Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 17, 18:02)
drinks_cheers.gif  Jus saunuoliai. O mes, seni bambekliai, tai einam ir i viska negatyviai ziurim  dry.gif

tu kai vykai i Daima, tai ar is atsiliepimu zinojai kas taves laukia?
Nes as kai vykau i KR, kaip i nerealiai nuostabu, tai radau daugybe jo nenuostabumu. Juolab, kad ir kaina visai buvo nepermaziausia, kaip geguzes viduriui. O kai vykau i Bodruma, mokejau tikrai labai mazai, bet zinojau visus blogumus, tai nuvykus jau niekas nenustebino, ir atvirksciai, ten man buvo geriausios atostogos wub.gif

QUOTE(KristinaL @ 2011 02 17, 18:34)
Objektyviu atsiliepimu visada reikia! Ir nuomones gali nesutapti, normalu. Juk visi atsirenkam pagal savo prioritetus wink.gif

tai vat, kad objektyviu, nes nervina, kai paraso, kad viskas gerai ir nereikia buti priekabiems. Manau, kad atostogas leisti vaikstant ir registruojant minusus yra baisu, kam zmones sau atostogas gadinasi? bet jei jau rasai atsiliepimus, tada reikia viska rasyti, ir kuo smulkiau, kad kitam atsirinkti butu lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 17, 18:18)
tu kai vykai i Daima, tai ar is atsiliepimu zinojai kas taves laukia?

tai vat, kad objektyviu, nes nervina, kai paraso, kad viskas gerai ir nereikia buti priekabiems.

Pries uzsisakant zinojau, kad yra kambariai cokoliniame aukste, bet jie skirti labiau personalui. O visa kita laaabai gerai, tiesiog nuostabiai biggrin.gif Nu o jau pries pat kelione, pargrizo musiskiai ir pradejo lengvai keiktis apie ta viesbuti biggrin.gif
Man, kaip nepatyrusiam, net i galva neatejo, kad 5* gali sitaip skirtis smile.gif

Ai whatever, kad tik tokios bedos butu gyvenime. Reiktu ir man grizus kartoti: pailsejom nuostabiai, beprotiskai fantastiskoj vietoj. Bet apie Turkija man niekad taip liezuvis neapsivers lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 17, 18:58)
Ai whatever, kad tik tokios bedos butu gyvenime. Reiktu ir man grizus kartoti: pailsejom nuostabiai, beprotiskai fantastiskoj vietoj. Bet apie Turkija man niekad taip liezuvis neapsivers  lotuliukas.gif

blink.gif O kodėl ten tada važiuoji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 17, 19:12)
Bet tai taip save prievartauti  blink.gif  As tai ni ni  schmoll.gif , jei kazkas nepatinka . Na tikrai imanoma ir kitu variantu rasti atostogoms, tik aisku, reiktu jau daugiau paciam dometis, ieskoti, pasidelioti.

lotuliukas.gif Kaip visi supranta tik juodai arba baltai biggrin.gif Cia norejau pasakyt, kad ne 100 proc viskas man Turkijoje patinka. Pvz ne visas maistas. Bet kai ivertini kaina ir kokybe, tai super vietele smile.gif Ypac kol vaikas nuo baseino sunkiai atitraukiamas.
Man paciam atostogos Stambule kur kas labiau patiko nei tarkim toj pacioj Daimoj. Tik aisku sunku lyginti pazintine kelione su poilsine. Cia tik toks klaidingas ispudis susidares, kad man tik ant gulto vartytis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamairute @ 2011 02 17, 19:22)
blink.gif O kodėl ten tada važiuoji? blink.gif

biggrin.gif Dar viena

Nu va ir Udrius vaziuoja i Botanika. Duokle seimai atiduoda, reikia gi ir jiems pailseti nuo keliavimo garveziais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 17 vasario 2011 - 19:26
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 17, 19:26)
lotuliukas.gif Kaip visi supranta tik juodai arba baltai  biggrin.gif  Cia norejau pasakyt, kad ne 100 proc viskas man Turkijoje patinka. Pvz ne visas maistas. Bet kai ivertini kaina ir kokybe, tai super vietele smile.gif Ypac kol vaikas nuo baseino sunkiai atitraukiamas.
Man paciam atostogos Stambule kur kas labiau patiko nei tarkim toj pacioj Daimoj. Tik aisku sunku lyginti pazintine kelione su poilsine. Cia tik toks klaidingas ispudis susidares, kad man tik ant gulto vartytis smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif  Dar viena

Nu va ir Udrius vaziuoja i Botanika. Duokle seimai atiduoda, reikia gi ir jiems pailseti nuo keliavimo garveziais  lotuliukas.gif

Man visai nesusidarė įspūdis, kad Tau tik ant gulto vartytis, kiek supratau nemažai esi po Turkiją pasimalęs mirksiukas.gif O kad vietoj poilsio močiūčių Palangoj renkiesi Turkiją, tai mano manymu irgi geras pasirinkimas kainos/kokybės atžvilgiu. thumbup.gif Tik man kaip tai užkliuvo tas ,,liežuvis neapsivers" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 17 vasario 2011 - 19:31
QUOTE(mamairute @ 2011 02 17, 19:31)
kiek supratau nemažai esi po Turkiją pasimalęs mirksiukas.gif

Aha drinks_cheers.gif uzsimerkes galeciau pavedzioti po triju viesbuciu teritorija ir Stambulo senamiesti biggrin.gif Juk nemazai, ane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 17, 21:48)
Aha  drinks_cheers.gif  uzsimerkes galeciau pavedzioti po triju viesbuciu teritorija ir Stambulo senamiesti  biggrin.gif  Juk nemazai, ane  cool.gif

Nu, jau sis tas, juk dar side ir alanija kazkaip netyciukais praleidai biggrin.gif O juk kazkada sakei, kad uz tvoros nera nieko tave dominancio turkijoje, o griuvesius reikia vaziuoti apziureti i graikija. o cia visa side istikrinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 17, 19:48)
Aha  drinks_cheers.gif  uzsimerkes galeciau pavedzioti po triju viesbuciu teritorija ir Stambulo senamiesti  biggrin.gif  Juk nemazai, ane  cool.gif

A tam Stambule kalniukai yra? O UAI? biggrin.gif
Bet Tu toli pažengęs, nes aš paprastai nesugebu viso viešbučio išlandžiot, o jau kad užsimerkus ... na nebent prie jūros ir į miestą galėčiau nuvesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 17, 19:59)
Nu, jau sis tas, juk dar side ir alanija kazkaip netyciukais praleidai  biggrin.gif

O juk kazkada sakei, kad uz tvoros nera nieko tave dominancio turkijoje, o griuvesius reikia vaziuoti apziureti i graikija. o cia visa side istikrinai  biggrin.gif

Zinok, as tikrai nemanau, kad keturias valandas pasliauziojus dviem miesto gatvem, galiu sau leisti sakyti "pazinau". Todel turiu minciu siemet dar nuvaziuoti iki Side. Alanija, tai manes nesuzavejo ir 99 proc, kad daugiau jos ir nematysiu biggrin.gif

Cia jau kazka is konteksto istraukei biggrin.gif Bet siaip tai as ir siandien neisivaizduoju saves sedancio i autobusa ir vaziuojancio pvz i Pamukale ar koki nors Zaliaji kanjona. Nebent tai butu stotele pakeliui i kazkurtai.
Papildyta:
QUOTE(mamairute @ 2011 02 17, 20:10)
A tam Stambule kalniukai yra? O UAI? biggrin.gif
Bet Tu toli pažengęs, nes aš paprastai nesugebu viso viešbučio išlandžiot, o jau kad užsimerkus ... na nebent prie jūros ir į miestą galėčiau nuvesti biggrin.gif

yra kalniukai. Septyni. Todel ir miestas vadinamas City on the Seven Hills biggrin.gif

nu va, aiskinu: jeigu eiti pro kaire puse, iki tikslo teks nuzingsniuoti 103 zingsnius, jeigu pro desine - 107. Tiksliai jau antra buvimo diena suskaiciavau cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 17, 18:58)
Nu o jau pries pat kelione, pargrizo musiskiai ir pradejo lengvai keiktis apie ta viesbuti biggrin.gif

Aš nesikeikiau... biggrin.gif Buvom sezono pradžioj... tai eilių niekur nematėm. Tik kalnelius išdėjom į šuns dienas, nes vienas mūsiškis grįžo ir tiesiai gipsan... doh.gif
Bet to kepto tuno kaip dabar norėčiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 17, 19:18)
Manau, kad atostogas leisti vaikstant ir registruojant minusus yra baisu, kam zmones sau atostogas gadinasi? bet jei jau rasai atsiliepimus, tada reikia viska rasyti, ir kuo smulkiau, kad kitam atsirinkti butu lengviau.

100% drinks_cheers.gif
Konkretus + ir - , atostogavusio nuomone, padeda apsispresti kitiems renkantis viesbuti. Ir kas vienam -, kitam nebutinai. Atmetimo ar pritarimo budu ir pasirenkam kur ilsetis.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 02 17, 20:28)
Bet to kepto tuno kaip dabar norėčiau... wub.gif

Mums tai buvo neskanu lotuliukas.gif Bet ji ten keliais budais ruose, tai gal neuztaikem ant skaniojo biggrin.gif

user posted image

Gal tikrai mes kokie niurzgliai, kuriems viskas netinka g.gif
Atsakyti