Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 15

4u.gif
Pasirodysiu, cia mano mamos nerti darbeliai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šaunūs visų darbeliai. Man gražu, kur subtiliai elegantiška, tai labiausiai patiko Lusasitos juodai- baltas variantas.
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 02 15, 14:56)
nu čia pas jus aš tylioji stebėtoja smile.gif prieš 2 savaites sugalvojau kad vaikui reikia nunerti suknytę vasarai, galvojau 2 mėn darysiu smile.gif išėjo 2 savaites smile.gif) kaip pirmas blynas, manau kad visai nieko smile.gif

pasakiskai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif noreciau irgi papuosti dukryte tokia dailia suknyte ax.gif gal butu galima schemute blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės na ir aš pasirodau megztą kostiumėlį user posted image
Atsakyti
Labai simpatukas.
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 02 15, 23:54)
Sveikutės na ir aš pasirodau megztą kostiumėlį

koki susegima naudojot megztukui? ar užtrauktukas ten?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 02 16, 14:05)
koki susegima naudojot megztukui? ar užtrauktukas ten?

Bus sagytės, bet vat dar nenupirktos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2011 02 15, 23:44)
pasakiskai grazu 4u.gif  4u.gif  4u.gif noreciau irgi papuosti dukryte tokia dailia suknyte ax.gif gal butu galima schemute blush2.gif  blush2.gif

malonu kad patinka, čia pati parasčiausia schema :)interne pilna visur tos suknelės schemų

user posted image

user posted image

tik kaip čia rašo reik tokių 20 rutuliukų, tai pas mane 16 buvo, ir mano siūlai daug plonesni buvo nei čia manau, nes aš nesuprantu tuose siūluose nieko. ir į ilgi aš nėriau ne 43 eiles o man rodos 55... šiaip viską taikiau pagal vaiką. nors rašo kad 4 metų vaikui,mano ir vaikui bus 4 metai, bet neatitinka.
Atsakyti
Jungiuosi iš aš prie jūsų virtualaus ir šaunaus rolleyes.gif mezgėjų būrelio.
user posted image
Detaliau apie savo pilkąją kolekciją - megztukų temoje.
Atsakyti
user posted image

Mergytei ... beveik 2,5 metukų.
Atsakyti
vida2 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vida2, labai gražūs megztukai!
Kadangi žiema rimtai užspaudė, giriuosi neseniai baigtom pirštinėm, kurios laaaabai gelbėja 4u.gif
user posted image
Atsakyti