QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 14, 13:43)
Sveikos mergaitės... kaip manote ar labai baisiai atrodytų, jei į namą įėjus koridorius bus su virtuve per barą sujungtas? na ne koridorius o prieškambaris? ir ant to baro valgoma? nes bandome perstatyti tarybiniais metais pradeta statyti namuką

Tai košmaras... jau vien mane gazdina kad pirmo aukto vonia yra virtuves gale

na, durys į ją
be planelio sunku ka nors ir pakomentuoti. o ar negalima bent jau pacios virtuves zonos kazkokia dekoratyve ar geliu sienele atitverti, ar koia metalo konstrukcijos ar galop gipso kartono konstrukcija, ar lentynu.... na kazka tokio
Dovis, tau tie lapai labai reikalingi?
Aulina, reiktu pati veikimo principa pastudijuoti...
Jei nieko nesupainiojau, tai Miele ivardina tai dregnos konvekcijos rezimu, kuris leidzia kepti su plutele. Stai:
"Технологический процесс достаточно прост. Перед началом приготовления под специальную трубку духовки ставится емкость с водой. Духовка «всасывает» необходимое количество воды (в среднем 1 стакан) и преобразует ее в пар. Момент подачи пара рассчитывается программой автоматически, но при желании количество и последовательность «паровых ударов» можно контролировать вручную. Обработка паром в самом начале приготовления приводит к тому, что тесто при большом количестве влаги продолжает подниматься и не пересушивается, а пища готовится наиболее полезным способом на пару. Вместе с влажным паром с поверхности мяса или хлеба «вытапливается» жир, образуется хрустящая корочка, которая еще никогда не была такой полезной и аппетитной."
Stai cia idomus straipsnis apie orkaiciu veikimo principus:
http://www.irvispres...view/range/vixr
Idomu apie neseniai diskutuota skalbiniu dziovinimo prietasus. Aprasomi tipai, principai, skirtumai ir pan...
http://www.irvispres...ropean_wash_dry