tikrai ne 34 liepą ir rugpjūtį. O +24 laipsniai vandens temperatūra vidurvasarį yra neįtikėtinai vėsi Turkijos masteliais vertinant. Nes pažįstu žmonių, kurie be +26 kojos į vandenį nekiša
Na vidutinę skaičiuojant dienos ir naktinės sumą dalijant iš dviejų...