Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 15

Labai gražūs auksarankių darbai wub.gif wub.gif wub.gif

NA vestuvinėms suknelėms atskiri komplimentai, nerealios abi rodytos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Ponia Delovej,2011 02 07, 09:58]
[quote=Lusasita,2011 02 07, 01:52]
Nu gi labai dailus mezginiai thumbup.gif
o kokie cia siulai akijiiai maximiniai g.gif
Aciu, Lusasita 4u.gif
siulai vadinasi 'Italian collection Mohair 90', ju geras metrazas 450 - 600 m.Ir kiti 'Italian collection Kid Mohair'.Kaina 50 gr nuo 3.99 iki 7.99.Dar megzti eilej laukia trys spalvos.Jau kad prisipirkau biggrin.gif
[/quote]
o jei atvirai man sitom visom mocherom graziausias lygus rastelis, visi darbeliai is tokiu siulu jau buna ir teis patys is saves dailus, gaila kas as nefotkinau tai ka buvau numezgus, viskas buvo paprasta, bet labai mylima, dabar vel po truputi mezgaliot pradejau kiek laikas lidzia, o tai ka jau numezgiau idejau http://www.supermama...?...16862&st=84
cia, tai nesikartosiu
Atsakyti
OI prisižiūrėjau bigsmile.gif Gražūs darbeliai thumbup.gif
Ir aš atėjau pasigirt, tik mano darbeliai gal kiek iš kitos temos, ne rūbai, bet nerti vąšeliu ax.gif

user posted image

Daugiau rasite paraše 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 02 08, 12:14)

Oho koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 02 08, 11:14)
OI prisižiūrėjau  bigsmile.gif Gražūs darbeliai  thumbup.gif
Ir aš atėjau pasigirt, tik mano darbeliai gal kiek iš kitos temos, ne rūbai, bet nerti vąšeliu  ax.gif

Daugiau rasite paraše  4u.gif

nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Ohoooo bigsmile.gif fantastika wub.gif Iš kokių siūlų jos nertos?
Atsakyti
Ačiū už pagyras.

Oranžinė ir geltona nertos iš Vernito pusvilnės, žalios- iš akrilo.
Atsakyti
Niu net nžn. kur čia savo šedevra parodyt, norejau lyg prie suknyčių dėt, ale čia nei suknytė nei ka, sarafanas, ale beveik visų metu darbas kankintas, nes labai jau kažkaip nuobodžiai man tos pynės mezgės, o ir apskriitai pirmas toks didelis darbas sau, tai užtad taip ilgai užtrukau. biggrin.gif Pagal "drops design" modeliuka. user posted image

O cia maniškis, tik va jau tamsią spalva pačios žinot kaip sunku nufotkint, čia tokia tamsiai ruda turetų būti, nors nuotraukoj, tai čiut ne juoda..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2011 02 08, 12:42)
Niu net nžn. kur čia savo šedevra parodyt, norejau lyg prie suknyčių dėt, ale čia nei suknytė nei ka, sarafanas,
čia tokia tamsiai ruda turetų būti, nors nuotraukoj, tai čiut ne juoda..

Viską čia rodom, vadinasi - tikrai į temą 4u.gif Gražus rūbelis, net užsimaniau blush2.gif Aš tai beveik mėlyną spalvą matau hihihi.gif bet ne tame esmė biggrin.gif Gal turi nuotrauką "ant kūno" ? Turėtų dar geriau atrodyt 4u.gif
Atsakyti
Kol kas dar neturiu, buvau jau apsivilkus ir i zmones isejus, bet kazkaip nenusifotkinau, o db. kazkaip namuos salta, tingisi vilktis, na bet tikrai imesiu, ant kuno visada graziau atrodo ir kitoks vaizdas buna..
Atsakyti
Dodone, mielas sarafaniukas, ir "ant kuno" turetu atrodyt labai graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
OI prisižiūrėjau  bigsmile.gif Gražūs darbeliai  thumbup.gif
Ir aš atėjau pasigirt, tik mano darbeliai gal kiek iš kitos temos, ne rūbai, bet nerti vąšeliu  ax.gif

user posted image

Daugiau rasite paraše  4u.gif

Vajeeee kaip grazu..... paprasta rankine, o vat papuosimas kaip pagyvina ir spalva wub.gif wub.gif ... Kaip grazu.... labai labai...
Atsakyti