QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 19, 21:57)
Ir dar.... as visada 'paaukleju' tuos kurie batona vadina balta duona

Balta duona man tai pvz. plikyta Palangos. Juoda- tai pvz. Bociu. O batonas yra batonas. Nors gal ir pati neesu visai teisi taip skirstydama duonas pagal pavadinimus, bet manau sitam recepte tiktu viskas kas nera juoda ir plikyta, ir kas nera tikra duona
Labai teisingas paauklejimas, ir as tokia
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 20, 13:47)
neseniai kalbėjom ir apie viena ir apie kita
Papildyta:
vieniem patinka sausesnes duonos, kietiems drėgnesnės, tiesiog atsirinkt kas jums patinka

Nataliuncikui uz kantrybe
QUOTE(Oragė @ 2011 02 20, 13:58)
iškepė per kokias 3 val, kur 2 val kepė vakar ir dar šiandien 1 val.,
viduj skystoka
Kepet per dvi dienas????? Ar cia tik as taip supratau?
O klausimai tai paskutiniu metu kartojasi tas pats per ta pati, tema visai isveso, net nesinori cia uzeiti, skaitant be reikalo laika eikvoji ir tiek...nes naujoviu jokiu, tik vis tie patys ir tie patys klausinejimai ir visiskas tingejimas paskaitineti ankstesnes temas.
As kai pradejau mokintis kepti, tai pirmiausiai
pervariau visas temas, paskui jau klausinejau kas man neaisku buvo ir ka pasitikslinti norejau
Atsiprasau, uz tokias mano mintis, bet tikrai kuo toliau tuo neidomiau.
Kaip ir beje apie ta duona be minkymo tas pats per ta pati. Ten gi pats paprasciausias receptas, kur viska sumeti i bliuda, saukstu pamakaluoji ir kepi.
Visai kita kalba apie tas merginu duonas, i kurias ideta daug triuso, daug isanalizuota, daug isbandyta kol atidirbamas vienas ar kitas geras receptas.
Nepykit, bet per mano praktikos metus, tema prastyn