oho bus zieduku
QUOTE(solveigyte @ 2011 03 14, 15:32)
o kiek turi but lapuku kad nupjauti virsune cia mazuliukui dar ir kaip nupkauti su visais tais lapukais ar palikt
lapukų skaičius būna įvairus... būna, kad po žiemos nei vieno lapuko
didžiajam nupjoviau 2/3 koto, nes buvo labai išstypęs.. dabar mažiesiems nupjoviau tik ~1,5 cm.. taip, su visais senais ir naujai besikalančiais lapukais.. tiesiog imi aštrų dezinfekuotą peilį ir pjauni skersai koto
o kokio mazdaug dydzio turi buti mazuliukai kad galimetu jiem jau pjauti virsune
QUOTE(solveigyte @ 2011 03 14, 15:51)
o kokio mazdaug dydzio turi buti mazuliukai kad galimetu jiem jau pjauti virsune
nu vėlgi - skirtingai... negi centimetrais norit, kad kas pasakytų?
įdėkit nuotrauką, parodysiu, kur pjaučiau, jei pjaučiau
Taip sutinku nuotraukos gerai būtų teik sėjinukų teik nupjautų...norisi viską matyt...
Labas
Aš pasėjau savo sėklas į indelį plastikinį, o šiandien žiūriu - ant vienos lyg pelėsis. Gal per drėgna joms
Atidariau dabar indelį, kad apdžiūtų. Kažin - geriau jas laikyt ant palangės virs radijatoriaus ar toliau nuo jo?
Aš pasėjau savo sėklas į indelį plastikinį, o šiandien žiūriu - ant vienos lyg pelėsis. Gal per drėgna joms
Aš vis bandau sėt pernykštes sėklytes,ir nieko gera,vis supelyja.Turbūt teks džiaugtis esamais.
evers,galėsi grožėtis žiedais
kada aš sulauksiu...
evers,galėsi grožėtis žiedais
QUOTE(nojura @ 2011 03 14, 17:15)
Labas
Atidariau dabar indelį, kad apdžiūtų. Kažin - geriau jas laikyt ant palangės virs radijatoriaus ar toliau nuo jo?
geriau virs radiatoriaus ant palanges,reikia dauk silumos jiem
QUOTE(mergaite56 @ 2011 03 14, 17:29)
Nu bandysiu, dėkui
evers, laukiam žiedų fotosesijos
ir aš laukiu,bus raudoni pernai man žydėjo kai pirkau...
o laistau vandeniu kur mirkiau orchidėjas,tai gauna silpną trašu dozę...
o laistau vandeniu kur mirkiau orchidėjas,tai gauna silpną trašu dozę...