QUOTE(indigo7 @ 2011 01 02, 19:49)
Kai man nustate, kad prasidejo periodontitas, lankiausi keliose istaigose, tarkim isgirtuoju VIC'u, nusivyliau juodai. Pinigu traukimo masina. Dar lankiausi privaciai pas kelis gydytojus, visi kalbekjo skirtingai, vienas norejo visus protinius dantis traukt, kurie yra sveiki. Tipo gal jie yra bakteriju kaupejai. Buvau pasimetus ir stresavau juodai, nezinojau ka daryt, kol nepakliuvau atsitiktinai i Zalgiri pas Zekoniene ir ji man sia problema issprende. paprasciausiai reikejo atlikti profesionalia higiena kelis kartus. Pabreziu, kad profesionalia, o ne tokia, kuria paprasti odontologai siulo apvalydami kazkiek, o zidiniu nepasalindami.
Dabar esu devintam menesy ir per visa nestuma jokiu problemu su dantenom neturejau, nors nestukems yra iprasta, kad dantenos paburksta ir kraujuoja. Man jokiu paburkimu ar kraujavimu nebuvo. Jei ne Zekoniene turbut buciau isleidus kruva pinigu, o rezultatas butu nulinis.
As irgi apie VIC galiu ta pati pasakyti, daro tik tas proceduras, kurios jiems finansiskai naudingos, jei nori patarimo, patars tau kokius pacius brangiausius antiseptikus, kurie kaip rodo naujausi moksliniai darbai neveiksmingi pries anaerobinius patogeninius mikrobus kurie ir yra didziausi paradantozes sukelejai. Palauks mazdauk kada tau dantys isbarskes kad galetu implantuoti.
O Zekoniene man irgi ytin gero ispudzio nepaliko, tiesa nuejau pas ja tik po menesio, tokios buvo eiles, per ta laika turbut pati buvau apsigydziau, tai zekoniene paziurejo sake burnos higiena gera, pasiule viena protini salinti danti tai dabar neapsisprendusi, nes ka daryti, nes kiti gydytojai sake kad nebutina
O del higienisto pritariu reikia eiti pas higienista, kuris tik tuom ir uzsiima, ir tai atlieka derai.