Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(kufu @ 2011 02 14, 15:23)
Nieko labai sudetingo nera, kapitonas turi buti surases ta vadinama Tranzit Log su visais keleiviu duomenim ir su tuo dokumentu bei keleiviu pasais keliauja pas pasieniecius ir tas pats grizus smile.gif

Tokia procedura privaciose jachtose ar ir tuose greitaeigiuosie keltuose ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 14 vasario 2011 - 16:05
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 14, 15:46)
Tokia procedurose privaciose jachtose ar ir tuose greitaeigiuosie keltuose ?

Privaciose jachtose smile.gif greitaeigiuose keltuose, paduodi pasa, tave iraso i keleiviu sarasa, kuri pateikia pasienieciams, o nuplaukus i Turkija praeini pasu kontrole. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufu: 14 vasario 2011 - 16:00
QUOTE(kufu @ 2011 02 14, 17:59)
Privaciose jachtose smile.gif greitaeigiuose keltuose, paduodi pasa, tave iraso i keleiviu sarasa, kuri pateikia pasienieciams, o nuplaukus i Turkija praeini pasu kontrole. smile.gif

Bet as kazkur uztaikiau ant nuotraukos ir komentaro, kad dideles eiles ir visas labai letai juda g.gif kazin tiesa? as va galvoju apie pasigulinejima Bodrume geguzes pradzioje, bet mintis, kad subanguos jura ir as laiku nepasieksiu Kos ir lektuvas mane paliks man siauba kelia blush2.gif
Apsvieskit, o i kuria vieta tas keltas atkelia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 14 vasario 2011 - 16:21
QUOTE(Cobre @ 2011 02 14, 16:19)
Bet as kazkur uztaikiau ant nuotraukos ir komentaro, kad dideles eiles ir visas labai letai juda  g.gif  kazin tiesa?  as va galvoju apie pasigulinejima Bodrume geguzes pradzioje, bet mintis, kad subanguos jura ir as laiku nepasieksiu Kos ir lektuvas mane paliks man siauba kelia  blush2.gif
Apsvieskit, o i kuria vieta tas keltas atkelia?

Koso saloj ar Bodrume? Kose eiliu dideliu man neteko uztikt, atplaukus i Bodruma kazkur valanda teko eilej stovet, bet cia kai vakariniu reisu plaukiau.. g.gif
Papildyta:
Siaip nesu girdejus, kad butu keltas neisplaukes, geguzes menuo tai ne koks lapkritis g.gif bet su laikais pasideliok, nes keltas isplaukia berods 9 is Bodrumo, valanda plaukia, dar pasu kontrole, lektuvas isskrenda berods 10.30. Mano tevai tai is vakaro gris i Kos, kad ramiai isskrist smile.gif
Papildyta:
O dar Kos oro uosts yra 26-27 km nuo Koso prieplaukos.. 4u.gif
Papildyta:
Bet gi rimtai galima is vakaro grizt, kadangi organizuoju tevams kelione, tai paziurejau sita viesbutuka Triton Hotel, jis ant juros kranto ir visai salia centro ir prieplaukos ir kaina normali, o dar yra Kos Aktis Art Hotel - man labai grazus ir vaizdas pro balkona fantastiskas, irgi ant juros kranto ir beveik paciam centre wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 02 14, 16:30)
o dar yra Kos Aktis Art Hotel - man labai grazus ir vaizdas pro balkona fantastiskas, irgi ant juros kranto ir beveik paciam centre wub.gif

Gyvenai sitam ? Man vat smalsu, kokios kainos tokio viesbucio restorane smile.gif Patiekalu, vyno, alaus blush2.gif
Vaizdas per miegamojo langa didis.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 02 14, 18:30)
Koso saloj ar Bodrume? Kose eiliu dideliu man neteko uztikt, atplaukus i Bodruma kazkur valanda teko eilej stovet, bet cia kai vakariniu reisu plaukiau.. g.gif
Papildyta:
Siaip nesu girdejus, kad butu keltas neisplaukes, geguzes menuo tai ne koks lapkritis g.gif bet su laikais pasideliok, nes keltas isplaukia berods 9 is Bodrumo, valanda plaukia, dar pasu kontrole, lektuvas isskrenda berods 10.30. Mano tevai tai is vakaro gris i Kos, kad ramiai isskrist smile.gif
Papildyta:
O dar Kos oro uosts yra 26-27 km nuo Koso prieplaukos.. 4u.gif
Papildyta:
Bet gi rimtai galima is vakaro grizt, kadangi organizuoju tevams kelione, tai paziurejau sita viesbutuka Triton Hotel, jis ant juros kranto ir visai salia centro ir prieplaukos ir kaina normali, o dar yra Kos Aktis Art Hotel - man labai grazus ir vaizdas pro balkona fantastiskas, irgi ant juros kranto ir beveik paciam centre wub.gif

as supratau, kad is Kos atplaukus, jau turkijoje, kol praeini kontrole g.gif
jo, kai tik savaitei atskrendi, tai daug laiko visi sie vojazai atima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 14, 16:40)
Gyvenai sitam ? Man vat smalsu, kokios kainos tokio viesbucio restorane smile.gif Patiekalu, vyno, alaus  blush2.gif
Vaizdas per miegamojo langa  didis.gif

Negyvenau, Kos man tik tranzitas, taip, kad apie kainas kol kas negaliu pasakyt, tik zinau, kad net vietiniai ten eina valgyt ir kavos gert smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 02 14, 16:41)
as supratau, kad is Kos atplaukus, jau turkijoje, kol praeini kontrole  g.gif
jo, kai tik savaitei atskrendi, tai daug laiko visi sie vojazai atima  verysad.gif

Tai imk ta skrydi, kur sestadieni atskrendi, o pirmadieni isskrendi mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu prašymą važiuojantiems greitu metu įTurkiją. Gal galėtumėte nupirkti
Black henna
Gali būti ir Dark brown henna. Turkijoje ji nebrangi, apie 3-4 dolerius. Būčiau dėkinga. Lauksiu nį až
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 14, 19:38)
a ka uz ~5300 desimciai dienu i 5* birzelio pradziai 2+1 gal ir nieko butu  biggrin.gif  Tik reikia buti, kaip cia megstama sakyti, neisrankiam. Ir nealergiskam Daimai  lotuliukas.gif

Tai vaikiska kaina pas Sofa valdo  biggrin.gif

O kas toj Daimoj taip blogai, prisiskaičiau blogų komentarų, bet jei tokie emocingi, maždaug "blogiausias viešbutis"...o kas ten iš tiesų taip blogai, juk 5 žvaigždės plius UAl g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 14, 23:39)
O kas toj Daimoj taip blogai, prisiskaičiau blogų komentarų, bet jei tokie emocingi, maždaug "blogiausias viešbutis"...o kas ten iš tiesų taip blogai, juk 5 žvaigždės plius UAl  g.gif

Zilvinai, kas ten ne taip? Man lyg ir susidare ispudis, kad per daug zmoniu ir netinkamas kiekis personalo, o nuo to ir kylancios problemos. Ar ne taip viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 14, 21:39)
O kas toj Daimoj taip blogai, prisiskaičiau blogų komentarų, bet jei tokie emocingi, maždaug "blogiausias viešbutis"...o kas ten iš tiesų taip blogai, juk 5 žvaigždės plius UAl  g.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 02 14, 22:16)
Zilvinai, kas ten ne taip? Man lyg ir susidare ispudis, kad per daug zmoniu ir netinkamas kiekis personalo, o nuo to ir kylancios problemos. Ar ne taip viskas  g.gif

UAI ten nelabai rasite smile.gif Maistas (cia lyginu su kitais mano lankytais viesbuciais) vienodas, mesos atzvilgiu skurdokas. Prie pagrindinio patiekalo ilgiausios eiles. Staliuka vakarienei lauke reikia uzsiimti apie penkta-sesta valanda (vakariene nuo septyniu). Kambari cokoliniame aukste viesbutis laiko standartiniu ir ramiai siuncia ten poilsiautojus bent vienai nakciai. O jau Promo kambari uzsisake, tai ramiai gali tiketis ten visas atostogas praleisti. Pats viesbutis jau pries tris metus buvo gerokai pasiures, tai jeigu neremontavo turetu dar "geriau" atrodyti.
BET... Jeigu esat nepretenzingi... biggrin.gif Po poros dienu kulturinio 5* soko mes prisiderinom ir visai neblogai pailsejom. Grizciau i ta viesbuti 2+1 10-iai naktu uz kokius 4500 lt ax.gif mes tada mokejom 5000 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 15 vasario 2011 - 08:01
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 15, 09:00)
UAI ten nelabai rasite smile.gif Maistas (cia lyginu su kitais mano lankytais viesbuciais) vienodas, mesos atzvilgiu skurdokas. Prie pagrindinio patiekalo ilgiausios eiles. Staliuka vakarienei lauke reikia uzsiimti apie penkta-sesta valanda (vakariene nuo septyniu). Kambari cokoliniame aukste viesbutis laiko standartiniu ir ramiai siuncia ten poilsiautojus bent vienai nakciai. O jau Promo kambari uzsisake, tai ramiai gali tiketis ten visas atostogas praleisti. Pats viesbutis jau pries tris metus buvo gerokai pasiures, tai jeigu neremontavo turetu dar "geriau" atrodyti.
BET... Jeigu esat nepretenzingi...  biggrin.gif  Po poros dienu kulturinio 5* soko mes prisiderinom ir visai neblogai pailsejom. Grizciau i ta viesbuti 2+1 10-iai naktu uz kokius 4500 lt ax.gif  mes tada mokejom 5000 Lt

QUOTE(ingusiaa @ 2011 02 15, 09:38)
jei turi viesbutis 5* vadinasi 5* ir vertas  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif

Musu draugai poilsiavo Daimoje su dviem vaikais tai liko labai nepatenkinti. Jiems taip pat kliuvo numeris cokoliniame aukste, nors paskui ir keite net kelis kartus bet buvo tikrai prastai. Pasakojo apie dideles eiles prie maisto ir kitokius viezbucio trukumus.
Daima 5* UAL matyt nevertas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 15 vasario 2011 - 09:43