Dziuga...nu bet ir sugebi pakerėti su savo pakabėlėm
...ir iš kur tu trauki tuos gražius servetėlinius motyvus

Ačiū
Ten neitiketinai kvaila servetele, kurios vidury yra roziniu kvadratu apvesta rausva gele kazkokia
o vat krasteliuose yra siu grazuoliu... deja uzbaigiau jau paskutine, tikiuos rast kur nauja tokia
Žiauriai pavargus kažkaip aš vos spėju, o taip norisi padirbėti, nes tada atsipalaiduoju , bet mažė gaili neleidžia man
Aš tau neatrašiau dar dėl tos servetkos, kai rasiu laiko pasikuisti - parašysiu, o gal pardėj rasiu

Žiauriai pavargus kažkaip aš vos spėju, o taip norisi padirbėti, nes tada atsipalaiduoju , bet mažė gaili neleidžia man

Aš tau neatrašiau dar dėl tos servetkos, kai rasiu laiko pasikuisti - parašysiu, o gal pardėj rasiu

Džiuga ačiukas už gerus norus...jau bus_ka pagelbėjo...dabar savaitgalį skirsiu atitinkamodaikto paieskoms, kuriam ir panaudosiu tą mielą servečiukę.
Sukelsiu laisvas dėžutes, nemažai jų, tad likusios foto mano paraše, o jei kas sudomins - klauskit , surašysiu matmenis ir kainą
Arbatinės:

Papildyta:
Papuošalinės - kosmetinės

Papildyta:
Dėžutės:

Papildyta:

Arbatinės:
Papildyta:
Papuošalinės - kosmetinės

Papildyta:
Dėžutės:

Papildyta:
Užsakymas

O šie laisvi, po 16 lt

O šie laisvi, po 16 lt

Laisvi pirmieji skirtukėliai
Arbatinė pirmoji su vaisiais, ech... beicas
Aš taip pat tiek daug idėjų, bet laiko ir jėgų trūkumas ir tik dėl darbo, o ką kalbėti kai vaikiukai yra

Arbatinė pirmoji su vaisiais, ech... beicas

Aš taip pat tiek daug idėjų, bet laiko ir jėgų trūkumas ir tik dėl darbo, o ką kalbėti kai vaikiukai yra

Ačiū Jennifer
Šių nebėr

O šiuos gražuolius pasiūlysiu
"Laikai"
6x6 cm
25 lt

Šių nebėr
O šiuos gražuolius pasiūlysiu

"Laikai"
6x6 cm
25 lt
Užsakymas
Šiandien turėjau garbės, labai netyčia, kelis tavo darbelius pačiupinėti gyvai...

Sveiki,
labai gražūs darbeliai, labai mielai nuteikia akį
Sakykite, per kiek laiko padarote pvz krikštadėzę?
labai gražūs darbeliai, labai mielai nuteikia akį

LABAI GRAŽU....
Man tie auskarai "laikai" tokie
o dėželė su tokiais vaizdais negalėtų būti?

o dėželė su tokiais vaizdais negalėtų būti?