tame ir reikalas, kad grizimas paliktas tas pats
isveza is pacio ryto
Papildyta:
Pasirinkit savo viesbuti ir isvykimo data, ir pamatysite, kada isvykstat ir kada griztat
QUOTE(kerepliuke @ 2011 02 10, 11:02)
O kažin dar įmanomas variantas kad grąžins senąjį laiką? Nes man labai labai nepatinka šis variantas 

O gerai paziurejot i savo data ? Nes kai kuriom dienom (pvz 06.11) yra po du skrydzius. Vienas ryte, kitas per pietus.
Skrydzio laikas gali dar keistis. Bet nebutinai

O silpnu nervu zmonems yra naujienu: skaiciau vel Islandijoj kazkoks ugnikalnis budinasi

Zilvinai75,o kaip paziureti kiek ta diena skrydziu?
QUOTE(edita75 @ 2011 02 10, 13:08)
tame ir reikalas, kad grizimas paliktas tas pats
isveza is pacio ryto
Papildyta:
Pasirinkit savo viesbuti ir isvykimo data, ir pamatysite, kada isvykstat ir kada griztat
isveza is pacio ryto
Papildyta:
TA prasme savo viesbucio pavadinima i goole ivest?
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 10, 12:27)
TA prasme savo viesbucio pavadinima i goole ivest?
tiek tezture tiek novature yra skiltis "skrydziu tvarkarastis" "skrydziai" ten ir yra visa info, nereikia pagal jokius viesbucius ziureti

http://www.teztour.l...ortCode=VILNIUS
aš žiūrėjau čia tą pačią, kur mes važiuojam, dieną 2 skrydžiai, nežinau į kurį papuoliau, nenoriu vėlai.
aš žiūrėjau čia tą pačią, kur mes važiuojam, dieną 2 skrydžiai, nežinau į kurį papuoliau, nenoriu vėlai.
QUOTE(kerepliuke @ 2011 02 10, 10:28)
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 10, 10:34)

Jei anksti kilti is Lietuvos (5,25) tai viesbutyje tiketina busite apie 10-11val kadangi kambari gausite gal but apie 14-15 tai ta puse dienos be savo kampo irgi ne geriausias variantas. O jei kilti po pietu ir isvazuoti po pietu manau butu patogiau visu pirma dar puse dienos galima ilsetis o antra kambario nereikes laukti.
QUOTE(As ir tu @ 2011 02 10, 13:11)
Jei anksti kilti is Lietuvos (5,25) tai viesbutyje tiketina busite apie 10-11val kadangi kambari gausite gal but apie 14-15 tai ta puse dienos be savo kampo irgi ne geriausias variantas. O jei kilti po pietu ir isvazuoti po pietu manau butu patogiau visu pirma dar puse dienos galima ilsetis o antra kambario nereikes laukti.

QUOTE(As ir tu @ 2011 02 10, 12:11)
Tas tai taip. Bet as vistiek labiau ryte noreciau

Privarėt man čia streso
Pasirodo ir mano dieną du skrydžiai. O mūsų sutartyje įrašytas rytinis skrydis, tai tikiuosi kad taip ir bus

su kudikiu gal geriau butu skristi rytiniu, nes gal lengviaus butu "uzlauzti"