Jei taip nieks nenori nusimazint adeniumu sekliukes, tai pas mane gali likt ir 50
vis maziau, tai gal ir kitom bus lengviau nusimazint
Pas mane 50 galiu sumazint iki 30 esu is Kauno sutinku kooperuotis
Adeniumų iki 30 galiu mažinti ir aš
Adeniumų iki 50 galiu mažinti ir aš 
Merginos imkit dar kas nors plumeriju nes truksta atrodo 40 seklyciu iki normos. Lb grazus augalai
Aš esu Ausmos ir Evers kompanijoj su tuo pačiu adeniumų sėklų skaičium - Ausma pasiūlė savo dešimt sėklų
Ok, aš galiu jungtis ir prie tų kitų - plumerijų - 10 sėklų.
Ok, aš galiu jungtis ir prie tų kitų - plumerijų - 10 sėklų.
QUOTE(Redulle @ 2011 02 08, 17:09)
Merginos imkit dar kas nors plumeriju nes truksta atrodo 40 seklyciu iki normos. Lb grazus augalai 
Tai man koki 20 galit užrašiti plumeriju
Negavau laiškų iš Chasmina13, Anitele, Korale, Koxamte, SaMaLi, Clarion Mergyte... susisiekit su manim šią savaitę...
Iki pirmadienio sužiūrėsiu visus sąrašus apskaičiuosiu kiek kiekvienai pinigų reiks mokėt ir parašysiu asmenines žinutes
manau, kad iki ketvirtadienio vakaro pinigus surinksiu, o kai jau jie bus sąskaitoje - iš karto nupirksiu sėklytes
Vilnietės - siūlau kooperuotis ir daryt vieną pavedimą - sumažėtų siuntimo mokesčiai ir pavedimo mokesčiai... O jeigu galėtumėt kuri paimt sėklas nuo tauro Kalno 6dienį ryte, tai iš vis nereiktų siuntinėt paštu
Pačios susitarkit, o tada mane informuokit...
Kol kas iš Vilniaus matau, kad yra Fake, Ausma, KotrynaK, Seseilgakase
Jeigu jums patogiau atsikirai gaut sėklytes - man nesunku išsiųst... tik nepamirškit, kad adeniumų ir plumerijų sėklytės atkeliaus ne tuo pačiu metu
Iki pirmadienio sužiūrėsiu visus sąrašus apskaičiuosiu kiek kiekvienai pinigų reiks mokėt ir parašysiu asmenines žinutes
manau, kad iki ketvirtadienio vakaro pinigus surinksiu, o kai jau jie bus sąskaitoje - iš karto nupirksiu sėklytes
Vilnietės - siūlau kooperuotis ir daryt vieną pavedimą - sumažėtų siuntimo mokesčiai ir pavedimo mokesčiai... O jeigu galėtumėt kuri paimt sėklas nuo tauro Kalno 6dienį ryte, tai iš vis nereiktų siuntinėt paštu
Kol kas iš Vilniaus matau, kad yra Fake, Ausma, KotrynaK, Seseilgakase
Aciu tau aaagnex
lauksiu az
PAGALIAU suradau jus
Jei dar priimat plumeriju uzsakyma, tai paimciau 30 seklyciu.
as tai labai noreciau adeniumu nors 10 seklyciu,ar galima butu?
labai buciau dekinga