Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Asese @ 2011 02 19, 19:41)
Nors labai varvinu seilę į tą dvigubą Prabangos indelį  ax.gif

Man tai jis toks labai šiaip sau, kažkaip Prabanga nežavi manęs, va Elegancija patrauklesnė, bet aš beveik nieko iš jų ir neturiu.

Man labai fainas 5 rolleyes.gif ,5 litro dėžę bulvėm ir svogūnam ir česnakam iš išpardavimo, nu bet kaina tai irgi labai faina rolleyes.gif
Atsakyti
Nesigaudau mikrobangese.Tiek dalyku geru turiu naudoti mikrobangeje,bet neturiu mikrobanges doh.gif .Bet kuo toliau,tuo labiau mastau,kad reik isigyti. g.gif
Ar pakanka mikrobanges 20l talpos,kad tilptu joje princese? g.gif
Atsakyti
Gal galetumete pora zodziu tarti del peilio galastuvo? Ar vertas tokiu pinigeliu?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 02 20, 13:56)
Gal galetumete pora zodziu tarti del peilio galastuvo? Ar vertas tokiu pinigeliu?

vertas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 20, 12:58)

Vyras uzsimane galastuvo. Sakau, kad TW yra neblogas. Tas gi moka naudotis internetu lotuliukas.gif atsidare kataloga, paziurejo kaina, nusikeike biggrin.gif tada prisimine ka mes turim namie is TW, paziurejo ir tu produktu kainas biggrin.gif dar riebiau nusikeike ir sake, kad daugiau neziures, kad nesinervuoti biggrin.gif

Juo galima galasti bet kokius peilius (na gal tik negalima batono peiliu galasti g.gif ) ar jam reikia kokios spec prieziuros?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 02 20, 12:56)

Jau ne kartą tai esu rašius, bet dar kartą pasikartosiu. NEVERTAS. Turiu ir TW, ir kt. gerai žinomos firmos, tik gerokai pigesnį. Tas pigesnis mano šeimai ir man pačiai geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2011 02 20, 12:55)
Nesigaudau mikrobangese.Tiek dalyku geru turiu naudoti mikrobangeje,bet neturiu mikrobanges  doh.gif  .Bet kuo toliau,tuo labiau mastau,kad reik isigyti.  g.gif 
Ar pakanka mikrobanges 20l talpos,kad tilptu joje princese?  g.gif

O ka tu planuoji Princeseje gamint mikrobangej blush2.gif man asmeniskai tai pyragai nepatinka ten kepti, nebent sokoladinis, bet 7 keksiuku formoj, o ne sokoladiniai schmoll.gif reikia kad spalva naturali butu biggrin.gif Mano mazyte mikrobange, tai del tilpimo nieko nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 02 20, 12:56)

Vertas, nes yra du "begiai". Viename galandate peilius, o su kitu nupoliruojate, kas padaro peilius lygiais ir negadina ju. Galima su juo galasti net pacius brangiausius peilius, kuriuos teigia,kad negalima su bet kuo galasti, tikrai nesugadina ju. Nepagalasite tik peiliu su grioveliais, nes jiems reikia spec.galastuvo ( tokio pailgo strypo). TW galastuvas dar geras tuo,kad gali su juo galasti ir seni zmones, ir vaikai, nereikalauja jegos, yra atlenkiama apsaugele kuri saugo ranka jei kartais peilis nuslystu. Susilanksto taip,kad neuzima daug vietos ir tampa "nepavojingas" guledamas kur stalciuje, jei pvz.vaikiukai sugalvotu ten savo pirstukus ikisti ieskodami saldainiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 02 20, 15:16)
O ka tu planuoji Princeseje gamint mikrobangej blush2.gif man asmeniskai tai pyragai nepatinka ten kepti, nebent sokoladinis, bet 7 keksiuku formoj, o ne sokoladiniai schmoll.gif reikia kad spalva naturali butu biggrin.gif Mano mazyte mikrobange, tai del tilpimo nieko nepasakysiu blush2.gif

Tai tik sokoladinius kepciau rolleyes.gif .O dar tas spageti indas kiek zinau i mazas mikrobanges netelpa. doh.gif Tai bijau nenusimazint.
Papildyta:
Na,o galastuvas man pasiteisina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 02 20, 13:09)
Jau ne kartą tai esu rašius, bet dar kartą pasikartosiu. NEVERTAS. Turiu ir TW, ir kt. gerai žinomos firmos, tik gerokai pigesnį. Tas pigesnis mano šeimai ir man pačiai geresnis.

Simre, primink kokį tu čia turi ax.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 02 20, 13:56)

Aš įsigijau galąstuvą kai sausio mėnesį jam buvo akciją. Labai gerai yra tai, kad nereikia prašynėt, kad tau pagąlstų peilius, tą be jokio vargo gali padaryti pati. Mano peiliai ne TW ir tikrai pagalandus su šiuo galąstuvu buvo labai aštrūs thumbup.gif
Atsakyti
O man TW galastuvas negalanda Berghoff peiliu nors tu ka. Kai nusipirkau as ji, tai net maniau, kad kazkoks brokuotas, konsultante paeme keitimui, bet kad geras pasirodo jis, galanda TW peilius, o manuju Berghoff nei pro kur. Ir pirktas jis buvo ne tokia gera akcija, kaip kad dabar buvo, tai zodziu - geriau as jo nepirkus isvis buciau smile.gif Kad nebut taip apmaudu del tu Berghoff nepagalandamu peliu, nusipirkau pora TW peiliu, kuriuos galanda puikiai.
Atsakyti