Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(Koxamte @ 2011 05 29, 13:28)
O ir šiaip labai bijau gėlyčių savo dovanoti ar augliukais pasidalinti... nes po to pas pačia jie nuskursta sad.gif prietarai veikia, kad išdalini...  doh.gif

Jei tiki ir bijai gali simboliskai 10 centu paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 05 29, 19:13)
Pas Toza irgi ziuriu panasiai paauge (jos deka pas mane atsirado seklytes.) smile.gif

As irgi galvoju,dali sau pasiliksiu,o kas jau liks,padovanosiu kam.

Oj kaip faina thumbup.gif , idomu kaip kitoms sekesi daigint, maniskes tai pavargo siek tiek kai sildymas sugedo, bet gavo saulytes ir atsigavo, vienas labai fainuolis, toks storulis, o prasciausiai atrodo tai diamond ring verysad.gif masto turbut, buti ar nebuti:)
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 05 29, 19:22)
Jei tiki ir bijai gali simboliskai 10 centu paimti  mirksiukas.gif

Visada taip ir padarau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 05 29, 19:26)
Oj kaip faina thumbup.gif , idomu kaip kitoms sekesi daigint, maniskes tai pavargo siek tiek kai sildymas sugedo, bet gavo saulytes ir atsigavo, vienas labai fainuolis, toks storulis, o prasciausiai atrodo tai diamond ring verysad.gif masto turbut, buti ar nebuti:)

Na tie ,kur nuotraukoj matau,tai visai fainuoliai,nesimato,kad butu nuvarge. mirksiukas.gif Tos 2 seklos is 18 kur nesudygo,tai irgi va butent is tos rusies. g.gif o taip tai tikrai dziaugiuosi tokiu rezultatu,galvojau,kad maziau tesudygs.
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 05 29, 21:27)
Na tie ,kur nuotraukoj matau,tai visai fainuoliai,nesimato,kad butu nuvarge. mirksiukas.gif  Tos 2 seklos is 18 kur nesudygo,tai irgi va butent is tos rusies. g.gif  o taip tai tikrai dziaugiuosi tokiu rezultatu,galvojau,kad maziau tesudygs.

diamond ring buvo ta rusis del kurios as siunciausi seklytes , bet matesi iskart ,kad jos prastesnes , mazos kazkokios verysad.gif , wheel of love pas mane geriausiai auga- kotukas nestoras, bet ilgas, o black red tai zemuciai storuliukai....fainuoliai tokie...dar turiu keleta rusiu , kurias ismainiau, bet kol kas nepasejau blush2.gif , neseniai palanges nuo kitu daigu tik atlaisvinau...siandien pasodinau pora plumeriju, ziuresiu kas gausis
Atsakyti
sveikutės smile.gif Jūs visos beveik čia patyrusios adeniumų augintojos tai patarimo paprašysiu pas Jūs biggrin.gif padovanojo man gana didelius apie 30 cm 2 adeniumus bet jie vis žydi ir žydi o šakelės jau prašosi buti patrumpintos manau gražiau formuosis smile.gif Tai norėčiau paklausti ar tinkamas metas juos geneti bus kaip pražydės ir ar lengvai isišaknydina šakelės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora82 @ 2011 06 04, 12:23)
padovanojo man gana didelius apie 30 cm 2 adeniumus bet jie vis žydi ir žydi

ar tinkamas metas juos geneti bus kaip pražydės

ar lengvai isišaknydina šakelės?  4u.gif

o jūsų medeliai turi kaudeksą?

aš genėčiau pavasarį..

sunkiai, be to, pusę adeniumo grožį sudaro jo kaudeksas, auginukai iš šakelių jo neturės..
Atsakyti
vienas turi kitas is sakos smile.gif is sakos tai nuolat zydi kazkaip gaila net ir pjaut smile.gif) manau teks palaukti pavasario kaip sakete smile.gif
Atsakyti
dar žydim....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 06 05, 14:46)
dar žydim....
user posted image

Kokie faini žiedai wub.gif O lapeliai kodėl gelsta,taip turi būti?
Atsakyti
turbūt drėmės mažoka..per baime supūdyt..kenčia.. doh.gif
Atsakyti
O aš prieš kelias dienas pasėjau keletą sėklyčių į dėžutę nuo pyrago,gavos kaip šiltnamiukas.Atrodo visi girdėjo,kad tos dėžutės liesti negalima.Jau viena sėklytė ir uodegėlę -šaknelę leido.Vakar vakare žiūriu,žemės sukratytos dėžėj.Pasirodo MB pasidarbavo,sako,kam čia tas žemes supylei.Jau supykau tai juodai,suradau žemėse sėklytes,vėl sudėjau,bet kaži ar jos dabar dygs? unsure.gif
Atsakyti