Sveikos uogos,
kad prirašėt daug, o ir aš seniai buvau pas jus. Sunki savaitė buvo, gerai, kad jau pabaiga jos.
Pirmos dienos darbe kažkoks košmaras, vis dar renkuosi iš visų kabinetų savo popierius, nes vadavo mane visi, kas tik netingėjo ir laiko turėjo. Dirbsiu kasdien po pusdienį iki komisijos. Net neįsivaizduoju, kaip su tuo darbingumu bus, pratęs man neįgalumą, naikins, kaip manot? Negaliu nieko pasiplanuot iki tol. Bet ir nereikia, bus kaip bus.
Ketvirtadienį 7 val. ryte išvažiavau į klinikas, parsiradau namo 18,30val. vakare. Be jėgų visiškai, bet su gerom žiniom. Pilvo echo, plaučių rentgenas viskas gerai. Su krūties echo kaip visada kuriozai, gavau pylos, kad neregistruota, nors užregistravo prie manęs gydytoja prieš tris savaites, pralaukiau tris val., priėmė. Darinio jokio nematyti, audinio sutankėjimas, tik čiuopiasi. Sakė stebėt porą mėn., patarė MR užsiregistruot. Tai kaip ir nurimau. Kol echoskopavo, gulėjau ir kartojau sau, kad ten nieko nėra, viskas gerai, aš sveika

tai va, tiek žinių iš mano fronto. Ai, dar mano sūnelis sveikas, nors jau dvi savaitės eina daržiukan

Liepiau nesirgt jam, nes einu į darbą jau

tai turbūt klauso vaikas.
Patriccija, taip suprantu kelionėj

Nu aš be žodžių, nesu sutikus kito tokio žmogaus. Sėkmės jai ir kad sveikatos pakaktų pasidžiaugti atostogomis
Robyte, valio

labai džiaugiuosi už tave, tiek iškentėta ir ne veltui, nauda yra gydymo, taip ir toliau
Gabija, prajuokinot su tais karoliais

dar nusipirksit jūs juos, svarbu sveikatėlė leistų apsisukt su jais valso žingsneliu kokiam baliuj

Nu kad procedūros nemalonios, tai tikiu, brrr, bet gi reikia.
Edme, pavėluoti sveikinimai tavo berniukui ir tau

Kaip faina, kad plaukeliai tavo garbanoti, aš taip tikėjausi, kad ataugs mano garbanoti, bet tik spalva kitokia teko
Nepataisoma optimiste, bandau įsivaizduoti, kaip jautiesi, tiesiog daug daug tau kantrybės ir sveikatos

Ką liga daro su žmogum
Gabriela nerašo, kaži kaip jai sekasi?
Pelkių mone, man irgi taip sakė gydytojas po operacijos, suprantu kaip jautiesi, bet čia tik žodžiai. Aš juos išbraukiau iš savo kasdienybės, nes negaliu sau jų leist kartot. Būrėja išbūrė, kad mano mažius bus prezidentu - noriu tai pamatyt
QUOTE(SVETA K. @ 2011 04 04, 16:20)
Ikeliau i musu albuma keleta foto is Sasos gimtadienio
Oi, gelbėkit mane žioplą, netyčia ištryniau iš AŽ prisijungimo duomenis, o jau ir nuotraukas pasiruošiau su kitos spalvos plaukais
Arūne, ar jau su dviem katinukais kariauji, ar tik jūsiškis dar namie? Neprisimenu, kada sakei turėsi svečią
Rasų lanka, nu šaunuolis tavo tėvelis
Mes praėjusį savaitgalį buvom žibuokliaut

Paskui kaime sulą gėrėm. Smagus laikas pavasaris, nors orai tai šiaip sau, vakar vakare visas mistas buvo apklotas sniegu, kaip žiemą, šiandien jau vėl jo nėra. Saulytės noriu