Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone terasoje

Sveikos cool.gif

Karas su balandžiais skelbiamas pardėtu doh.gif Šiandien kovą 1:0 laimėjau aš cool.gif Nes ėjau į balkoną žiūrėt kokių vazonų turiu ir RADAU 2 kiaušinius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 12, 10:42)
Sveikos cool.gif

Karas su balandžiais skelbiamas pardėtu  doh.gif Šiandien kovą 1:0 laimėjau aš  cool.gif Nes ėjau į balkoną žiūrėt kokių vazonų turiu ir RADAU 2 kiaušinius verysad.gif

sveikinu.
manau reikia būten pavasarį savo "atstovėti", tada jie mau prisimins ir nebelįs. o šiaip tai šakės. brrrrr...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 12, 11:45)
sveikinu.
manau reikia būten pavasarį savo "atstovėti", tada jie mau prisimins ir nebelįs. o šiaip tai šakės. brrrrr...

Nieko jie neprisimena, bet didelį išvyt balandį - tai dar galiu, kiaušinį išmetu skaudančia širdim, bet jeigu reiktų iširitusį balandžiuką išmest - niekaip negalėčiau... unsure.gif

o šiap, kažkaip nesitikėjau, kad taip anksti jie pradeda perėt g.gif
Atsakyti
Merginos, pirmą kartą pasėjau balkoninius pomidorus. kokio didumo vazonus jiems ruošti - vasarai?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 03 12, 12:07)
Merginos, pirmą kartą pasėjau balkoninius pomidorus. kokio didumo vazonus jiems ruošti - vasarai?

o kokius pasėjai? Šiaip jeigu tikrai vazoniniai žemaūgiai, tai apie 3 ltr vazoną imu, jei svyrantys - reikia didesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 12, 11:42)
Karas su balandžiais skelbiamas pardėtu  doh.gif

Tai jau dabar dažnai vis patikrink peryklą, o tai balandžiai neradę kiaušinių suskubs kitus sudėt smile.gif
Klausimukas, lapinius ridikėlius tik vos pradygusius nuskinat ar paauginat šiek tiek. Pernai auginausi, bet vos tik išlindo lapukai, visus ir nukneibiau salotoms.. Kažkaip jų daug reikia, o pakelyje labai jau skūpiai sėklučių...
Atsakyti
sveikos ax.gif
aš čia tik kukli skaitytoja, bet pasisakysiu apie balandžius.
man juos atbaidyt padėjo žaislinis tigras hihihi.gif vėliau pakeičiau katinu. tiesiog patupdžiau balkone ant palangės ir nebeatskrisdavo. nors iki tol tai nuo pat ankstyvo ryto burkavo. fui, tos "žiurkės" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šešėlis: 12 kovo 2011 - 15:48
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 03 11, 14:37)

sakot, pomidorai jau lenda?

oi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2011 03 11, 13:07)
o čia mano lobiai,

gražiai stiebiasi būsimas derlius
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 12, 12:42)
ir RADAU 2 kiaušinius verysad.gif

tai šeima šiandien kiaušinienę ir karvelių kiaušinių valgė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 12, 10:47)
Nieko jie neprisimena, bet didelį išvyt balandį - tai dar galiu, kiaušinį išmetu skaudančia širdim, bet jeigu reiktų iširitusį balandžiuką išmest - niekaip negalėčiau...  unsure.gif

o šiap, kažkaip nesitikėjau, kad taip anksti jie pradeda perėt g.gif

O aš kažkaip bijočiau ir kiaušinius išmest, vyras kartą išmetė, bet visi kažkokiais baisiais prietarais gąsdina... unsure.gif
Dabar vis baidau, kad tik nesuktų lizdo, nes jei padėtų kiaušinių, kai esu nestuke.gif , turbūt nedrįsčiau mest g.gif
Parazitai tie balandžiai, fu...
Atsakyti
labai geras daiktas namie yra katė bigsmile.gif rūpestis karveliais dingo iš karto, atsirado - rūpestis, ar katė neprasidrąskys per plastikinį langą kiaurai unsure.gif
o kokius pasėjai? Šiaip jeigu tikrai vazoniniai žemaūgiai, tai apie 3 ltr vazoną imu, jei svyrantys - reikia didesnio

yra 'Vilma ir yra kažkokie vokiški, rašo kad balkoniniai ax.gif galvoaju į platikiniu kibirus sodinti ax.gif maximoje išpardavimas kitą savaitę laugh.gif suabejojau ar ne per maža tara laugh.gif
Atsakyti
Sveiki,prasau jusu patarimo,kadangi esu visiskai zalia sioje srityje umn.gif
Pasisejau salotu,jos jau isdygo ir gan tankiai,ir iskilo toks klausimas,jos kai paaugs,ar jas paprasciausiai isretint,ar galiu tuos atliekamus daigiukus persodint kitur,ar juos tiesiog ismesti? ax.gif Tikiuosi suprantamai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-ruta @ 2011 03 12, 18:57)
Sveiki,prasau jusu patarimo,kadangi esu visiskai zalia sioje srityje  umn.gif
Pasisejau salotu,jos jau isdygo ir gan tankiai,ir iskilo toks klausimas,jos kai paaugs,ar jas paprasciausiai isretint,ar galiu tuos atliekamus daigiukus persodint kitur,ar juos tiesiog ismesti?  ax.gif Tikiuosi suprantamai parasiau  blush2.gif

tuos daigiukus galima kitur pasodint, taip merginos daro; aš tai nebandžiau. bet tai išraut matyt reikia labai arsargiai
Atsakyti