QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 13:28)
aš tai ne žaidimuką siūliau

o knygos skaitymą ir analizavimą kartu, pavyzdžių darymą perskaičius vieną ar kitą pastraipą.
Nesiskųskit, kad bijot foto kelti, nes yra geriau fotografuojančių. Turit foto tai ir pirmyn įkelkit. Vat tarkim visos bijančios šiandien įkelkit po tris savo foto, kuriom komentarų norit. Tie kas nori išmokti žinokit išmoksta, nekreipdami dėmesio į nieką, ir galvas išūžia su savo klausimais, rodos atsakei, o žiūrėk po penkių minučių atlekia su nauju rezultatu ir vėl zyzia "o dabar geriau?"

Vat Zirzilija bent jau mane vienąkart nudžiugino
Žiūrėkit į viską pozityviai. Jei yra geriau kažką suprantančių jums lengviau išmokti. Yra kam į klausimus atsakyti, į užpakalį įspirti, kai nuleidžiat rankas.
Ir kokios dar baimės gali būti keliant foto. Džiaugtis reikia, kad kažkas dar pakomentuoja ir naudotis tuo, o ne bijoti.
Turėjau galvoje tokius pasižaidimus mokymosi tikslais
Žodžiu aš "už" visomis keturiomis

Kada startuojam
Bandysim tas baimes nugalėti
QUOTE(Almost @ 2011 02 08, 13:31)
šiaip uosto veikla šiuo metu yra sutrikusi, bangos labai didelės, laivai nesišvartuoja. bet čia man šalia praneša, kad jau po truputį vėjas rimsta (bent jau prieš ~20min taip sakė)

o kitur rašo, kad į vakarą dar labiau nurims ir šaltukas bus...
aš buvau gavusi tokią info - "Informuojame, kad dėl nesikeičiančių oro sąlygų (vėjas dar labiau sustiprės, gūsiais iki 32 m/s), terminalo nedarbo laikas pratęsiamas iki 17:00 val."
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 13:36)
apie tai irgi buvau pagalvojus, bet paskui pagalvojau kad gaila fotiko
kai pradėjo snigti tai ir aš taip pat pagalvojau

(
tai esam kraštietės 
?)