Įkraunama...
Įkraunama...

Paradontozė

QUOTE(Ivile @ 2010 04 28, 15:24)
Kuo ilgiau lauksi, tuo didesnė tikimybė pamest dantis. Nieko ten baisaus nėra. Nuskausmina, beto kuo mažiau liga pažengus, tuo paprastesnės operacijos.  mirksiukas.gif

na reiks jau suimti save i rankas, ne mazas gi vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 04 28, 15:38)
na reiks jau suimti save i rankas, ne mazas gi vaikas rolleyes.gif

Sėkmės, nes aš jau po abiejų žandikaulių operacijos. Tikiuosi liga sustabdyta mirksiukas.gif
Bent jau apatiniu gydytoja džiaugiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2010 05 02, 22:06)
Sėkmės, nes aš jau po abiejų žandikaulių operacijos. Tikiuosi liga sustabdyta mirksiukas.gif
Bent jau apatiniu gydytoja džiaugiasi  rolleyes.gif

kaip as tau pavydziu, o is kokio tu miesto? Jei is Vilniaus, tai kur dareisi operacija?
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 05 03, 06:45)
kaip as tau pavydziu, o is kokio tu miesto? Jei is Vilniaus, tai kur dareisi operacija?

Ne, aš Kaune tvarkiausi. Lazerinės odontologijos centre
Atsakyti
na buvau gydymo planui Vilniuje zaliakalnio poiklinikoje tai ten gydytojas siaip sako kuo greiciau reiktu daryti ta Gingivektomija ir pasaitei nupjauti,osiandien buvau ir pas save Siauliuose, tai cia gydytojas sako dar pazenges labai enra, vystosi desimtmeciais si liga,siulo laikytis geros higienos ir po 3 men ateiti ziuresim ka daryti, bet Vilniuje labaiu akcentavo kad virsutiniai dantyts blogesnes situacijos nei apatiniai, o Siauliuose atrvirksciai g.gif ir dar del kainos, abu sako ta gramdyma atliktu kazkur per du kartus,tai nereiktu moketi uz 4kvadrantus,siauliuose ten belaukiant ant sienos uzrasyta kaina buvo 602lt kvadranto, o kai gydytojo paklausiau sako 847lt, taip ir likau nesupratus, jei butu 602 lt tada likciau Siauliuose, nereiktu i vilniu trenktis, bet jei 847 tada jau egriau Vilnius, ten ir gydytojas labiau patiko, tik tiek kad Siauliuose ir pasaitelio operacija i ta pacia kaina iskaiciuoja, o Vilniuje papildpomai dar 200lt. na va pasisnekejau viena 4u.gif nezinau kuo dabar tiketi, laukti ar ne
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 03, 22:20)
na buvau gydymo planui Vilniuje zaliakalnio poiklinikoje  tai ten gydytojas siaip sako kuo greiciau reiktu daryti ta  Gingivektomija  ir pasaitei nupjauti,osiandien buvau ir pas save Siauliuose, tai cia gydytojas sako dar pazenges labai enra, vystosi desimtmeciais si liga,siulo laikytis geros higienos ir po 3 men ateiti ziuresim ka daryti, bet Vilniuje labaiu akcentavo kad virsutiniai dantyts blogesnes situacijos nei apatiniai, o Siauliuose atrvirksciai g.gif ir dar del kainos, abu sako ta gramdyma atliktu kazkur per du kartus,tai nereiktu moketi uz 4kvadrantus,siauliuose ten belaukiant ant sienos uzrasyta kaina buvo 602lt kvadranto, o kai gydytojo paklausiau sako 847lt, taip ir likau nesupratus, jei butu 602 lt tada likciau Siauliuose, nereiktu i vilniu trenktis, bet jei 847 tada jau egriau Vilnius, ten ir gydytojas labiau patiko, tik tiek kad Siauliuose ir pasaitelio operacija i ta pacia kaina iskaiciuoja, o Vilniuje papildpomai dar 200lt. na va pasisnekejau viena 4u.gif nezinau kuo dabar tiketi, laukti ar ne

as ir visokiu nuomoniu esu girdejus, vieni sako, kad neskubeti, o kiti sako, kad netempti laiko. As tai aisku daryciau is karto. O tau gal dar reikejo i Pilene nuvaziuoti, as cia planuoju eiti, kiek zinau, ten kainuoja 800lt., aisku dar priklausys nuo situacijos. Na tai sekmes gydant dantukus, butinai parasyk, kaip seksis gydyti dantukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 03, 22:20)
na buvau gydymo planui Vilniuje zaliakalnio poiklinikoje  tai ten gydytojas siaip sako kuo greiciau reiktu daryti ta  Gingivektomija  ir pasaitei nupjauti,osiandien buvau ir pas save Siauliuose, tai cia gydytojas sako dar pazenges labai enra, vystosi desimtmeciais si liga,siulo laikytis geros higienos ir po 3 men ateiti ziuresim ka daryti, bet Vilniuje labaiu akcentavo kad virsutiniai dantyts blogesnes situacijos nei apatiniai, o Siauliuose atrvirksciai g.gif ir dar del kainos, abu sako ta gramdyma atliktu kazkur per du kartus,tai nereiktu moketi uz 4kvadrantus,siauliuose ten belaukiant ant sienos uzrasyta kaina buvo 602lt kvadranto, o kai gydytojo paklausiau sako 847lt, taip ir likau nesupratus, jei butu 602 lt tada likciau Siauliuose, nereiktu i vilniu trenktis, bet jei 847 tada jau egriau Vilnius, ten ir gydytojas labiau patiko, tik tiek kad Siauliuose ir pasaitelio operacija i ta pacia kaina iskaiciuoja, o Vilniuje papildpomai dar 200lt. na va pasisnekejau viena 4u.gif nezinau kuo dabar tiketi, laukti ar ne

Siūlyčiau dar pas trečią nueiti. Nuotrauką juk turi, ar ne? Tegu pasako savo nuomonę.
Aš tai daryčiaus, nes man labai baisu dantis pamest. rolleyes.gif O jei lauksi, tai situacija tikrai negerės jei yra liga. Reikia pašalint priežastis ir tada jau stebėti. rolleyes.gif
Atsakyti
na gal reikia tada rimtai nueiti dar pas ka nors tuo labiau kad konsultacijos nekainuoja, biskeli ten kazkiek 3lt mokejau, paprasau siuntimo vis.
kiek pastebejau kad privaciai vos ne pigiau gaunasi nei poliklinikose, reikia nueiti dar Siauliuose i redonta. na as ir zadu darytis viska,tik va ieskau geriausio varinato kur darytis, nes kainos vis skiriasi 4u.gif na ir dabar kitus reikalus tvarkausi, neseniai apgamus salino, siandien miezi salta is akies, po to jau dantis ismsiusi, iskart visko engriebsiu.
gal kas daretes Siauliuose odontologijos poliklinikoje? nesuprantu kodel kaininyke parasyta 600lt, o gydytojas sako 847lt g.gif man tas gydytojas kazkaip nelabai patiko, kad ir turejau nuotrauka jis beveik i ja nepaziurejo,sekundei gal pazvelge.

Atsakyti
o gal kas darėsi operaciją gingivektomija ar lopo Žalgirio gatvėje? noriu truputį info...ten daro su lazeriu ar dar vis skalpeliu...ir kokios ten kainelės? o nuotrauką kai padaro panoraminę galima pasiimti? nes norėčiau kitur pasikonsultuoti dar?
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2010 05 04, 20:02)
o gal kas darėsi operaciją gingivektomija ar lopo Žalgirio gatvėje? noriu truputį info...ten daro su lazeriu ar dar vis skalpeliu...ir kokios ten kainelės? o nuotrauką kai padaro panoraminę galima pasiimti? nes norėčiau kitur pasikonsultuoti dar?

taip nuotrauka pasiimi, gingviktomija 650lt kvadranto, lopo 100lt daugiau, su kuo daro neklausiau, nes net nepagalvojau kad su lazeriu galiu, isivaizdavau kad su peiliuku
Atsakyti
VU ligoninės Žalgirio klinikoje lazerio nėra (na bent jau iki šio pavasario tikrai nebuvo). Panoraminę nuotrauką, paciento prašymu, turėtų jam atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 05 04, 23:33)
VU ligoninės Žalgirio klinikoje lazerio nėra (na bent jau iki šio pavasario tikrai nebuvo). Panoraminę nuotrauką, paciento prašymu, turėtų jam atiduoti.

o kuriuo budu geriau? aisku lazeriu brangiau, gal zinot ant kiek brangiau?
Atsakyti