Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,TAI KELINTA TEMA RASYTI ...50 g.gif NES JAU I PABAIGA EINA SI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 15, 16:30)
EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,TAI KELINTA TEMA RASYTI ...50  g.gif NES JAU I PABAIGA EINA SI  smile.gif

Agam. Bus grazus skaicius.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 15, 16:30)
EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,TAI KELINTA TEMA RASYTI ...50  g.gif NES JAU I PABAIGA EINA SI  smile.gif

gal nerašyti? juk nežinome kelinta, kam meluoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 15, 16:10)
Henrieta, jei planuojat kazka samdyti aplinkos sutvarkymui, tai galiu duoti kontaktus moterytes,kuri man padejo.
Daugiau parasyciau per AZ.

turbūt, kad samdysim, nes su mūsų darbais, tai tik po n gerų metų kažkas ir įvyktų g.gif Gali parašyti į AŽ. Žolę gi patys vis ruošėmės sodinti, taip niekas ir neišėjo, kol nepadarėm mainų. thumbup.gif Kol atostogavom, tai žolę ir pasodino ax.gif Man tavo takeliai labai faini mirksiukas.gif

QUOTE(biesas66 @ 2011 02 15, 16:12)
henrieta-grazus zidinys. Labai derinasi.

Ačiū smile.gif pas mus paprastas jis, vyras iš viso norėjo be akmens daryti, tik dažytą, tokia pat spalva kaip ir sienos tik vienu tonu tamsesne, paskui sutiko su ta sąlyga, kad visa detalė bus niekur nesujungta ir bus panašios spalvos akmuo, tai ieškojom firmos, kas taip padaryti gali, tai viena tik "pasirašė", rizikavo daryt ir pavyko ir spalvą panašią rodome.

Aš taip pat čia retai užsuku, nes statybas jau senokai baigėme, bet kartais paskaitau, labai retai ir parašau, nėra ką rašyt, bet įdomu kaip senom statybininkėm sekasi, nes kartu pradėjom statybas, va gi2lux pradės naują statybą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 15, 16:19)
neprisigalvok, niekas tau neleis palikti temos ir foto pasiimti, pamenu kaip mus su nise "griežtai" norėjai sugražinti  biggrin.gif Mano pasiūlymas buvo ne išsikraustyti, bet sukurti papildomą temą pliurpalams, juk yra daugiau norinčių kalbėti ne apie statybas mirksiukas.gif Pabandyti galima, neprigis, tai neprigis  smile.gif

Matai man tie pliurpalai tada netrukde ir vien nuo minties,kad jus iseinat liudna daresi. Juk ne vien statybom gyvi esam.
Atsakyti
QUOTE(henrieta75 @ 2011 02 15, 16:37)
turbūt, kad samdysim, nes su mūsų darbais, tai tik po n gerų metų kažkas ir įvyktų g.gif Gali parašyti į AŽ. Žolę gi patys vis ruošėmės sodinti, taip niekas ir neišėjo, kol nepadarėm mainų.  thumbup.gif Kol atostogavom, tai žolę ir pasodino ax.gif Man tavo takeliai labai faini mirksiukas.gif
Ačiū smile.gif pas mus paprastas jis, vyras iš viso norėjo be akmens daryti, tik dažytą, tokia pat spalva kaip ir sienos tik vienu tonu tamsesne, paskui sutiko su ta sąlyga, kad visa detalė bus niekur nesujungta ir bus panašios spalvos akmuo, tai ieškojom firmos, kas taip padaryti gali, tai viena tik "pasirašė", rizikavo daryt ir pavyko ir spalvą panašią rodome.

Aš taip pat čia retai užsuku, nes statybas jau senokai baigėme, bet kartais paskaitau, labai retai ir parašau, nėra ką rašyt, bet įdomu kaip senom statybininkėm sekasi, nes kartu pradėjom statybas, va gi2lux pradės naują statybą biggrin.gif

tas akmuo su savo panasiu atspalviu ir duoda sarmo visam zidinukui. Toks puikiai isiliejantis i interneta zidinukas.. Vien nudazytas jis butu prarades 30% grozio.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 15, 16:40)
Matai man tie pliurpalai tada netrukde ir vien nuo minties,kad jus iseinat liudna daresi. Juk ne vien statybom gyvi esam.

Man jau dabar liūdna, kad pagimdysi ir dingsi iš eterio min 3 mėn. toks standartas pas mus temoje. Bet ką padarysi, pateisinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 15, 15:42)
tas akmuo  su savo panasiu atspalviu ir duoda sarmo visam zidinukui. Toks puikiai isiliejantis i interneta zidinukas.. Vien nudazytas jis butu prarades 30% grozio.

nu va kalbi kaip mano vyriskis ..,. jis irgi nori deti aplink kapsule akmeni ...bet jei sakai kad 30 % grozio prideda ,tai gal reikia leisti ji uzdeti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 02 15, 15:47)
Man jau dabar liūdna, kad pagimdysi ir dingsi iš eterio min 3 mėn. toks standartas pas mus temoje. Bet ką padarysi, pateisinama  smile.gif

nedings ,nupirks vyras robotuka ir ta laika ka kambarius tvarkytu ji su mumis plepes

aulina ten pakoregavau ka parasei smile.gif o pavadinimo nebegaliu verysad.gif

tad bus 50 ...bet cia istikro kokia 150 turbut bus jau tema
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 15, 16:49)
nu va kalbi kaip mano vyriskis ..,. jis irgi nori deti aplink kapsule akmeni  ...bet jei sakai kad 30 % grozio prideda ,tai gal reikia leisti ji uzdeti  biggrin.gif
Papildyta:

nedings ,nupirks vyras robotuka  ir  ta laika ka kambarius tvarkytu ji su mumis plepes

aulina ten pakoregavau ka parasei  smile.gif o pavadinimo nebegaliu  verysad.gif

tad bus 50 ...bet cia    istikro kokia 150 turbut bus  jau tema

jeigu tik yra finansu as uz akmeni,man jis suteikia jaukumo namie.Visgi tai naturali medziaga..Ne gipsas.
Atsakyti
QUOTE(henrieta75 @ 2011 02 15, 16:37)
turbūt, kad samdysim, nes su mūsų darbais, tai tik po n gerų metų kažkas ir įvyktų g.gif Gali parašyti į AŽ. Žolę gi patys vis ruošėmės sodinti, taip niekas ir neišėjo, kol nepadarėm mainų.  thumbup.gif Kol atostogavom, tai žolę ir pasodino ax.gif Man tavo takeliai labai faini mirksiukas.gif

Trinkeles arch paplanavo. As pas ja tik projekta aplinkos dariau.Alpinariuma patys kasem, formavom, vyras akmenis sutase, augalus patys sodinom. Bet ji visame tame dalyvavo, rode su pirstu, kiek to kalno nukasti,kur akmenis sudelioti. Maniskis nemegsta, kai jam komanduoja, tai siaubas koks piktas buvo biggrin.gif Paskui padejo augalus susipirkti, tiksliau as atvaziavau pavelavus, o ji jau buvo surinkus augaliukus, man beliko sumoketi ir namo parvezti. Klause kiek galiu augalams skirti, 200-1000. Kiek skirsi, uz tiek ir parinks. Gali kokia pusi uz 200 nupirkti, bet uz tokia suma ir paprastesniu augalu, bet neprastu nupirkti. Man labai patiko jos poziuris,nenutresti kliento, o dar sutaupyti lita kita. paskui atvaziavo ir sudeliojo augalus, mums beliko viska susodinti. Pavasari vel kviesiuos,kad slauiziancius ir visokius kitokius alpinariumo augaliukus padetu sugrupuoti, suplanuoti.
Turint tokia pagalba, kuri nukreipia reikiama kryptim, galima ir patiems savo jegom susitvarkyti. Savaitgalis po savitgalio ir grazu bus. Nors ji turi ir savo komanda, aisku tai papildomi pinigai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti