Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

tame ir reikalas, kad grizimas paliktas tas pats
isveza is pacio ryto

Papildyta:
Pasirinkit savo viesbuti ir isvykimo data, ir pamatysite, kada isvykstat ir kada griztat
Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2011 02 10, 11:02)
O kažin dar įmanomas variantas kad grąžins senąjį laiką?  Nes man labai labai nepatinka šis variantas verysad.gif

O gerai paziurejot i savo data ? Nes kai kuriom dienom (pvz 06.11) yra po du skrydzius. Vienas ryte, kitas per pietus.

Skrydzio laikas gali dar keistis. Bet nebutinai biggrin.gif

O silpnu nervu zmonems yra naujienu: skaiciau vel Islandijoj kazkoks ugnikalnis budinasi biggrin.gif
Atsakyti
Zilvinai75,o kaip paziureti kiek ta diena skrydziu?
Atsakyti
QUOTE(edita75 @ 2011 02 10, 13:08)
tame ir reikalas, kad grizimas paliktas tas pats
isveza is pacio ryto

Papildyta:
Pasirinkit savo viesbuti ir isvykimo data, ir pamatysite, kada isvykstat ir kada griztat

TA prasme savo viesbucio pavadinima i goole ivest?
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 10, 12:27)
TA prasme savo viesbucio pavadinima i goole ivest?

tiek tezture tiek novature yra skiltis "skrydziu tvarkarastis" "skrydziai" ten ir yra visa info, nereikia pagal jokius viesbucius ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.teztour.l...ortCode=VILNIUS

aš žiūrėjau čia tą pačią, kur mes važiuojam, dieną 2 skrydžiai, nežinau į kurį papuoliau, nenoriu vėlai.
Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2011 02 10, 10:28)
O gal kas nors gali pasakyti ar daug rusu būna Kemer Resort?  smile.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 10, 10:34)
Ta pati situacija, kaip ir visuose viesbuciuose, gryna loterija smile.gif 

drinks_cheers.gif kai as ten atvykau, nei vieno nesimate. Uztat pilna buvo skandinavu, o paskui uzveze desanta is kazkokios darbovietes. Gere daug, visur ju buvo pilna, visur jie dalyvavo, bet nepiktybiniai, atvirksciai, labai linksma buvo juos stebeti. Taip, kad kaip pataikysite. Man atrodo si bei ta apie viesbucio populiaruma rusu tarpe, galima nuspeti ir patyrinejus atsiliepimus rusiskuose puslapiuose, jei ju daug ir jie geri, jei sakoma, kad personalas be problemu kalba rusiskai, animacija vyksta ir rusu kalba, tai jau si ta reiskia. O yra atsiliepimu, kur viesbutis apibudinamas, kaip prastas, nes rusu ten nemegstama, rusu kalba susikalbeti sunku, tai tikimybe, kad rusu ten bus daug gal mazesne. Bent jau teoriskai biggrin.gif Nagi paleis rusai tam viesbuciui kainas ir suguzes ju iskart biggrin.gif Skaiciau atsiliepima brito apie viena Kemero viesbuciu, tai jis rase, kad jei nenorite pasijusti vienisas tarp rusu ir vokieciu, tai nesirinkite Antalijos regiono, rinkites Fetija, Dalamana, Olu Deniz, Bodruma, ten jausites gerai.

Atsakyti
Jei anksti kilti is Lietuvos (5,25) tai viesbutyje tiketina busite apie 10-11val kadangi kambari gausite gal but apie 14-15 tai ta puse dienos be savo kampo irgi ne geriausias variantas. O jei kilti po pietu ir isvazuoti po pietu manau butu patogiau visu pirma dar puse dienos galima ilsetis o antra kambario nereikes laukti.
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2011 02 10, 13:11)
Jei anksti kilti is Lietuvos (5,25) tai viesbutyje tiketina busite apie 10-11val kadangi kambari gausite gal but apie 14-15 tai ta puse dienos be savo kampo irgi ne geriausias variantas. O jei kilti po pietu ir isvazuoti po pietu manau butu patogiau visu pirma dar puse dienos galima ilsetis o antra kambario nereikes laukti.

drinks_cheers.gif man priimtinesnis irgi toks variantas, bet kiekvienam savo, jau kazkada diskutavom apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2011 02 10, 12:11)

Tas tai taip. Bet as vistiek labiau ryte noreciau biggrin.gif Nevisada to kambario laukti reikia, o ir siaip palikus lagaminus galima po teritorija pasmirineti. Apsiuostyti, skant biggrin.gif
Atsakyti
Privarėt man čia streso karsta.gif Pasirodo ir mano dieną du skrydžiai. O mūsų sutartyje įrašytas rytinis skrydis, tai tikiuosi kad taip ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
su kudikiu gal geriau butu skristi rytiniu, nes gal lengviaus butu "uzlauzti"
Atsakyti