Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 15

QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 01, 16:07)

Suknele mazai mergytei
user posted image

IngridaGal, kas ten suknytej per pasijoniukas? g.gif
Atsakyti
Dar pora mano priešpaskutinių šalikėlių pavasariui...
"Šaltasis" spalvinis variantas:
user posted image
"Šiltasis" spalvinis variantas:
user posted image
Atsakyti
Idomu butu pamatyti kaip sie salikeliai atrodo ant jusu. Pati masciau toki nerti smile.gif
Atsakyti
Idomu pasidare, kaip cia tas rasciukas atrodo? Net neisivaizduoju, kaip tas gelytes reiktu sujungti. g.gif smile.gif
Gal padės toks paveikslėlis:
user posted image
Ir ačiū visoms už pagyrimus... Labai labai... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(hemetra @ 2011 03 02, 11:59)
Idomu butu pamatyti kaip sie salikeliai atrodo ant jusu. Pati masciau toki nerti  smile.gif

O va čia ir bėda... Pati nemėgstu ir nenoriu paveiksluotis, o daugiau tinkančių į modelius šalia nėra... verysad.gif
Aš juos nešioju įvairiai. Ir apsivyniojus keletą kartų aplink kaklą, kad tik gėlytė matytus iš po palto. Arba ilgesnis variantas- kad daugiau matytus. Net kažkur būdama patalpoje jei nėra šilta nenusiimu...
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 03 02, 12:09)
tinkančių į modelius šalia nėra...  verysad.gif

Už modelį sėkmingai pabus pakaba arba paltas ant pakabos, šalikui tinka ir 3litrų stiklainis 4u.gif
Dailūs šalikėliai, bet nesimato, kaip, kiek ir kodėl ten tų mažučių kaspinėlių yra 4u.gif Prašau atleisti, tai tik mano šališka nuomonė, bet šitose nuotraukose man jie atrodo truputį kaip svetimkūniai nes šalikėlis pats savaime puošnus ir nenuobodus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 03 02, 12:55)
Dar pora mano priešpaskutinių šalikėlių pavasariui...

"Šiltasis" spalvinis variantas:

Labai įdomūs šalikėliai smile.gif . Gal galėtumėt schemute pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 03 02, 12:19)
IngridaGal, kas ten suknytej per pasijoniukas? g.gif

Iki krutines megzta mohera kartu su merino vilnele, o po to atskirti siulai - plonytes moheros sijonukas ir vilneles pasijonis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 03 02, 13:27)
Už modelį sėkmingai pabus pakaba arba paltas ant pakabos, šalikui tinka ir 3litrų stiklainis  4u.gif
Dailūs šalikėliai, bet nesimato, kaip, kiek ir kodėl ten tų mažučių kaspinėlių yra  4u.gif Prašau atleisti, tai tik mano šališka nuomonė, bet šitose nuotraukose man jie atrodo truputį kaip svetimkūniai nes šalikėlis pats savaime puošnus ir nenuobodus  blush2.gif

Kritika labai teisinga... O ateityje tikrai teks ką nors rimtesnio nuotraukoms galvot. Nes man numegzt šimtą kartų lengviau, negu tinkamai pademonstruot...
Kaspinėlių ten yra pora. Tiesiog... toks sumanymas smile.gif
O čia bazinė schema:
user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu savo paprastais veikinėjimais ax.gif blush2.gif Keletas užsakymukų:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu suknyte mažai mergytei
user posted image
Atsakyti
eledita-grazus salikeliai super pavasariniai thumbup.gif
zuzana-suknyte pavasarine 4u.gif