Įkraunama...
Įkraunama...

idomi tiek vyru tiek moteru nuomone

QUOTE(Tosk @ 2011 05 26, 23:49)
As tik noriu pasakyti, jog zmoniu santykiu darna jokiu budu nenulemia ju socialinis statusas. Yra nuostabiu santuoku (pvz. man tai mano tevai) ir nepavykusiu santuoku (skirybu statistika, gyvenimas kartu tik del vaiku ir pan). Kaip yra ir sugyventiniu, kurie sugyvena graziai, bet yra ir bambaliniu-sugyventiniu ir dar visokio slamsto.
Siais laikais darnus santykiai darosi vos ne retenybe. Tad maziau kniskimes vede/nevede, o tiesiog dziaukimes 4u.gif

Sis postas ir reziumuoja cia visa diskusija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 05 27, 07:23)
Būtent, pats statusas nieko ant lėkštutės nepateikia g.gif , poros santykiai priklauso nuo dviejų žmonių ir nuo jų pastangų.
Mes tuokėmės, nes taip buvom auklėti, gal per daug jaunystės skaitydavau apie paskenduoles lotuliukas.gif . Bet jeigu gyvenimas pašposytų, tai ir antrą kartą tik tuokčiausi.
Moonte, tik neprašyk, kad argumentuočiau bigsmile.gif Nes neatsakysiu, nes nežinau g.gif  MAN santuoka šventas reikalas ir tiek. [B][B]Ne tas poperėlis, ne antspaudas jame, netgi ne statusas, bet kažkas brangaus, neapčiuopiamo, kurio negaliu paimti ir parodyti kitiems.
Suprantu, kad gali būti kitaip. Bet tas kitaip ne man.
Svarbu, kad patys partneriai sutartų ne tik poroje, bet pirmiausia kiekvienas pats su savimi. Jeigu žmogus laimingas savo pasirinkimu, tai ir keisti nieko nereikia.


Perskaiciau visa tema,man pasirode pats nuosirdziausias atsakymas,kazkas brangaus,neparodomo.As pati esu istekejus,taciau turiu drauge,kuri jau 8 metus turi "sugyventines" statusa.na ir kas,as jai niekada nepirsau ir tikrai nepirsiu savo nuomones,jeigu zmogui taip gerai,jis jaucia pilnatves jausma taip gyvendamas,tai kodel jis turi elgtis kaip kiti,kodel turi teisintis kitiems,irodyneti,kad jai,jiems nereikia tos santuokos.Nereikia visu versti matyti pasauli taip, kaip tu matai.Nepakenciu zmoniu,kurie kisasi i kitu gyvenimus ir mano geriau zinantys kas kitiems geriau.
Turiu pvz.mes su vyru neturim vaiku,kolkas nenorim,bet oi,kiek atsiranda norinciu mums irodyti,kokie mes nelaimingi,kokia musu seima nepilna,nes nera vaiku,nu negaliu iki piktumo davaro.Kitu nuomones as toleruoju,bet kadegorisko kisimosi-ne.Nereikia visko matuoti pagal viena kurpaliu.Kazkaip truksta kaikuriems zmonems tolerancijos g.gif
Atsakyti
as irgi manau, kad kiekvienas nusprendzia kas jam geriau, nera reikalo aplinkiniams aiskinti kaip turetu buti
Atsakyti
mes auginam lelių ir dar kolkas esam tik sugyventiniai, tačiau, iš senolių vis dar būdavo atgarsių, kad ,,kaip čia vaiką auginat nesantuokoje??? ", kažkokie seni stereotipai, lygtais pasikeistų leliaus auginimas santokoje, kaip gerai, kad šiuolaikinė visuomenė į tokius stereotipus žvelgia kitomis akimis, ir daugeliui žmonių yra visai nesvarbu ar lelius auginamas santuokoje ar ne, svarbiausia, kad vienas kitą myli smile.gif
Atsakyti
tai yra kiekvienos poros asmeninis reikalas smile.gif
Atsakyti