Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 21:41)
Žydraake nieko nebeatrašė, todėl klausiu iš kitų šeštoje grupėje esančių, kas galit pirmą foto žaidimui paleisti? Kitos grupės jau žaidžia, o šita dar nestartavo.

reikia pirmos nuotraukos? ar jau yra uz ko uzsikabinti?

Paprasta,saunuole! kaip pirmas auto,tai sakyciau liuks!
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 22:49)
Dedu kritikai savo pirmą auto (dar vakar guliausi ant žemės sakydama, kad niekada neturėsiu auto portreto)  blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ok.gif
Na visai linkamai atrodo mirksiukas.gif nusikalei besikomydama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 02 04, 22:54)

reikia pirmos
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 21:49)
Dedu kritikai savo pirmą auto (dar vakar guliausi ant žemės sakydama, kad niekada neturėsiu auto portreto)  blush2.gif  blush2.gif

oij, man tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimą: kokias lempas, kokio galingumo geriausia naudot namų sąlygomis fotkinant? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 04 vasario 2011 - 22:12
QUOTE(vijja @ 2011 02 04, 21:54)

Paprasta,saunuole! kaip pirmas auto,tai sakyciau liuks!

QUOTE(Dalyja @ 2011 02 04, 21:56)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  ok.gif
Na visai linkamai atrodo  mirksiukas.gif nusikalei besikomydama mirksiukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 04, 22:04)
oij, man tai labai patiko  thumbup.gif

Dėkui 4u.gif
Viskas kažkaip įvyko spontaniškai blush2.gif Tik jau sulaukiau komentarų iš pažįstamų, kad iš pirmo žvilgsnio pagalvojo, kad sūnus ten mano guli blush2.gif O aš sau tyliai džiaugiuosi- reiškiasi lieknutė kaip Marijus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir jei vėl staiga netyčia kils ūpas, bandysiu, kad kokia moteriškesnė detalė labiau matytųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 22:02)
reikia pirmos

bandysiu rytoj ka nors isspaust 4u.gif nes archyvuose vien portretai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 21:49)
Dedu kritikai savo pirmą auto

Man viskas patinka, išskyrus Tave šioj foto. Patinka spalvos, idėja, šviesa, nu bet Tu čia atrodai gerokai didesne, nei esi gyvenime. Juk Tu smulki esi, o šitoj foto net nepažinau pradžioj kad čia Tu, galvoju, oho, kokia galinga moteriškė. Ar čia man vienai ji atrodo stamboka ar išties kažkoks kampas netoks? Nes sakau, nepažinau Tavęs čia.

(p.s. ir vėl atsiprašau, nieko pikto šiuo postu, nieko įžeidžiančio, tikiuosi Tu suprasi ką ir kaip bandau pasakyti). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 04, 22:14)
Man viskas patinka, išskyrus Tave šioj foto. Patinka spalvos, idėja, šviesa, nu bet Tu čia atrodai gerokai didesne, nei esi gyvenime. Juk Tu smulki esi, o šitoj foto net nepažinau pradžioj kad čia Tu, galvoju, oho, kokia galinga moteriškė. Ar čia man vienai ji atrodo stamboka ar išties kažkoks kampas netoks? Nes sakau, nepažinau Tavęs čia.

(p.s. ir vėl atsiprašau, nieko pikto šiuo postu, nieko įžeidžiančio, tikiuosi Tu suprasi ką ir kaip bandau pasakyti). 4u.gif

ne ne - viskas gerai 4u.gif 4u.gif gi kritikai keliu- aš galvoju, kad veltui marškinukus rengiausi... tokią kupra kažkokia pasikėlusi.. o šiaip iš tiesų esu galinga lotuliukas.gifo dėl to nepažinimo- ko gero, niekas manęs čia nepažino... gal dėl to ir galima būtų laikyti netikusiu auto? nors iš kitos pusės- gal pamatė mane kitokią? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 04 vasario 2011 - 22:17
Pagaliau prisivijau doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 14:31)
Ir naujoj temoj priminsiu, kad 6 grupė dar neturi pirmos foto.

Aš kalta, savaitgalį dar galit palaukti? Darbadieniais juodai su mažaja sekasi susitarti doh.gif

QUOTE(vijja @ 2011 02 04, 22:54)

Aš esuuuuuuuuuuuu ax.gif
Aišku galit mane nugrųsti žemyn, bet turėsiu foto sekmadienio vakarui pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 04, 22:16)
ne ne - viskas gerai  4u.gif  4u.gif  gi kritikai keliu- aš galvoju, kad veltui marškinukus rengiausi... tokią kupra kažkokia pasikėlusi.. o šiaip iš tiesų esu galinga  lotuliukas.gif

Va, gal Tu teisi, būtent gal tie marškinukai taip netinkamą įspūdį sudaro. Sakai galinga esi... mjo doh.gif Ką tada kitoms kalbėt? biggrin.gif

Šiaip man labai patiko, bet Tu- schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 04, 22:22)
Pagaliau prisivijau doh.gif
Aš kalta, savaitgalį dar galit palaukti? Darbadieniais juodai su mažaja sekasi susitarti doh.gif
Aš esuuuuuuuuuuuu ax.gif
Aišku galit mane nugrųsti žemyn, bet turėsiu foto sekmadienio vakarui pioneer.gif

laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti