QUOTE(Patriccija @ 2011 03 31, 20:57)
GABIJA

, gerai, kad akinukus nesioji, jie paslepia akis be blakstienu.
Neskambinsiu onkologei, nes JUS gal uzmirsot, o as ne. Balandzio 5 diena arteja, o ta diena suplanuota buvo is anksto kelione. Iki siandien abejojau, bet kai siandien zymiai geriau, nei vakar, tai jau manau, jog antradieni eisiu is namu kaip pakaustyta

, nors gydytoja ir sesute sake, kad pavojinga kelione. RIZIKUOSIU... GRISIU 12 diena, 13 diena skambinsiu gydytojai del sekancio gulimosi i ligonine, kai lasins Pamitora. Tokios mintys mano galveleje. As vaiksčioju namuos siandien, mankstinuos vis.
jeigu tik gales, vaziuok

Tik atsargiai
Pas mane irgi liko po kelis plaukelius is mano vesliu antakiu ir ilgu blakstienu. Truputi liudna, nes geguzes viduri vaziuosim pas vyro tevus savaitei, tai nelabai atrodysiu

O jie manes jau keli metai nemate ir nezino apie (.), bet jie ir anuku nemate, tai tegul i juos ziuri. Siandien apkirpau kirpykloj vaikus: veresneliui visas garbanas velniop nurente, o mazyli po masynka - plikai

, sakau kaip mama ir tete (mano vyrs pliktelejes)
Taigi israse man dar 2 chemo seansus, tik kraujas dar neatsistate, norejo jau hormonus skirt, bet as juokais sakau, ne,ne, as atsistatysiu, dar 2 savaites. tik ne hormonai. Tai paleido taip.
Ka reiskia; gal kuri zinot, kad neieskot, Ki-67 ir ar tai labai trumpina gyvenimo laika?

Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D“Angelo)