Labas mergytės,
norėjau pasiguosti, kad galvelė mano šiandien ko tai sunki, bet jau patylėsiu

Pirmiausia, Gabriela, net skaityt sunku tavo postus, negi mūsų gydytojai tikrai taip gali klysti. labai džiaugiuosi už tave, kad laiku suteikta tau pagalba pagerino būklę, nu bet skysčių, gi visos sultys iš tavęs ištekės
Smagu, kad nusiteikusi optimistiškai, tai tikrai padeda. Kuo geresnės tau sveikatukės ir savijautos
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 24, 21:15)
Mano vaikai serga, tai neturiu laiko rasinet, vakar tik su mazyliu is ligonines israse, virusas toks sunkus.
Siandien buvo 6 chemo, prasysiu dar 2, nes gerai pernesu, ir limfmazgiai nesumazejo, o pats auglys ir vanduo sumazejo. Dabar remisija. Pirma mano gyvenime

Operacijos nusprende dabar nedaryt, kad neaktyvinti bieso, kuris kaip ir uzmigo.
Mielosios dar noriu rasyt daug daug, net noriu issibliaut jums. PAVARGAU...
Sveikatukės tavo pupai
Linkiu, kad tas biesas niekada neatsibustų, kad rastum savy jėgų iškęsti gydymą, kad remisija tęstųsi ir tęstųsi

Čia kaip visada ne viena pagalbos ranka bus ištiesta ir ne viena petis išsiverkimui - rinkis, kuri labiau tinka

Rašyk, bliauk, jei tik tai tau padės neprarasti tikėjimo ir vilties, jei suteiks naujų jėgų kovai.
QUOTE(rasų lanka @ 2011 03 25, 10:54)
Vakar buvo šeši mėnesiai, kai mamytė iškeliavo
rasų lanka, jau tikrai tiek daug? O gal, iš tikro mažai? Juk tiek visko išgyvenai, patyrei per tą laiką...
Smagu, mamos meilės niekas negali įveikti, nei laikas, nei išsiskyrimas, ji tiesiog visada YRA šalia.
Taip gražiai aprašei tą jausmą
QUOTE(arune @ 2011 03 25, 11:46)
Mes gyvenam neblogai. Darbo ieškojau...

. Patyriau - geriau neminėt savo tikros situacijos, ligos kodo - vienoj įstaigoj buvo labai greitai nutraukta kalba

Nebloga mano specialybė - esu baigusi socialinę pedagogiką ir psichologiją universitete - bet įsidarbint tikimybė lygi 0. Nebežinau, ko besigriebt, turiu skolų...
Užtat dukriukas mano džiaugsmas, ir dar labai svarbu, kad sveikatytė laikytų, o vėliau gal atsiras kokia išeitis iš finansinio kracho. Rudenį vėl į nedarbingumo komisiją, kad tik tų dabar gaunamų 570 lt. nesumažintų.
Katinas šeriasi šiuo metu labai, tik mėto, tik mėto savo baltus plaukus visur

... Tiesa, vasarą galbūt Perlui "panelę"parvesim, pusseserė išvyksta į Ameriką mėnesiui, prašė jos katytę pagobot... Persų kilmės, toookia poniška, nagučiai nukarpyti, visa išpuoselėta

Įdomu, kaip čia mums seksis visiems kartu gyvent

Dukra tai labai džiaugiasi...

Oi, Arūne, darbdaviai bijo ir tiek, o kad tau valgyt ir gyvent reikia...
Suprantu, kad turi vidutinį nedarbingumą, tai negalėtum dirbti pilną darbo dieną, gal dėl to kliūvi darbdaviams? Tai tu nori pasakyt, kad 570lt. yra visos tavo pajamos? Tai, jei sugebi pragyvent iš jų, tai gal turi stebuklingą lazdelę, pildančią norus?
O aš kaip tik tikiuosi, kad man sumažins apribojimus, kad galėčiau pilnu etatu dirbti, nes dabar apribojimų tiek, kad direktorė nesiryžta priimt manęs atgal pilnam etatui.
Tyliai pasidžiaugsiu - grįžtu darbukan nuo balandžio

Puse etato dirbsiu, bet dirbsiu
O su dviem katinukais, tai jo, turėsi tikrai ką veikt, įsivaizduoju, kaip dukrytė džiaugiasi
Nu tiek naujienų čia, nesutelpa galvoj ir širdy viskas, reik sudėlioti jas į stalčiukus, nes mintyse toks informacijos kratinys gavosi.