Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone terasoje

QUOTE(AisteZ @ 2011 02 18, 22:35)
Tai vat, jei kas skaitete straipsni apie pomidoru daigus paskutiniame Sodo spalvu numeryje, tai nepasakysiu nieko naujo...butent pomidorai, kaip minejo Cinside prisitaiko prie dienos ilgumo ir pagal tai, tiek anksciau, tiek veliau seti subrandina vaisius panasiu metu bigsmile.gif Tingiu dabar pasiimt zurnala,parasyciau, kaip ten tiksliai issireiksta blush2.gif

Bet taip ir yra. Anksciau pasesi,daigeliai anksciau aki dziugins,o derliu ves kartu. Tik nezinojau kodel,o db zinau biggrin.gif Kaip gamtoj viskas prisitaiko bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau Sėklelėj cool.gif

paildžiau savo kolekciją pomidorais:
1. Svyrantys raudoni,
2. Balconi Red,
3. Florida (šitas davė dovanų, nes galiojimas pasibaigęs)

Vazonine paprika Orange Baby

ir Lapines ropeles papirkau...

Dar papirkau Meškinį česnaką, bet turbūt reiks pas tėvus į dar-ą vežt augint, nes balkone panašu, kad neaugs...

Tai dabar turiu pomidorų 9 rūšis gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 19, 16:39)
Buvau Sėklelėj  cool.gif

paildžiau savo kolekciją pomidorais:
1. Svyrantys raudoni,
2. Balconi Red,
3. Florida (šitas davė dovanų, nes galiojimas pasibaigęs)

Vazonine paprika Orange Baby

ir Lapines ropeles papirkau...

Dar papirkau Meškinį česnaką, bet turbūt reiks pas tėvus į dar-ą vežt augint, nes balkone panašu, kad neaugs...

Tai dabar turiu pomidorų 9 rūšis gal blush2.gif

Jetau jetau doh.gif O placiau apie Lapines ropeles galima? ax.gif
Atsakyti
Laba vakara bigsmile.gif

Jungiuosi ir as gerai padirbeti balkone lotuliukas.gif
perziurejau kelias temas , aisku labiausiai nuotraukas bigsmile.gif
Seklas visas pirkau maximoi , pirkau meta,petrazoles,kalendras,pomidorus DUO,bazilikus,zemuoges RUJANA,raudoneli , ciobreli , pipirine , bet nezinau ar pipirine visgi sodinti , nes skaiciau , kad nieko gero inai ...
Tai va dar turiu nuo pernai metu ridikeliu pirktu seklu , dar noriu zirniu ir pomidoru ....

Tai dabar man sakykit , as dabar nusipirksiu daigyklas ir viska daiginti tenais ir tada perkelti reiks, bigsmile.gif ia klausiu labiausiai del prieskoniu , nes teko girdeti , kad pvz petrazoles seja tiesiok i vazona , kadangi zadu rytoi uzsiimti sejimu tai noreciau , kad kas nors man isduotu visas paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 02 19, 19:56)
Laba vakara  bigsmile.gif

Jungiuosi ir as gerai padirbeti balkone  lotuliukas.gif
perziurejau kelias temas , aisku labiausiai nuotraukas  bigsmile.gif
Seklas visas pirkau maximoi , pirkau meta,petrazoles,kalendras,pomidorus DUO,bazilikus,zemuoges RUJANA,raudoneli , ciobreli , pipirine , bet nezinau ar pipirine visgi sodinti , nes skaiciau , kad nieko gero inai ...
Tai va dar turiu nuo pernai metu ridikeliu pirktu seklu , dar noriu zirniu ir pomidoru ....

Tai dabar man sakykit , as dabar nusipirksiu daigyklas ir viska daiginti tenais ir tada perkelti reiks,  bigsmile.gif ia klausiu labiausiai del prieskoniu , nes teko girdeti , kad pvz petrazoles seja tiesiok i vazona , kadangi zadu rytoi uzsiimti sejimu tai noreciau , kad kas nors man isduotu visas paslaptis  biggrin.gif

Laba smile.gif Sveika prisijungus 4u.gif Tai gali drasiai manau ir i daigyklas set, isdygs ugtels ir perkelsi, tik su prieskoniais sunkiau, jie smulkesni tokie buna, sunkiau persodinet g.gif O pipirne papilt ant slapios vatytes, islys lapeliai galesi paragaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 19, 20:07)
Jetau jetau doh.gif O placiau apie Lapines ropeles galima? ax.gif

Nezinau ka tau parasyt...
Aprasymas:
Lapine ropele. Pirmieji zalumynai ir vitaminai ankstyva pavasari. Jauni lapeliai naudojami salotoms. Auginti galima ant palanges, balkone, lysveje. Seti 3-5 men, dirvozemiui nereikli.

va tokios:
http://www.e-seklos....lapines_ropeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 19 vasario 2011 - 21:11
Sveikos,

vejuosi jus nuo anos temos pabaigos, pagaliau pavijau karsta.gif Norėčiau jungtis į pokalbius ax.gif
Pernai pirmą kartą bandžiau auginti prieskonius, pomidorus ir žemuoges, tai fiasko patyriau beveik su viskuo doh.gif Kai kas net nesudygo, kai kas tik iškišo nosis ir viskas tuo pasibaigė... geriausiai augo pipirnės lotuliukas.gif bet čia tikriausiai joks ne pasiekimas biggrin.gif
Kadangi labiausiai noriu pomidorų, tai nerizikuosiu ir paprašiau mamos sudaiginti, su sugygusiais elgstis jau moku, nes ten daugiausiai reikia laistyti ir derlių nuimti biggrin.gif Mačiau čia kažkur foto, kur pilna lėkštė pomidoriukų bigsmile.gif įdomu, kiek vazonėlių reikia turėti, kad bent kas kelias dienas būtų tiek pomidorų, kad būtų galima salotas padaryti g.gif
O su prieskoniais nežinau... skaitau, kad jau sėjat, aš planavau maždaug po mėnesio, kovo vidury sėt. Jau bus vėlu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milk* @ 2011 02 19, 21:20)
Sveikos,

vejuosi jus nuo anos temos pabaigos, pagaliau pavijau  karsta.gif  Norėčiau jungtis į pokalbius  ax.gif
Mačiau čia kažkur foto, kur pilna lėkštė pomidoriukų  bigsmile.gif  įdomu, kiek vazonėlių reikia turėti, kad bent kas kelias dienas būtų tiek pomidorų, kad būtų galima salotas padaryti  g.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Malonu, gretos gauseja thumbup.gif
Pomidoru lekse turbut mano matei, tai ta lekste nuskinta nuo stai tiek pomidoru mirksiukas.gif
Kol mazi buvo:
user posted image
Uzauge atrode mazdaug taip:
user posted image
Prieskoniu ir as dar neseju, turbut lauksiu pora savaiteliu rolleyes.gif Pas mane laaabai salta namie,sakiau ryt pirmininkui skambinsiu, bute siandien diena ryte atsikelus tik 16 laipsniu silumos doh.gif

Aaagnex,dekui uz aprasyma, nebuvau tokiu nei macius nei girdejus unsure.gif Siandien savo kaimo didiojoj iki paziurejau, kad yra seklu daiginimui kokiu tik nori: ridiku, raudinguziu kopustu, saulegrazu ir t.t., bandet kazkas?Cia juos reiktu naudot panasiai kaip pipirne? g.gif

Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 19, 21:46)
Pomidoru lekse turbut mano matei, tai ta lekste nuskinta nuo stai tiek pomidoru

oho swoon.gif suskaičiavau apie 30 blink.gif ketinau su kokiais 10 išsiversti hihihi.gif blush2.gif
Jie čia labai kompaktiškai sustatyti thumbup.gif Aš esu vieną auginusi ant palangės, tai jis nemažai vietos užėmė, paskaičiavau, kad ant saulėtų palangių 10 tilps, reiks tada daugiau planuoti, gal lauke dalį palikti g.gif
Atsakyti
Milk, ir tu cia bigsmile.gif

As tai tik 3 balkoninius pomidoriukus sodinsiu ir tikiuosi bus panasi lekstute pomidoru blush2.gif

AisteZ
o kokios rusies cia pas tave pomidorai?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 19, 22:11)
Milk, ir tu cia bigsmile.gif

As tai tik 3 balkoninius pomidoriukus sodinsiu ir tikiuosi bus panasi lekstute pomidoru blush2.gif

aha drinks_cheers.gif o kur man, tokiai žaliai daržininkystėje, daugiau dėtis lotuliukas.gif

taviškiai gal kokie laaabai vaisingi? bigsmile.gif Aš tą vieną kur turėjau (tiesa, nežinau kokios jis ten rūšies), tai tik po vieną vaisių kas keletą dienų, kartais tik kas savaitę, tesunokindavo... nes dar ir paraudonuoti tie pomidorai turi .. gerai buvo tik tai, kad iki spalio tuos pomidorus nokino thumbup.gif
Atsakyti
Iš visų pernykščių geriausiai derėjo man vilmukai. Ir tas jų rūgštokas skonis wub.gif Favoritai mano. Šiemet jų daugumą auginsiu cool.gif
Atsakyti