Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis,

QUOTE(Burka @ 2011 02 05, 16:24)
Instrukcijos tikslios tikrai nera,man irgi buvo kile daug neaiskumu ka kaip,bet as tai puoliau skaityt senesnes temas,ziuret kaip kitos dare,kas nesigavo,ten patarimu kruva radau,ir is daugelio temu susidejau vaizda ka is tikro ir kaip,reik daryt blush2.gif nors is tikro,tai atima daug laiko,bet ir ziniu daugeja skaitant,ziurint pavyzdelius,na,bet as taip dariau,nes nesu is tu,kuri iskart puola klaust jei kas nesigauna,as dar 100 kart malsiuos vietoj,bandysiu savom jegom,kol pagalbos paprasysiu tongue.gif

Va,perpiet pabandziau Auto,sunku beprotiskai,neisivaizduoju kaip jus taip graziai tuos autoportretus padarot doh.gif na,bet kad parodyciau,kad netinginiauju,pasirodau ir irodau savo priklausomybe SM lotuliukas.gif

va , būtent smile.gif iš patirties galiu pasakyt, kad skaitant nuo pat pradžiamokslių pradžios 2008 m., tikrai susidarai gerą vaizdą kaip ką daryt ( man net WB iš pirmo karto pavyko padaryt tongue.gif )Tai užima daug laiko - jums dabar susidarytų 80 temų po 50 psl (vėliau jau jauti, kad kartojasi), bet kaip visada- nieks nieko neatneša ant lėkštutės ax.gif
Labai mielas autoportretas smile.gif na ir man būna, kad vaikas (bet nemiegantis) po pažasčia biggrin.gif Oi negerai- tikrai negerai... biggrin.gif
Atsakyti
na, taip ir padarysim, peržvelgsiu daugiau temų smile.gif

Na, va, aš nekantruolė biggrin.gif

Natūralus
user posted image

Dirbtinis
user posted image

Nežinau kaip, viskas tamsokai, bet svarbiausia yra tai, kad kaip kažkas sakė, paaiškėjo daug dalykų darant šiuos ND smile.gif

Papildyta:
Pasakysiu taip... VISI ND turi būti privalomi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 16:17)

wb negerai schmoll.gif

Burka,as gal dar kiek sviesinciau foto,nes dabar tokia labai pilka visa.
vaikutis mamos demesio reikalauja,o mamai kas galvoje,a bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 05 vasario 2011 - 16:22
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 16:20)
wb negerai  schmoll.gif

Vijja, kaip suprantu aš dabar turėčiau nustatinėti ir šitaip fotografuoti nuolat 3 var. kart 2, kol kažkiek atitiks įsivaizduojamą balansą? O kaip galima suprasti kuris balansas yra arti tinkamo? smile.gif Toks beveik natūralus, bet kažkiek skirtis, kaip ND folderiuke kepurytės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 vasario 2011 - 16:24
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 16:23)
Vijja, kaip suprantu aš dabar turėčiau nustatinėti ir šitaip fotografuoti nuolat 3 var. kart 2, kol kažkiek atitiks įsivaizduojamą balansą? O kaip galima suprasti kuris balansas yra arti tinkamo? smile.gif Toks beveik natūralus, bet kažkiek skirtis, kaip ND folderiuke kepurytės? smile.gif

rankinis turi but geriausias. balta ten turi atrodyt kaip balta. o dabar pas tave zalia, o antram geltona. auto ir pusiau auto tik palyginimui
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 05, 16:26)
rankinis turi but geriausias. balta ten turi atrodyt kaip balta. o dabar pas tave zalia, o antram geltona. auto ir pusiau auto tik palyginimui

Einu nustatinėti rankinio pioneer.gif (pagal jį ir kiti (pusiau, automatinis) kažkiek reguliuosis, ar čia apšvietime esmė? )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 vasario 2011 - 16:30
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 05, 16:29)
Einu nustatinėti rankinio  pioneer.gif  (pagal jį ir kiti (pusiau, automatinis) kažkiek reguliuosis, ar čia apšvietime esmė? )

pusiau automatiniai kaip rodys vaizda,taip ir gerai mirksiukas.gif
o rankinis wb turi balta buti tikra balta,na,spalvos turi buti kaip tikroveje mirksiukas.gif ne gelsva ar melsva,o grynai balta. ar supranti?
Atsakyti
Ar neklystu, kad dirbtiniame apšvietime turi būti ne shade parinkimas, o su lempute(neprisimenu pavadinimo)? Juk shade, tai šešėlis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 11:46)
Rankšluostis  4u.gif 
Gerai  4u.gif
Gerai  4u.gif

gotte,  kišau ką galėjau, kad lengviau būtų 4u.gif

Nu ne visos tundros supranta biggrin.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 02 05, 14:12)
O dabar biskiuka gryztam prie zaidimo hihihi.gif

Liuks thumbup.gif

Burka, neblogai gavosi, tik JB man nelabai, pilkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 16:34)
pusiau automatiniai kaip rodys vaizda,taip ir gerai  mirksiukas.gif
o rankinis wb turi balta buti tikra balta,na,spalvos turi buti kaip tikroveje  mirksiukas.gif ne gelsva ar melsva,o grynai balta. ar supranti?
Supratau 4u.gif Kaip smagu, kad aišku, kad tik normaliai "pamatyčiau"...

QUOTE(Ellos @ 2011 02 05, 16:38)
Ar neklystu, kad dirbtiniame apšvietime turi būti ne shade parinkimas, o su lempute(neprisimenu pavadinimo)? Juk shade, tai šešėlis  unsure.gif
Galiu ir tokį, aš visus iš eilės bandžiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 vasario 2011 - 16:44
Nors ištikrųjų, visos gi net netinka.

Na, ką gi, įsikėliau naujai sureguliuotą, apstulbau, fotike atrodė geriau, nepatiko vaizdas kompiuteryje. O kadangi jau labai tamsu, palieku rytdienai smile.gif Ačiū, kas padėjot, gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 vasario 2011 - 17:06
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 05, 15:37)
Oi, koks pažystamas vaizdas- vaikas po pažasčia, o akys į kompą  biggrin.gif oi negerai  rolleyes.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 02 05, 15:57)
Labai mielas autoportretas smile.gif na ir man būna, kad vaikas (bet nemiegantis) po pažasčia biggrin.gif Oi negerai- tikrai negerai... biggrin.gif

Ai,kas cia negero,vaikui gerai,mamai irgi blush2.gif lotuliukas.gif is tikro,tai ji pas mane visada taip pietu miega...tiesiog as kai dar pati maitinu,tai ji kitaip neuzmiega,o paskui ant ranku uzmigusios nebepadesi niekaip,tai taip ir miegam,as i PC nosi ikisus,ji ant ranku tongue.gif nu,zodz,cia off topic biski 4u.gif

QUOTE(vijja @ 2011 02 05, 16:20)
Burka,as gal dar kiek sviesinciau foto,nes dabar tokia labai pilka visa.
vaikutis mamos demesio reikalauja,o mamai kas galvoje,a  bigsmile.gif  biggrin.gif

Turiu ir sviesesne,bet kazkaip bijau as dar labai sviesint,kazkaip atrodo tada,kad mazosios zandukas ir kede ta sone dega tada g.gif
Atsakyti