QUOTE(naitas @ 2011 02 14, 14:46)
Dar kartą užbėgau, nes kilo mintis

. Kažkuri mergaitė čia skundėsi, kad jai gavos karti MMG. Tai man bedirbant va tokias rožes šiandien, mintys vaikšto toli toli..
tai sugalvojau tokį dalyką - MMG masę gali apkartinti jos gamybai naudojamas kartaus skonio alyvuogių aliejus (arba pasenęs koks nors aliejus). Reiktų ragauti sudėtines dalis prieš dedant į bendrą katilą
Su šv. Valentino diena
nu pykit nepykit, bet dar karta keliu i virsu Naito rozes. Gal butu galima daugiau vaizdines medziagos (foto), kaip jus jas darote. ir taip ir anaip ziuriu, kaip jos padarytos ir kilo tik viena mintis, kad taip (Cipciukas buvo idejusi sia nuoroda)
http://www.flickr.co...s-artofdessert/
Jei Naito darytos tokiu principu, tai jos zymiai grazesnes nei tam video (gal spalva savo daro

), tam video man jos tokios "skudurines".
Naitai, jei darete tokiu principu, tai turbut labai labai, nu labai jau plonai iskociojot pastilaza? O gal jos visai ne taip darytos, ar as klystu? Nu panizo nagus tokiu roziu prisidaryti.
Apie Cipciuko rozes jau net nekalbu, kaip gyvos.