aha, viens prie vieno katalogas
Diasaja, cia tau triju pakloteliu prisireike

Papildyta:
man ir viena formele netelpa

Diasaja, cia tau triju pakloteliu prisireike

Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 03 14, 21:22)
Ta prasme pakaktų vienos ar dviejų reikia?
man ir viena formele netelpa

QUOTE(davija @ 2011 03 14, 22:13)
taip

Su silikoniniu padekliuku truputi kitaip, nei su ledu formelemis. Jei turite laisva saldikli, aisku, kad galite ir daugiau formeliu tureti, bet kai jame nuolat truksta vietos, tai man ir vienos uztenka. Juk cia su 1 paprasciau issiversti. Uzsisaldei ir iskratei i koki saldiklio indeli. Problema lengvai issprendziama
O silikoninis ir man trecias praverstu

QUOTE(diasaja @ 2011 03 14, 20:57)
Kažkaip nieko naujo nėra, o man ir spalvų trūksta, kaip man patinka JAV TW.
QUOTE(laurindre @ 2011 03 15, 08:32)
Su silikoniniu padekliuku truputi kitaip, nei su ledu formelemis. Jei turite laisva saldikli, aisku, kad galite ir daugiau formeliu tureti, bet kai jame nuolat truksta vietos, tai man ir vienos uztenka. Juk cia su 1 paprasciau issiversti. Uzsisaldei ir iskratei i koki saldiklio indeli. Problema lengvai issprendziama

Dėkui Laurinde, vis svarsčiau vienas ar dviejų ledukų formelių reikia, dabar apsisprendžiau

Silikoninį turiu vieną, na dviejų tikrai reiktų.
Merginos, gal jus zinote, kur galima rasti silikonines formos su sirdutemis? Pamaciau ir dabar negaliu apsiraminti, kaip noooooriuuuuuu

Sveikos,
Norejau paklaust ar tuperware turi rinkinuka irankiu kur galima visokias grozybes ispjauti is darzoviu ir vaisiu. Patiekalu papuosimui.
Buciau labai dekinga jei parasytumet kiek kainuoja ir kas ieina i ta rinkini.
Norejau paklaust ar tuperware turi rinkinuka irankiu kur galima visokias grozybes ispjauti is darzoviu ir vaisiu. Patiekalu papuosimui.
QUOTE(smalsute1361 @ 2011 03 15, 13:10)
Sveikos,
Tokio rinkinio nera, bent jau pas mus

QUOTE(smalsute1361 @ 2011 03 15, 13:10)
Sveikos,
Yra tokia spirale, nzn kaip tiksliai ja pavadinti.
Jei pamenat rusu laikus, kai gelezine tokia budavo, agurkus aplink sukdavom, bulves, ir tokie papuosimai gaudavosi, tai va tik toks puosybos elementas yra tw

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 03 14, 19:41)
merginos, kiek jums namuose reikia formelių, gaminti ledų kubeliams?
Tikrai reikia dvieju

jei turite viena formele ir ateina sveciu, pvz.nesunaudojate visu leduku iskarto, tuomet, Jus negalite puse formeles pripilti vandens ir vel kisti i saldikli, nes jeigu neuzilgo vel prireiks leduku naujieji bus nesusale ir negalesite issiimti senuju, tiesiog nepatogu,juk issilaistys viskas, todel tikrai reikia 2

na as nzn kaip kitom, bet ziema man uzteko vienos, bet vasara kol neturejau dvieju, nuolat save keikiau, kodel pagailejau pinigu ir nenusipirkau 2 , dabar klaida istaisyta

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 03 14, 20:57)
Na galiu pasakyti,kad tikejausi kazko daugiau, niekuo nenustebino

vienintele gera zinia, kad samba pagaliau vel atsirado, nes tikrai klaida buvo TW padare kad juos iseme.
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 15, 16:35)
ją juokas ima, o man verkti norisi

Samba gerai, kad atsirado. Man Sambos dubenys patinka, kad nėra išorinė pusė labai slidi, vaikai neišmeta iš rankų.
Man Sambos patys mylimiausi