QUOTE(Oragė @ 2011 02 20, 14:34)
1.Šios temos pirmam psl kalbama apie maitinimą po antros paros. O beskaitant temas radau, kad kad maitinama ir po paros. Tai kaip yra iš tikrųjų??? Tikiu, kad kepant -nioliktą duoną, naujovių jums nėra. O kepant pirmą - kelintą kartą ne viskas ir aišku iš karto.
2.Ar teisę rašyti čia turi tik tos, kur "kalba apie tas merginu duonasi kurias ideta daug triuso, daug isanalizuota, daug isbandyta kol atidirbamas vienas ar kitas geras receptas"? Beje, o man skaityti kaip tik ir buvo įdomiau, kurioms kažkas nesigavo, o ne "vakar kepiau šitą duoną, pavyko puikiai, ir fotkė".
2.Ar teisę rašyti čia turi tik tos, kur "kalba apie tas merginu duonasi kurias ideta daug triuso, daug isanalizuota, daug isbandyta kol atidirbamas vienas ar kitas geras receptas"? Beje, o man skaityti kaip tik ir buvo įdomiau, kurioms kažkas nesigavo, o ne "vakar kepiau šitą duoną, pavyko puikiai, ir fotkė".
1.viskas priklauso nuo temp. ir viso kito
2.gali rašyt visos, tik kad įsivaizduokit, ateina naujokės, ir sako, neturiu laiko viską skaityt, atsakykit ...

Pykt nereikia, reikia tiesiog kiek kantrybės ir supratimo, visi negimė specais, kiekvienas perėjo per savo klaidas, jos aprašė, ištobulino, pasidalino su kitais