Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 15

Ilamka, kruopštus ir kantrybės reikalaujantis darbelis thumbup.gif
Tik nusigandau kas galvą nutraukė manekenei lotuliukas.gif Taip tikroviškai su tom kelnėm atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2011 02 20, 16:36)
Ilamka, kruopštus ir kantrybės reikalaujantis darbelis thumbup.gif
Tik nusigandau kas galvą nutraukė manekenei lotuliukas.gif Taip tikroviškai su tom kelnėm atrodo lotuliukas.gif

Ačiū,labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man irgi gaila,kad mano gražioji manekene be galvos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 02 20, 12:41)

Labai dailus megztinis wub.gif
Atsakyti
Labai graži skraistė !
Atsakyti
Ačiū ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2011 02 20, 23:25)
Labai dailus megztinis wub.gif

Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
Na ir dar mano medvilniniai megztiniai :
user posted image
Visi megzti iš 100% medvilnės.
Na daugiau artimiausiu metu jums nesivaidensiu, kol naujų mezginių nenumegsiu. bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
liemene gimtadienio proga smile.gif

user posted image

user posted image

zuikis nelabai vykes ishejo, bet nebebuvo laiko tvarkyt ax.gif daugiau internetinem programelem nebetikesiu smile.gif
o dar ir beskubant nelabai kruopshchiai gavosi blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Lace, kokia graži man ta suknutė (mergytė dar labiau), ir ta raudonoji anksčiau rodyta. Kaip taip gražiai tą šoninę siūlę padarote? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Lace,2011 02 21, 15:18]

Angeliskai grazi mergyte... wub.gif O suknute kukli, skoninga. Pagal mano skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek gražių darbų užderėjo. Megztukai superiniai. Skraistė labai šauni. Suknutė miela. Skėčio raštas labai gražus. Vaikiški tokie linksmuoliai gražuoliukams vaikiukams. Vienu žodžiu - darbštuolės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti