Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(etaeta @ 2011 03 03, 16:04)
Reikia kad butu ant lygaus pavirsaus  4u.gif

o tai jei jos sandariai uzsidaro kaip kad rasoma aprasyme, tai koks skirtumas tada? neturetu vanduo isbekt, ar as kazka ne taip supratau?.. blush2.gif nes pas mane saldiklis visuomet visko pilnas, ir iki to dugno dasigaut pakankamai sudetinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 03 03, 16:37)
o tai jei jos sandariai uzsidaro kaip kad rasoma aprasyme, tai koks skirtumas tada? neturetu vanduo isbekt, ar as kazka ne taip supratau?..  blush2.gif nes pas mane saldiklis visuomet visko pilnas, ir iki to dugno dasigaut pakankamai sudetinga  doh.gif

na kaip ir neturėtų, bet juk negalima iki pat viršaus pripilti tos formelės, tai jei paguldysit ar kaip kitaip paversit gali nebesigauti graži forma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 03 03, 17:37)
o tai jei jos sandariai uzsidaro kaip kad rasoma aprasyme, tai koks skirtumas tada? neturetu vanduo isbekt, ar as kazka ne taip supratau?..  blush2.gif nes pas mane saldiklis visuomet visko pilnas, ir iki to dugno dasigaut pakankamai sudetinga  doh.gif

uzsidaro sandariai, bet kubeliai bus nelygus, jeigu nesvarbu - tada nors ir vertikaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 03 03, 16:37)

Svarbiausia, kad pavirsius lygus butu kol uzsals. Paskui gali metyti kaip nori lotuliukas.gif Isbegti neisbega, bet jei saldamas vanduo iseina is rekomenduojamu ribu, sunku leduka isimti is formeles, tada reikia laukti, kol truputi pratirps. O po to skusites, kad formele bloga, neina isimti. mirksiukas.gif
Tam, kad jus pacios butumet patenkintos, reikia laikytis instrukciju. Pripilti reikia iki rekomenduojamo maximumo, jokiu budu ne daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 03, 16:56)
Svarbiausia, kad pavirsius lygus butu kol uzsals. Paskui gali metyti kaip nori lotuliukas.gif Isbegti neisbega, bet jei saldamas vanduo iseina is rekomenduojamu ribu, sunku leduka isimti is formeles, tada reikia laukti, kol truputi pratirps. O po to skusites, kad formele bloga, neina isimti. mirksiukas.gif
Tam, kad jus pacios butumet patenkintos, reikia laikytis instrukciju. Pripilti reikia iki rekomenduojamo maximumo, jokiu budu ne daugiau bigsmile.gif

reiskias reikes vis tiek dugna kapstyt doh.gif
Atsakyti
merginos, ar apsimoka pirkti ta akcijine, maza, gilia keptuve T - Chef serijos.
Ar kas naudoja ja?
Atsakyti
As turiu ir naudoju. Man ji labai patinka. Kimba, aisku, bet as nekreipiu demesio, nes plaunasi labai lengvai. Svarbu gerai ikaitinti, tada pilti alieju, kai jis ikaista, tada deti produktus. Kepu trumpai ant dideles kaitros. Po to, jei reikia troskinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 03 03, 20:01)
merginos, ar apsimoka pirkti ta akcijine, maza, gilia keptuve T - Chef serijos.
Ar kas naudoja ja?

Čia jau kiekvienam pagal poreikius, jei mėgstat Thai ir visokius rytietiškus patiekalus, tai tada manau verta.
Aš tai labai norėčiau jos, tada sakau ir tokius patiekalus gal pradėčiau gamint, bet litu gaila mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Nu taip, litai tai dideli, bet jei gera, tai gal verta....
Gal ir as pradeciau rytietiškai gaminti smile.gif
bet paveiksliuke pavaizduota be dangcio, o cia lyg maciau sake merginos kad dangtis yra.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 03, 12:32)
Man ir mano pazystamoms TW grustuve yra nepakeiciama, net vyrams (nes yra tam tarpe tokiu, kurie nori tokios purios purios) ir jie buvo priesiski,kad liks gumuliuku...deja  clap.gif su TW grustuve viskas ciki susigruda, galima ir karstas koses ir bulves, ir vaikams tyreles ir braskes trinti, nesuprantu kaip gali buti negalima, juk per tarka su ja nebruzinat ,kad susigadintu  doh.gif

Mano viena pazystama atidave savo grustuve marciai, gryzusi namo "nebemokejo" bulviu grusti, sako nupirk man greiciau grustuve nebemoku su tom rusiskom grust ir kose nebe tokia skani  lotuliukas.gif

4u.gif ir as dar noriu pagirti sia grūstuve,plaku tesla blynams.Nelieka jokiu gumuliuku ,jokio vargo,net vaikai tesla blynams uzsimaiso.Drauges sūnus pas mane ateidavo ir prasydavo kad iskepciau blynu,ir kai pamate ir jam daviau pabandyti tai liepe mamai kad nupirktu ir jam grūstuve,vyrukui jau 11metu ir blynus maisosi ir kepa pats.Zinoma ir mane pavaisina.
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2011 03 04, 11:23)
4u.gif ir as dar noriu pagirti sia grūstuve,plaku tesla blynams.Nelieka jokiu gumuliuku ,jokio vargo,net vaikai tesla blynams uzsimaiso.Drauges sūnus pas mane ateidavo ir prasydavo kad iskepciau blynu,ir kai pamate ir jam daviau pabandyti tai liepe mamai kad nupirktu ir jam grūstuve,vyrukui jau 11metu ir blynus maisosi ir kepa pats.Zinoma ir mane pavaisina.

su grustuve blink.gif kaip ydomiai..as nesugalvojau pabandyt..nes sluotele turiu ir su ja irgi viskas thumbup.gif labai gerai it greitai susiplaka drinks_cheers.gif
grustuve pas mane draugauja su bulviu kose,sriuba jei reikia pertrinti ir aisku su uogom vasara rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2011 03 03, 10:32)
ar gera yra bulviu grustuve?

Tai pirmasis pirkinys iš TW. jau kokie 9 metai turiu. Tinka ir bulvių košei, ir uogoms, ir varškei, ir vaikui košelei sutrinti, kai buvo mažesnis.
Atsakyti