QUOTE(@asta @ 2011 02 11, 09:50)
Prieš tiesiant padėklą ant stalo patepk stalą vandeniu arba aliejumi,tada prikibs
nataliuncik,ar ne ilgiau kepa uždengta duonelė? Aš ir stikliniam inde kepu,tik nedengiu
Jaunutia,palaikyk duoną šiltai,kad pakiltų ir stebėk. Gali būti,kad jai pakas ir kokių 5 valandų.Pamatysi,kad iškilo dvigubai ir gali kept,nelaukdama nakties.

nataliuncik,ar ne ilgiau kepa uždengta duonelė? Aš ir stikliniam inde kepu,tik nedengiu

Jaunutia,palaikyk duoną šiltai,kad pakiltų ir stebėk. Gali būti,kad jai pakas ir kokių 5 valandų.Pamatysi,kad iškilo dvigubai ir gali kept,nelaukdama nakties.
QUOTE(Kamela @ 2011 02 11, 13:51)
ačiū
