Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pireja @ 2011 08 04, 23:49)
Man toje nuotraukoje graziau atrodytu, jei duru apvadai butu nebalti. Nes dabar atrodo, kad ant senu remu uzdetos naujos durys.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, cia kazkada kalbejom apie plytu formos plyteles virtuvei arba voniai. Matmenys mazdaug 20 x 10 cm. Tai Lietuvojs ju 1 m2 kainuoja apie 200 Lt. Sugalvojau paziureti ka pasiulys internetas ir... nustebau bigsmile.gif UK parduotuvese tokios kainuoja nuo 10 iki 20 svaru uz 1 m2 thumbup.gif Ebay irgi galima pasiziureti. O parvezimas is UK i LT mazdaug 5 Lt/kg, tai manau visai verta thumbup.gif
Iveskite i Google "kitchen brick tiles" ir ismes daug variantu.
Vienas is ju: Plyteles
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 08 05, 09:02)
Merginos, cia kazkada kalbejom apie plytu formos plyteles virtuvei arba voniai. Matmenys mazdaug 20 x 10 cm. Tai Lietuvojs ju 1 m2 kainuoja apie 200 Lt. Sugalvojau paziureti ka pasiulys internetas ir... nustebau  bigsmile.gif UK parduotuvese tokios kainuoja nuo 10 iki 20 svaru uz 1 m2  thumbup.gif Ebay irgi galima pasiziureti. O parvezimas is UK i LT mazdaug 5 Lt/kg, tai manau visai verta  thumbup.gif
Iveskite i Google "kitchen brick tiles" ir ismes daug variantu.
Vienas is ju: Plyteles

Už 111Lt/m2 Kaune "1000 plytelių" parvežė pagal užsakymą (Vives Ceramika "Mugat" kolekcija smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 04, 22:22)
o sienos ir grindys kokios spalvos? manau plintusai turetu derintis prie grindu arba sienu, bet ne prie duru  g.gif

Ir man panasiai atrodo. Balti plintusai turetu susilieti su grindim, durim arba su sienom baltom, tada bus vientisumas. Svarbu, kad viskas skirtingu spalvu nesigautu. biggrin.gif

QUOTE(Pireja @ 2011 08 04, 22:49)
Man toje nuotraukoje graziau atrodytu, jei duru apvadai butu nebalti. Nes dabar atrodo, kad ant senu remu uzdetos naujos durys.

O man kazkaip nieko. Esu baisiai didele megeja baltu apvadu, todel jau ir pas save bandyciau kaip nors komponuoti, kad tik juos susidet. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 08 05, 09:54)
Už 111Lt/m2  Kaune "1000 plytelių" parvežė pagal užsakymą (Vives Ceramika "Mugat" kolekcija smile.gif
user posted image

na, cia jau siek tiek normalesne kaina biggrin.gif Reiskias reikia klausti ar gali atvezti g.gif

Beja, cia jusu virtuve? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 05 rugpjūčio 2011 - 10:56
QUOTE(Arvile' @ 2011 08 05, 11:55)
na, cia jau siek tiek normalesne kaina  biggrin.gif Reiskias reikia klausti ar gali atvezti  g.gif

Beja, cia jusu virtuve?  bigsmile.gif

Mano smile.gif
Jei pirkti kažkur svetur tas plyteles po kokius 20 svarų ir siųstis, tai tikrai neapsimoka, nes svoris jų blink.gif Tikrai brangiau sukainuos, nei 111Lt biggrin.gif Lenkijoje jos apie 80 zlotų.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 08 05, 10:59)
Mano smile.gif
Jei pirkti kažkur svetur tas plyteles po kokius 20 svarų ir siųstis, tai tikrai neapsimoka, nes svoris jų blink.gif Tikrai brangiau sukainuos, nei 111Lt biggrin.gif Lenkijoje jos apie 80 zlotų.

Labai grazu wub.gif na tada jo... O gal ne paslaptis kiek meistrai uzsiprase uz ju klijavima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 08 05, 08:02)
Merginos, cia kazkada kalbejom apie plytu formos plyteles virtuvei arba voniai. Matmenys mazdaug 20 x 10 cm. Tai Lietuvojs ju 1 m2 kainuoja apie 200 Lt.

lietuviu sugebejimai pleshti pinigus neeiliniai (visose srityse blush2.gif ). Pries menesi pati Londone parduotuvese maciau tokiu plyteliu po 7 svarus uz kv.m. ispardavimas. O Lietuvoje kainos vis dar kaip uz naujiena doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 08 05, 12:00)
Labai grazu  wub.gif na tada jo... O gal ne paslaptis kiek meistrai uzsiprase uz ju klijavima?  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Labai sudėtingas jų klijavimas kampuose, bet meistras gan neblogai padarė viską. Klijuota prieš 3 metus, sumokėjom už darbą, jei gerai pamenu, po 30Lt/m2
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 08 05, 11:07)
lietuviu sugebejimai pleshti pinigus neeiliniai (visose srityse  blush2.gif ). Pries menesi pati Londone parduotuvese maciau tokiu plyteliu po 7 svarus uz kv.m. ispardavimas. O Lietuvoje kainos vis dar kaip uz naujiena  doh.gif .

oho, 7 svarai is vis juokinga kaina. O Lietuvoj jos gal nera populiarios ir del to kaina kosmine g.gif arba pardavejai isivaizduoja, kad mes interneto neturime ir galimybiu kitur nusipirkti neturime biggrin.gif

QUOTE(BevardeX @ 2011 08 05, 11:12)
Ačiū 4u.gif
Labai sudėtingas jų klijavimas kampuose, bet meistras gan neblogai padarė viską. Klijuota prieš 3 metus, sumokėjom už darbą, jei gerai pamenu, po 30Lt/m2

Tai nera labai baisi klijavimo kaina thumbup.gif nes girdejau, kad uz mazas plyteles brangiai ima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 05 rugpjūčio 2011 - 11:51
QUOTE(Pro @ 2011 08 05, 10:52)
O man kazkaip nieko. Esu baisiai didele megeja baltu apvadu, todel jau ir pas save bandyciau kaip nors komponuoti, kad tik juos susidet.  ax.gif

As realiai esu maciusi atvirkstini varianta, kai durys baltos ant mediniu apvadu. Tai taip ir atrodo, kaip rasiau biggrin.gif
Gal galima apvadus palikti tokius, kokie jie yra, o jei jau labai "pjausis" - nudazyti?
Dar man rods, daug kas priklauso nuo grindu dangos spalvos. Jei tokia, kaip duru, tai belieka sienu spalva derinti ir prie baltos, ir prie duru spalvos. Jei ne, tai atvejis sudetingesnis. Siaip esu skaiciusi, kad suderintos spalvos gerai ziurisi, jei ju yra ne daugiau kaip 3. Po to jau labai slidus reikalas, lengviau nepataikyti, nei pataikyti.

QUOTE(BevardeX @ 2011 08 05, 10:59)
Mano smile.gif

Nuostabi wub.gif
Atsakyti
Pro, dar truputi apie duris. Provanso temoje radau nuoroda i viena bloga, kuriame yra nuotrauka - durys tamsios, apvadai balti:
http://thriftydecorchick.blogspot.com/
Atsakyti