Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone terasoje

Aš jau dabar svajoju kaip ant sumuštinio dėsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 07, 11:29)
sakiau, kad viskas su jais bus gerai wink.gif

tai, kad manrods dabartinės žemuogės beūsės visos. Ar nebuvo ant pokučio taip užrašyta? Jei buvo kokia uogytė nukritus į vazoną, tai gali papildomai pridygti naujų, tik jas štai reiktų išraut, o seniems kerieliams apskabyt nurudavusius, plėmuotus lapus, jei tokie bus.

dėkui 4u.gif senus nuimsiu, o uogytės į vazoną šansų be. viena uogytė kasdien jas apeidavo, apčiupinėdavo ir klausinėdavo, ar jau "plinoko, jau laudona"? čia kad sulesti galėtų biggrin.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 07, 11:39)
Sėk ir tų ir tų - pati pamatysi cool.gif

ehe gėėėras atsakymas thumbup.gif lotuliukas.gif teks taip ir daryt biggrin.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 07, 14:40)
Įmesiu šiek tiek žalios spalvos į temą biggrin.gif

Pomidoriukai Venus
user posted image user posted image

Gaudvilės atvežtus bazilikus pasodinau taip cool.gif Labai skūpiai vietos pas amen šiuo metu yra doh.gif
user posted image

kaip gražiai viskas atrodo thumbup.gif ne, mano pomidoriukai dar tik daigina tikrąjį lapelį. o čia jau tuoj valgyt bus galima thumbup.gif

kai kėlėmės čia į butą, sakiau dieduliui, nu padaryk man kraniuką lauke, aš gi gėles auginsiu ar dar ką, jisai juokėsi "tu - gėlės lotuliukas.gif jei jau ateis tokia diena, kad tu bent vieną kupstelį auginsi, pats tau šlangą atvesiu"
nu va o dabar jau bambu dėl to neDAdaryto dalyko antri metai. bandau priminti jo paties žodžius, jam amnezija tuo klausimu.

QUOTE(Ninkasi @ 2011 03 07, 14:51)
eisiu ir as siandien Pomidoriukus set  bigsmile.gif  rolleyes.gif pirmas kartas man bus, niu ziuresim ar islaikysiu egzamina  rolleyes.gif

sėk trečiadienį, geresnė diena biggrin.gif

aš viską sėsiu trečiadienį/ketvirtadienį. ir dar gėles šaknydinsiu. nu žoooo kaip laukiu wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 07 kovo 2011 - 16:04

Gaudvilės atvežtus bazilikus pasodinau taip cool.gif Labai skūpiai vietos pas amen šiuo metu yra doh.gif
user posted image

isdok paslapti, kaip tau taip bazilikai dygsta blink.gif man visad jie nukeipsta, iur nezinau ka ne taip darau doh.gif praeitais metais nei vieno, siais tik vienas ir tas jauciu ilgai nebetems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2011 03 07, 17:20)
isdok paslapti, kaip tau taip bazilikai dygsta blink.gif  man visad jie nukeipsta, iur nezinau ka ne taip darau doh.gif  praeitais metais nei vieno, siais tik vienas ir tas jauciu ilgai nebetems unsure.gif

Šiaip tai rašiau gi, kad ne aš sėjau rolleyes.gif
Bet pernai sėjau, tai viskas gerai buvo... Kiek sudygo, tiek išaugo... Tik violetiniai kažkaip prastai labai augo ax.gif
Atsakyti

Pomidoriukai Venus

grazhiu smile.gif

ash 6dieni pasejau savo Venus, zhiuresim kada chia jie man ishdygs doh.gif
dar ir shpinatu pasisejau pirma kart ir agurku, nzn kur viska sodint reik ir kaip reiks nuo savo vaikio viska balkone apsaugot doh.gif tvora viena gala reiks uzhtvert lotuliukas.gif
Atsakyti
Pomidoriukai Venus

Labai skūpiai vietos pas amen šiuo metu yra doh.gif

tvarkingi kokie bigsmile.gif

taigi reikėjo suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
O as nupirkau panasu daikta:
http://www.brunnen-u...u...w=276&h=400

nugi ir ziauriai rankas sunieziejo isbandyti, o kadangi pomidoru pikavimui buvo nupirkta zeme, tai ji suejo didziajai daliai planuotu prieskoniu, nors bandziau tvardytis bent jau iki kovo pabaigos... kapituliavau... bet laiminga wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 07, 16:40)

vajė kaip širdį glosto tokie vaizdai ir pavydas toks saldus, bet vis tiek bambą graužia nu laukiu ir aš savo daigelių jei sudygs tai neiškesiu nepasigyrus biggrin.gif
Atsakyti
Sudygo ciobrelis ir mairunas uodegeles su baziliku kisa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 03 07, 18:48)
O as nupirkau panasu daikta:
http://www.brunnen-u...u...w=276&h=400

nugi ir ziauriai rankas sunieziejo isbandyti, o kadangi pomidoru pikavimui buvo nupirkta zeme, tai ji suejo didziajai daliai planuotu prieskoniu, nors bandziau tvardytis bent jau iki kovo pabaigos... kapituliavau... bet laiminga wub.gif  biggrin.gif

prasom prisipazinti, kur pirkote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 03 07, 18:52)
prasom prisipazinti, kur pirkote  ax.gif

Vokietijoje, nzn ar Lietuvoje yra, nors gal taipogi pasirodys. Praeitais metais tokiu norejau, tai buvo tik internetinese parduotuvese ir kainavo brangokai, o cia uztaikiau parduotuveje a la 1 Euro, tai galvoju gal kokioje Thomas Phillips irgi pasirodys. Bet jau kol kas patenkinta, gan praktiskas daiktas, maziau vietos uzima, tik forma kiek kitokia, apvalus tie balkonikai, kad i juos normaliai paprasti vazonai telpa.
Atsakyti
valio valio valio, pas mane jau tikrieji daigeliai išlindo clap.gif yahoo.gif
jau išdygo 3 levandos daigeliai, 7 šalavijo, 1 rozmarino, 1 medetkos ir pulkas žemuogių biggrin.gif tik mėtos dar nesirodo, tame vazonėlyje vysta du kūdučiai daigeliai apsišaukėliai, jie vienodi pas mane visuose vazonėliuose galvas iškišo, bandė apgaut nepatyrusią doh.gif
Taip kablį pagavau, dabar kai pamačiau dygstant rubuilius daigelius dar labiau pagavo azartas, užsipirkau dar sėklyčių, tik vis trūksta tai laiko tai jėgų pasėti...
Čiobrelius bandysiu iš naujo, nes katytė nužudė, ir dar kažką, jau nebepamenu doh.gif
Atsakyti