QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 03, 22:20)
na buvau gydymo planui Vilniuje zaliakalnio poiklinikoje tai ten gydytojas siaip sako kuo greiciau reiktu daryti ta Gingivektomija ir pasaitei nupjauti,osiandien buvau ir pas save Siauliuose, tai cia gydytojas sako dar pazenges labai enra, vystosi desimtmeciais si liga,siulo laikytis geros higienos ir po 3 men ateiti ziuresim ka daryti, bet Vilniuje labaiu akcentavo kad virsutiniai dantyts blogesnes situacijos nei apatiniai, o Siauliuose atrvirksciai

ir dar del kainos, abu sako ta gramdyma atliktu kazkur per du kartus,tai nereiktu moketi uz 4kvadrantus,siauliuose ten belaukiant ant sienos uzrasyta kaina buvo 602lt kvadranto, o kai gydytojo paklausiau sako 847lt, taip ir likau nesupratus, jei butu 602 lt tada likciau Siauliuose, nereiktu i vilniu trenktis, bet jei 847 tada jau egriau Vilnius, ten ir gydytojas labiau patiko, tik tiek kad Siauliuose ir pasaitelio operacija i ta pacia kaina iskaiciuoja, o Vilniuje papildpomai dar 200lt. na va pasisnekejau viena

nezinau kuo dabar tiketi, laukti ar ne
as ir visokiu nuomoniu esu girdejus, vieni sako, kad neskubeti, o kiti sako, kad netempti laiko. As tai aisku daryciau is karto. O tau gal dar reikejo i Pilene nuvaziuoti, as cia planuoju eiti, kiek zinau, ten kainuoja 800lt., aisku dar priklausys nuo situacijos. Na tai sekmes gydant dantukus, butinai parasyk, kaip seksis gydyti dantukus