Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimo- pardavimo sutartis

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 02 10, 00:28)
Veisėjas turi pirmenybę, bet tai dar nereiškia, kad prievolę tą šunį įsigyti.

Tiksliai, ačiū, ir kaip čia man "susiklaidžiojo" mintyse... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 02 09, 22:05)
Pagal tai išeina, kad  veisėjas garantuoja tik už tai, kas yra dabar, o ateity-už nieką jau nebeatsako. g.gif

visiškai garantuoti gali tik už daiktą (kuris būna ir tai sugenda), o ne už gyvą padarą, čia yra gamta, kurios keliai nežinomi......

QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 09, 23:49)
veisėjas gali ( arba ne, jei nenori) prisiimti atsakomybę, bet ne garantuoti. Garantuoja tik Dievas  smile.gif

visiškai sutinku

QUOTE(žostautė @ 2011 02 10, 00:18)
Aš įsigydama šunį pasirašiau, kad negaliu perduot šuns kažkam kitam be veisėjo žinios/sutikimo.

va čia geras punktas, reiks prisiminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 10 vasario 2011 - 10:50
Sveiki,
man asmeniskai, veislynai per daug is pirkejo reikalauja,pvz maitinti suni visa gyvenima sausu edalu ir tai yra pardavimo-pirkimo sutartyje pabreziama.As kazkaip sio kriterijaus negaliu suprasti logiskai veiseju... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_123 @ 2011 02 12, 00:56)
Sveiki,
man asmeniskai, veislynai per daug is pirkejo reikalauja,pvz  maitinti suni visa gyvenima sausu edalu ir tai yra pardavimo-pirkimo sutartyje pabreziama.As kazkaip sio kriterijaus negaliu suprasti logiskai veiseju... blush2.gif  g.gif

gal veisejai nori kad ju "vaikas" gautu viska kas geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve @ 2011 02 11, 19:03)
gal veisejai nori kad ju "vaikas" gautu viska kas geriausia  mirksiukas.gif

O kaip gali veisejas patikrinti kaip is jo veislyno pirktas suniukas gauna sausa edala?As tai asmeiskai PRIES maitinant suniuka vien tik sausu edalu,tai jei buciau veiseja,tik pabrezciau kad nemaitintu kosemis ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve @ 2011 02 11, 18:03)
gal veisejai nori kad ju "vaikas" gautu viska kas geriausia  mirksiukas.gif

O šita ką čia veikia?
Niekas nepamiršta, jukš iš čia.

Aurelija_123, ar jūs savo akimis matėte tokią sutartį, kur reikalaujama šerti tik sausu ėdalu? O gal pati ją pasirašėte?
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2011 02 11, 19:19)
O šita ką čia veikia?
Niekas nepamiršta, jukš iš čia.

Aurelija_123, ar jūs savo akimis matėte tokią sutartį, kur reikalaujama šerti tik sausu ėdalu? O gal pati ją pasirašėte?

Domejausi kai kuriu veisliu pirkimo pardavimo sutartimi,tai viena veiseja paminejo,kad pirkimo-pardavimo sutarty bus pamineta jog maitinti suni sausu edalu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_123 @ 2011 02 11, 19:21)
Domejausi kai kuriu veisliu pirkimo pardavimo sutartimi,tai viena veiseja paminejo,kad pirkimo-pardavimo sutarty bus pamineta jog maitinti suni sausu edalu.  4u.gif

Įdomu kas per veisėja. Pirmą kart girdžiu tokius vėjus bent aš
Atsakyti
Aurelija, eini per visas temas ir rašai vien tam, kad rašyt, nors, matyt, nelabai supranti, ką rašai.
Papildyta:
QUOTE(_Aurelija_123 @ 2011 02 11, 19:21)
Domejausi kai kuriu veisliu pirkimo pardavimo sutartimi,tai viena veiseja paminejo,kad pirkimo-pardavimo sutarty bus pamineta jog maitinti suni sausu edalu.  4u.gif

Viena galbūt neaiškios reputacijos veisėja paminėjo, o taikai jau visiems ir pateiki kaip faktą, kad visi taip daro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 11 vasario 2011 - 18:24
QUOTE(Agnnyte @ 2011 02 11, 18:26)
Viena galbūt neaiškios reputacijos veisėja paminėjo, o taikai jau visiems ir pateiki kaip faktą, kad visi taip daro...

Dar niekada negirdėjau tokio punkto schmoll.gif
Atsakyti
Aš esu pasirašius, kad šersiu tik superpremium klasės maistu bigsmile.gif Bet šito sutarties punkto nesilaikau biggrin.gif Tada dar senų senovė buvo ir gerai buvo šert tik sausu biggrin.gif
Šiaip į sutartį įtraukti punktą apie pilnavertę mitybą verta - jau vien tam, kad peržiūrint ją veisėjas ir pirkėjas galėtų aptarti smulkiau kiekvieną punktą - ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 02 11, 20:01)
Aš esu pasirašius, kad šersiu tik superpremium klasės maistu  bigsmile.gif  Bet šito sutarties punkto nesilaikau  biggrin.gif  Tada dar senų senovė buvo ir gerai buvo šert tik sausu biggrin.gif
Šiaip į sutartį įtraukti punktą apie pilnavertę mitybą verta - jau vien tam, kad peržiūrint ją veisėjas ir pirkėjas galėtų aptarti smulkiau kiekvieną punktą - ar ne?  mirksiukas.gif

nes tai buvo pries RAW era smile.gif mintis tokia"serti geru kokybisku maistu, kuris butinas sveikam suniui"
mirksiukas.gif
Atsakyti