Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 22, 21:13)
Reiktu ir man pasireiksti apie dievisko skonio granatus, bananus, tresnes, braskes tiek is viesbucio restorano, tiek is vietiniu turgu neturistinese zonose. Apie nepaprasto skonio keptus kastonus ir kukuruzu burbuoles. Ka jau bekalbet apie agurkus ir pomidorus.  bigsmile.gif
Deja deja, 99 proc tai nieko labai isskirtinesnio nei Lietuvoje biggrin.gif Reiks dar i kalnus pasiduoti, gal rasim koki kolektyvini soda ir nusiaubsim  ax.gif

Kazkas mesiskais patiekalais viesbutyje domejosi, kad atzala neliktu nevalgius. Visai gali buti, kad gausite viesbutyje 1 (viena) patiekala is mesos (greiciausiai erienos), na dar paukstienos gali buti. Bus dar kokiu nors troskiniu ar siaip makalose su pamineta mesa, bet jos gabaliukus Rytu europieciai bus isgraibe. O bet taciau, bus pakankamai saldumynu, tad vaikui nuo kaloriju stygiaus mirti nebus galimybes  mirksiukas.gif

As ir toje Turkijoje dievisko skonio vaisiu neragavau, bet Turkijoj darzoves man po ziemos Lietuvoje, tikra atgaiva sielai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 22, 20:21)
Kas liecia kur tuos vaisius reikia valgyti, tai na, kaip bebutu, tai neprisivesi ju ten is kalnu ivairiu ir tiek daug, kiek gali gauti viesbutyje, taip, kad dauguma vistik ragaus viesbutinius skanestus.

Ka cia ir svaigti lyginant su tuo ka gauname Lietuvoje, saules ten daugiau, tai ir skonis vaisiu, bei darzoviu visai kitas.

Zilvinai, nereikia lia lia, tu nebuvai neturistinese zonose  biggrin.gif Jei bandysi pasakoti apie Stambula, tai na juk visas jis turistinis, o ir kiek jau tose sostinese buna tu kaimisku vaisiu ir darzoviu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as dar viena granata turiu saldytuve....mes tada ju daug prisiskyneme..ir viesbutyje visus vakarus valgeme ir i LT parvezeme wub.gif nu man jie nerealus buvo rolleyes.gif
O vynuoges isties valgiau ir kalnuose ir Antalijos senamiestyje(priskyne)...vistiek jos nerealaus skonio ir tokiu LT nevalgiau,o vynuotes as dievinu ir nuolat LT valgau.
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2011 02 22, 20:31)
As ir toje Turkijoje dievisko skonio vaisiu neragavau, bet Turkijoj darzoves man po ziemos Lietuvoje, tikra atgaiva sielai buna biggrin.gif

na visu pirma juk atostogauji dazniausiai pavasari,kai nebuna tam tikru vaisiu,ten ka tik nuskintu o antra juk viesbutyje vaisiai ir is bobuciu prisikinti du skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 22 vasario 2011 - 21:57
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 02 22, 23:38)
na visu pirma juk atostogauji dazniausiai pavasari

nu vat rugsejis man tik del vaisiu ir patiko, tikrai, ir pasiula ir kokybe visai kita buvo. ir persikai buvo labai panasus i tuos, kur serbijos kaime pirkome. o pavasari, vasaros pradzioj, tai gal tikrai tik atveztiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 22, 23:04)
nu vat rugsejis man tik del vaisiu ir patiko, tikrai, ir pasiula ir kokybe visai kita buvo. ir persikai buvo labai panasus i tuos, kur serbijos kaime pirkome. o pavasari, vasaros pradzioj, tai gal tikrai tik atveztiniai  g.gif

Juokaujat, chebryte, net vasario-kovo menesi jau is Turkijos vaisiai ir darzoves, bent jau Bodrume smile.gif
Na, aisku, negaliu sneket apie viesbucius, bet turguj tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufu: 22 vasario 2011 - 23:13
QUOTE(Cobre @ 2011 02 22, 22:04)
nu vat rugsejis man tik del vaisiu ir patiko, tikrai, ir pasiula ir kokybe visai kita buvo. ir persikai buvo labai panasus i tuos, kur serbijos kaime pirkome. o pavasari, vasaros pradzioj, tai gal tikrai tik atveztiniai  g.gif

priminei persikus....s juos valgiau viesbutyje,bet skanumelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kufu @ 2011 02 22, 22:11)
Juokaujat, chebryte, net vasario-kovo menesi jau is Turkijos vaisiai ir darzoves, bent jau Bodrume smile.gif

kokius vaisius tuo metu galima nuo medziu skinti?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 02 22, 23:13)
priminei persikus....s juos valgiau viesbutyje,bet skanumelis wub.gif
Papildyta:

kokius vaisius tuo metu galima nuo medziu skinti?

Na, as galiu sneket tik apie mandarinus, apelsinus ir citrinas, kitu nuo medzio tuo metu neskyniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 02 22, 22:15)
Na, as galiu sneket tik apie mandarinus, apelsinus ir citrinas, kitu nuo medzio tuo metu neskyniau ax.gif

tai tuo metu tie vaisiai pribrende?..nes spalio menesi mandarinai,apelsinai dar ne visai sunoke,bet nedaug truko... wub.gif
as citrinas skyniau Graikijoje liepos menesi prinokusias,bet dar joms brandumo reikejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 02 23, 01:11)
Na, aisku, negaliu sneket apie viesbucius, bet turguj tai tikrai thumbup.gif

as apie viesbucius.
na tai pavasari ir buna vadinasi tik apelsinai ir braskes, citrunu tai kazkaip labai neprivalgysi, biggrin.gif kas ten dar, tresnes gal jau prasideje, tos zalios slyvutes, arbuzai, bet jie juk ne svieziai sunoke. Na kas pagal viska dar turetu buti is tuo metu auganciu? Nes visa kita tada vadinasi atveztiniai, jei aplamai yra, zinoma.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 22, 20:13)
Kazkas mesiskais patiekalais viesbutyje domejosi, kad atzala neliktu nevalgius. Visai gali buti, kad gausite viesbutyje 1 (viena) patiekala is mesos (greiciausiai erienos), na dar paukstienos gali buti. Bus dar kokiu nors troskiniu ar siaip makalose su pamineta mesa, bet jos gabaliukus Rytu europieciai bus isgraibe. O bet taciau, bus pakankamai saldumynu, tad vaikui nuo kaloriju stygiaus mirti nebus galimybes  mirksiukas.gif

Fui, nu ir suvalgarinai vakarėlį, Tavęs paklausius galima pagalvoti, kad Turkijoj nakvynės namuose apsistoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 22, 23:51)
Fui, nu ir suvalgarinai vakarėlį, Tavęs paklausius galima pagalvoti, kad Turkijoj nakvynės namuose apsistoji biggrin.gif

Aha, varguoliu viesbuciuose biggrin.gif

Jeigu rimtai, tai posto esme buvo (kaip dazniausiai ir buna, kai as rasau) islisti is to unisono apie visus puikumus. Naujas zmogus atejes i sita tema mato:
"Maistas labai puikus" Na ar tikrai visas maistas ir visuose viesbuciuose ir visa laika ?
"Mesos buvo" Vat po tokiu postu tokie kaip as nuvaziuoja ir randa kelis erienos gabaliukus tarp daug daug troskinto baklazano biggrin.gif
"Superinis viesbutis" O kas ten tokio superinio ir neaisku...
Nu zodziu, jeigu jau rasoma, tai man idomiau, kai objektyviai su detalem smile.gif O visi tie "dieviski" ir "pasakiski" skoniai... Na cia is moteru sunku atimti tokius palyginimus. Bet bent jau as zinau labai baisiu ir bjauriu pasaku, bei ziauriu dievu. Tai kaip man suprasti, koks tai buvo skonis g.gif

P.S. bet Turkijos kainos ir kokybes santykis vaziuojant su kelioniu organizatoriumi yra pasakiskai dieviskas ir superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 23 vasario 2011 - 08:00
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 23, 08:58)
Aha, varguoliu viesbuciuose biggrin.gif

Jeigu rimtai, tai posto esme buvo (kaip dazniausiai ir buna, kai as rasau) islisti is to unisono apie visus puikumus. Naujas zmogus atejes i sita tema mato:
"Maistas labai puikus" Na ar tikrai visas maistas ir visuose viesbuciuose ir visa laika ?
"Mesos buvo" Vat po tokiu postu tokie kaip as nuvaziuoja ir randa kelis erienos gabaliukus tarp daug daug troskinto baklazano  biggrin.gif
"Superinis viesbutis" O kas ten tokio superinio ir neaisku...
Nu zodziu, jeigu jau rasoma, tai man idomiau, kai objektyviai su detalem smile.gif O visi tie "dieviski" ir "pasakiski" skoniai... Na cia is moteru sunku atimti tokius palyginimus. Bet bent jau as zinau labai baisiu ir bjauriu pasaku, bei ziauriu dievu. Tai kaip man suprasti, koks tai buvo skonis  g.gif

P.S. bet Turkijos kainos ir kokybes santykis vaziuojant su kelioniu organizatoriumi yra pasakiskai dieviskas ir superinis  thumbup.gif

Pritariu, aš irgi už objektyvumą o ne aikčiojimus thumbup.gif Kad ir nusivežus mėsaėdį vaiką į gerą v/b ten mėsa bus visiškai kitokio skonio ir nevisada sukramtoma, pagardinta rytietiškais prieskoniais, nei vaikas įpratęs valgyti namie, ir didelė tikimybė kad ją spjaus lauk ir š... pavadins 4u.gif Bet kaip jau buvo minėta badas ten tikrai negresia, važiuokit drasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 02 22, 22:38)
na visu pirma juk atostogauji dazniausiai pavasari,kai nebuna tam tikru vaisiu,ten ka tik nuskintu o antra juk viesbutyje vaisiai ir is bobuciu prisikinti du skirtingi dalykai mirksiukas.gif

nu tai ka ir noriu pasakyt, kad pesticidu ten tikrai maziau nei importuojamose darzovese. nes pas mus kur atveztos plastmasines as negaliu valgyt, kartais kai labai uzsinoriu ekologiskus nusiperku, bet ten ir...
Atsakyti