Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 07, 23:35)
atsiminiau ID po 100 bandymo  doh.gif

isitraukiau is savo senu darbu dar ka radau, klausimas protams- ar čia dinamika? jei ne, tai einu fotkint kažką naujo, kol daeis, kas ta dinamika  doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tai ar kas nors padėsit man susigaudyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 12:13)
o man pasirode, kad tu ja jau siuntei is naujo daryt  biggrin.gif

nu baik jau , argi as galeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 08, 13:16)
tai ar kas nors padėsit man susigaudyt?  blush2.gif

apsuksiu klausimą. O kaip tau pačiai atrodo. Pasakyk savo nuomonę apie kiekvieną foto. Turėdama tokias foto archyvuose, turėtum suprasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 vasario 2011 - 12:22
liuks liuks clap.gif
Gal čia bus naudingiausia tokiems visiškai žaliems kaip aš ir dar keletas, nes kitos mergytės jau kažkiek tikrai pažengusios į priekį ax.gif o vat mums tokie žaidimukai pats tas thumbup.gif ir nebus taip gėda ir baisu rodytis smile.gif o tai dabar net baisu ką ištraukti į viešumą hihihi.gif

Gimė galvoj mintis važiuti prie jūros po darbo (šiuo metu praktiškai audra už lango), bet uosto direkcija pranešė, kad po pietų vėjas pakils iki 32 metrų per sekundę blink.gif manau čia jau truputį pavojinga būtų važiuoti vienai fotografuoti tokiomis oro sąlygomis unsure.gif bet aš įsivaizduoju mintyse kokia nereali dabar jūra ir kaip nerealiai atrodo skardis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 13:22)
liuks liuks clap.gif
Gal čia bus naudingiausia tokiems visiškai žaliems kaip aš ir dar keletas, nes kitos mergytės jau kažkiek tikrai pažengusios į priekį  ax.gif  o vat mums tokie žaidimukai pats tas  thumbup.gif  ir nebus taip gėda ir baisu rodytis  smile.gif o tai dabar net baisu ką ištraukti į viešumą hihihi.gif

aš tai ne žaidimuką siūliau smile.gif o knygos skaitymą ir analizavimą kartu, pavyzdžių darymą perskaičius vieną ar kitą pastraipą.

Nesiskųskit, kad bijot foto kelti, nes yra geriau fotografuojančių. Turit foto tai ir pirmyn įkelkit. Vat tarkim visos bijančios šiandien įkelkit po tris savo foto, kuriom komentarų norit. Tie kas nori išmokti žinokit išmoksta, nekreipdami dėmesio į nieką, ir galvas išūžia su savo klausimais, rodos atsakei, o žiūrėk po penkių minučių atlekia su nauju rezultatu ir vėl zyzia "o dabar geriau?" smile.gif Vat Zirzilija bent jau mane vienąkart nudžiugino smile.gif
Žiūrėkit į viską pozityviai. Jei yra geriau kažką suprantančių jums lengviau išmokti. Yra kam į klausimus atsakyti, į užpakalį įspirti, kai nuleidžiat rankas.
Ir kokios dar baimės gali būti keliant foto. Džiaugtis reikia, kad kažkas dar pakomentuoja ir naudotis tuo, o ne bijoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 vasario 2011 - 12:31
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 12:22)
Gimė galvoj mintis važiuti prie jūros po darbo (šiuo metu praktiškai audra už lango), bet uosto direkcija pranešė, kad po pietų vėjas pakils iki 32 metrų per sekundę  blink.gif  manau čia jau truputį pavojinga būtų važiuoti vienai fotografuoti tokiomis oro sąlygomis  unsure.gif  bet aš įsivaizduoju mintyse kokia nereali dabar jūra ir kaip nerealiai atrodo skardis  wub.gif

šiaip uosto veikla šiuo metu yra sutrikusi, bangos labai didelės, laivai nesišvartuoja. bet čia man šalia praneša, kad jau po truputį vėjas rimsta (bent jau prieš ~20min taip sakė) mirksiukas.gif o kitur rašo, kad į vakarą dar labiau nurims ir šaltukas bus...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 08, 12:16)
tai ar kas nors padėsit man susigaudyt?  blush2.gif

man tai dinamiski biggrin.gif
QUOTE(Forgete @ 2011 02 08, 12:19)
nu baik jau , argi as galeciau biggrin.gif

zinoma kad galetum biggrin.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 02 08, 12:22)
Gimė galvoj mintis važiuti prie jūros po darbo (šiuo metu praktiškai audra už lango), bet uosto direkcija pranešė, kad po pietų vėjas pakils iki 32 metrų per sekundę  blink.gif  manau čia jau truputį pavojinga būtų važiuoti vienai fotografuoti tokiomis oro sąlygomis  unsure.gif  bet aš įsivaizduoju mintyse kokia nereali dabar jūra ir kaip nerealiai atrodo skardis  wub.gif

apie tai irgi buvau pagalvojus, bet paskui pagalvojau kad gaila fotiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 12:21)
apsuksiu klausimą. O kaip tau pačiai atrodo. Pasakyk savo nuomonę apie kiekvieną foto. Turėdama tokias foto archyvuose, turėtum suprasti  smile.gif

nežinau, man jie visi dinamiški, nes linijos suteikia erdvės pojūtį... net nežinau kaip paaiškint lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 12:28)
aš tai ne žaidimuką siūliau  smile.gif  o knygos skaitymą ir analizavimą kartu, pavyzdžių darymą perskaičius vieną ar kitą pastraipą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir bet kuris kitas naujokas naujai prisijungęs, jei norės galės tą patį daryt 4u.gif
Atsakyti
Laba,

prifotkinau žaidimui, dabar niekaip neišsirenku kurią dėt doh.gif esmė visose ta pati, tik neišsirenku ar dėt man mielesnę, bet niuresnę tamsesnę, ar aiškesnę paprastesnę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 02 08, 13:52)
Laba,

prifotkinau žaidimui, dabar niekaip neišsirenku kurią dėt  doh.gif esmė visose ta pati, tik neišsirenku ar dėt man mielesnę, bet niuresnę tamsesnę, ar aiškesnę paprastesnę  doh.gif

fotografuojam vistik sau. Tai ir kelčiau sau mielesnę smile.gif
Laukiam kokią pasirinksi
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 08, 13:28)
aš tai ne žaidimuką siūliau  smile.gif  o knygos skaitymą ir analizavimą kartu, pavyzdžių darymą perskaičius vieną ar kitą pastraipą.

Nesiskųskit, kad bijot foto kelti, nes yra geriau fotografuojančių. Turit foto tai ir pirmyn įkelkit. Vat tarkim visos bijančios šiandien įkelkit po tris savo foto, kuriom komentarų norit. Tie kas nori išmokti žinokit išmoksta, nekreipdami dėmesio į nieką, ir galvas išūžia su savo klausimais, rodos atsakei, o žiūrėk po penkių minučių atlekia su nauju rezultatu ir vėl zyzia "o dabar geriau?"  smile.gif Vat Zirzilija bent jau mane vienąkart nudžiugino  smile.gif
Žiūrėkit į viską pozityviai. Jei yra geriau kažką suprantančių jums lengviau išmokti. Yra kam į klausimus atsakyti, į užpakalį įspirti, kai nuleidžiat rankas.
Ir kokios dar baimės gali būti keliant foto. Džiaugtis reikia, kad kažkas dar pakomentuoja ir naudotis tuo, o ne bijoti.

Turėjau galvoje tokius pasižaidimus mokymosi tikslais ax.gif
Žodžiu aš "už" visomis keturiomis smile.gif Kada startuojam bigsmile.gif

Bandysim tas baimes nugalėti blush2.gif

QUOTE(Almost @ 2011 02 08, 13:31)
šiaip uosto veikla šiuo metu yra sutrikusi, bangos labai didelės, laivai nesišvartuoja. bet čia man šalia praneša, kad jau po truputį vėjas rimsta (bent jau prieš ~20min taip sakė)  mirksiukas.gif o kitur rašo, kad į vakarą dar labiau nurims ir šaltukas bus...

aš buvau gavusi tokią info - "Informuojame, kad dėl nesikeičiančių oro sąlygų (vėjas dar labiau sustiprės, gūsiais iki 32 m/s), terminalo nedarbo laikas pratęsiamas iki 17:00 val." ax.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 02 08, 13:36)

apie tai irgi buvau pagalvojus, bet paskui pagalvojau kad gaila fotiko biggrin.gif

kai pradėjo snigti tai ir aš taip pat pagalvojau biggrin.gif (tai esam kraštietės bigsmile.gif ?)
Atsakyti
6-oji grupė, antroji nuotrauka.
user posted image
Atsakyti