Merginos, o kaip prižiūrite Smaba 1 l ąsotį, kad pienas jame greitai negižtų? Tai yra kaip jį plaunate?
QUOTE(Alatėja @ 2011 03 06, 13:47)
Merginos, o kaip prižiūrite Smaba 1 l ąsotį, kad pienas jame greitai negižtų? Tai yra kaip jį plaunate?
Šiaip tai įprastai, išplaunu, nušluostau/išdžiovinu ir pilu pienuką. Jei pienas ruošiasi gižti, tai ąsotėlis nepadės.
QUOTE(Alatėja @ 2011 03 06, 14:47)
Merginos, o kaip prižiūrite Smaba 1 l ąsotį, kad pienas jame greitai negižtų? Tai yra kaip jį plaunate?
Kaip ir visus indus. Nieko spec. nedarau. O pienas tikrai taip greitai nesugyžta. Turėjau ne TW ąsotį, tai vaikas pirmas pastebėjo, kad jame pienas greičiau sugenda, neleisdavo pilti iš jo

Sveikos, man reiktu patyrusiu TW naudotoju patarimo. Isigijau T-Bar rinkinuka ir pasigaminau su medumi javainiu, taciau man jie is tu formeliu neissieme, prilipo ir turejau su sauksteliu gabalais issimti, nors visur foto rodo "sveikus" javainius, o filmuke is viso, kad paspaudu apvertus aukstyn kojom ir jie patys is formeliu iskrenta. Spausk kiek nori, ta formele labai kieta ir nieks is jos neiskrentas:( Labai nusivyliau. Pagalvojau, kad gal ka nors ne taip padariau?
QUOTE(Alatėja @ 2011 03 06, 13:47)
Merginos, o kaip prižiūrite Smaba 1 l ąsotį, kad pienas jame greitai negižtų? Tai yra kaip jį plaunate?
As galiu pasakyti labai gera patarima,kad nesijaustu lyg sugizusio pieno kvapo:
isplaukite asoteli ir issluosciusi palaikykite ant karsto radiatoriau (jei naujoviskas ir plonas, tada priglauskit kaip nors ant kedes) ir palaikius ant radiatoriaus, dingsta bet koks sugizusio pieno kvapas nuo dangtelio ir pacio asotelio, as net su gertuvemis taip darau arba kokiu indeliu jei jame buvo kazkas, kurio kvapo labai prisigere


QUOTE(Alatėja @ 2011 03 06, 15:47)
Merginos, o kaip prižiūrite Smaba 1 l ąsotį, kad pienas jame greitai negižtų? Tai yra kaip jį plaunate?
per kiek d. jis jums sugenda?
Papildyta:
QUOTE(j.a.v @ 2011 03 07, 00:17)
Sveikos, man reiktu patyrusiu TW naudotoju patarimo. Isigijau T-Bar rinkinuka ir pasigaminau su medumi javainiu, taciau man jie is tu formeliu neissieme, prilipo ir turejau su sauksteliu gabalais issimti, nors visur foto rodo "sveikus" javainius, o filmuke is viso, kad paspaudu apvertus aukstyn kojom ir jie patys is formeliu iskrenta. Spausk kiek nori, ta formele labai kieta ir nieks is jos neiskrentas:( Labai nusivyliau. Pagalvojau, kad gal ka nors ne taip padariau?
nebandziau pati, bet speju, jog galetu pagelbeti pvz. aliejumi pistu ptepti visas formeles pries kazka dedant formuoti.
gal kuri nors turite koldunine ar verta pirkti?
QUOTE(nraminta @ 2011 03 07, 18:39)
gal kuri nors turite koldunine ar verta pirkti?
Bandėm ir turim, faina, bet koldūnus reikia daryti pačiai, ne patys pasidaro

QUOTE(j.a.v @ 2011 03 06, 14:17)
Sveikos, man reiktu patyrusiu TW naudotoju patarimo. Isigijau T-Bar rinkinuka ir pasigaminau su medumi javainiu, taciau man jie is tu formeliu neissieme, prilipo ir turejau su sauksteliu gabalais issimti, nors visur foto rodo "sveikus" javainius, o filmuke is viso, kad paspaudu apvertus aukstyn kojom ir jie patys is formeliu iskrenta. Spausk kiek nori, ta formele labai kieta ir nieks is jos neiskrentas:( Labai nusivyliau. Pagalvojau, kad gal ka nors ne taip padariau?
Filmuke, pries traukiant ka nors is sios formeles, deda i saldytuva, kad suketetu


QUOTE(nraminta @ 2011 03 07, 18:39)
gal kuri nors turite koldunine ar verta pirkti?
Kolduniukai labai maziukai gaunas, get ir labai skanus, musu mazai seimynai vakarienei gaminu 4 padekliukus, o farso idara isigudrinau deti su konditeriniu svirkstu


koldunine ir man patinka, visada darau daugiau ir uzsisaldau
, aisku reik daryt ir nepalyginsi su pirktiniais


O kaip tie alyviniai dubenys, jie visiškai sandariai užsidaro, į kelionę galima drąsiai imti, ar ne?
