QUOTE(Oragė @ 2011 02 23, 19:01)
Ačiū lagūna
Ir dar klausimas: noriu kvietinius miltus pakeisti ruginiais arba blogiausiu atveju avižiniais (auginu alergiuką, todėl ir tas begalinis noras iškepti jam duoną be priedų, kur parduotuvinė būna ir nuo kurios neraustų žandukai) Duona ruošiu pagal šį receptą: http://sauletavirtuv...e-rugine-duona/. Jei dėsiu visus tik ruginius, neiškils? Bus šlapia? Noriu dėti kuo mažiau priedų (be salyklo, medų keičiu į cukrų ir t.t.), kad nealergizuotų, todėl rinkausi šį receptą. Ar mano norai nelabai realūs ir protingi?
P.s. neiškenčiau, jau užmaišiau plikinį. Jei viskas gerai, rytoj bandysiu kepti ir žinoma, tiesioginė transliacija bus čia apie rezultatus

Ir dar klausimas: noriu kvietinius miltus pakeisti ruginiais arba blogiausiu atveju avižiniais (auginu alergiuką, todėl ir tas begalinis noras iškepti jam duoną be priedų, kur parduotuvinė būna ir nuo kurios neraustų žandukai) Duona ruošiu pagal šį receptą: http://sauletavirtuv...e-rugine-duona/. Jei dėsiu visus tik ruginius, neiškils? Bus šlapia? Noriu dėti kuo mažiau priedų (be salyklo, medų keičiu į cukrų ir t.t.), kad nealergizuotų, todėl rinkausi šį receptą. Ar mano norai nelabai realūs ir protingi?
P.s. neiškenčiau, jau užmaišiau plikinį. Jei viskas gerai, rytoj bandysiu kepti ir žinoma, tiesioginė transliacija bus čia apie rezultatus

Vien ruginių miltų neiškels taip, kaip dedant dalį kvietinių... Salyklas- gi skrudinti daiginti rugių grūdai.... Nemanau, kad jis alergizuot gali... (nors gal ir klystu)....