Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(moonchild @ 2013 04 12, 19:48)

Kolkas iš visų bandytų tai labiausiai patiko theBalm 'Frat boy' labai švelnios tekstūros, gerai pasiskirsto, gerai pigmentuoti, natūraliai atrodo, laikosi irgi gerai (apie 8val.) 
user posted image

Kaip tik laukiu dabar šių. Nelabai esu naudojusi skaistalus, tai tikiuosi nebus vieni iš tokių, kuriuos itin lengva perdozuoti, o tai ir taip mane persekioja paranoja, kad kažko ant veido esu padauginusi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 04 12, 21:56)
Kaip tik laukiu dabar šių. Nelabai esu naudojusi skaistalus, tai tikiuosi nebus vieni iš tokių, kuriuos itin lengva perdozuoti, o tai ir taip mane persekioja paranoja, kad kažko ant veido esu padauginusi  hihihi.gif

nemanau, kad padauginsit. jie pigmentuoti, bet ne tiek kad vos brukstelejus jau ryskus skruostai butu. gerai sluoksniuojas, tad galima isgauti tiek svelnu naturalu, tiek ryskesni vaizda.

bet ziuriu kaina nemaza to benetint doh.gif reiks megint ebay 4ml. ieskot. labai patinka, kad ir lupoms jis tinka. nes man taip pat lupos grazu naturaliai rausvos, ne visokias blizgiais isteptos. dabar maxfactor flomasteri lupoms naudoju, bet nelabai vykes jis.
gal dar kas zinot/bande panasiu priemoniu kaip benetint kur ir lupoms, ir skruostams?
Atsakyti
Tai kad praktiskai bet kuriuos skaistalus galima naudoti tiek lupoms tiek skruostams.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2013 04 13, 07:46)
Tai kad praktiskai bet kuriuos skaistalus galima naudoti tiek lupoms tiek skruostams.

As esu bandzus naudoti bonjours skastalus suslapinus lupoms, bet negalvojau kad ir kitos taip daro smile.gif. Visgi to Benetint kitoks efektas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 13 balandžio 2013 - 12:58
As turejau galvoje kita buda,t.y su pirstu ar su sepetuku perbraukti skaistalais lupas ir ant virsaus patepti bespalvio blizgio ar kokio balzamo ir pan.
Atsakyti
Suslapinus ryski spalva gaunasi, bet nezinau ar visi skaistalai tam tinkami butu, bonjours seselius galima slapint, tai pabandziau ir skaistalus.
Atsakyti
siandien gavau chanel joues contraste, superiniai o dar tas ju kvapas, toks svelnus bet mane kazko lb trukia net uostineju siandien karts nuo karto wub.gif
is pradziu gavus ir atidarius perbraukiau pirstu ir nelabai kas ant jo liko bet su sepetuku labai gerai pasidenge ant skruostu 4u.gif
nu dabar tai galima sakyt turiu vos ne visokiu spalvu tu skatalu ir rudu ir rausvu ir koraliniu ir ruzavu, na tik raudonu neturiu dar, gal reiketu ismegint ta benetinta, nors nemegstu slapiu priemoniu - kai sumaisai su krempudra ir dar bronzantu tokia kliurka gaunas nebent juos reiktu tept pries tik kad paskui ta spalva uzsimaskuos g.gif nes turiu make up forever hd skystus tai su jais nekaip dengias ant makiazo net pamirsus buvau kad turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 15 balandžio 2013 - 10:52
Koki cia dvirati išradinėjate su tais skaistalais ant lupu doh.gif biggrin.gif Pilna geru blizgiu lupoms smile.gif

Labai megstu Benefit Coralista skaistalus wub.gif Labai grazi spalvyte, praktiskai universali, tekstura maloni, gerai laikosi, sunku padauginti smile.gif Manuju jau dugnas svieciasi verysad.gif bet tikrai kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2013 04 15, 11:22)
Koki cia dvirati išradinėjate su tais skaistalais ant lupu  doh.gif  biggrin.gif Pilna geru blizgiu lupoms  smile.gif

Skaistalus nebent daugiau kaip lupdazi galima panaudoti o ne vietoj blizgio. Visu pasaulio kosmetikos priemoniu nesusipirksi doh.gif , galima sumaniai issiverst su tuo ka turi o ne pirkti kaskart nauja daikta del vienkartinio panaudojimo.
Atsakyti
Na taigi ieškokit Multiple priemonių, ne viena firmą turi - priemonė, tinkanti skruostams, akims ir lūpoms. Pvz. kaip Nars Multiple ir pan. doh.gif
O paprastus skaistalus tept ant lūpų...Nu nežinau. Įsigyjate kelis lūpdažius ir po to maišote, išgaudinėjate norimas spalvas. Ir užtenka gi ne mėnesiui lūpdažių. Na, nebent turite geras lūpas, tai su bet kuo galite žaisti, man kai niekas netinka, tai reikia itin atsirinkti priemones ir tikrai ne skaistalus ant lūpų naudoti.
O Benefit Benetint jis ir lūpom ir skruostam, bet man įdomu kaip jis nusivalo nuo skruostų, nes kai pabandai jį ant rankos, tai realiai po to net makiažo valikliai nenuvalo, nes raudonas pigmentas lieka įsigėręs į odą. blink.gif
Atsakyti
Tai as ir nenaudoju kekviena diena skaistalu ant lupu doh.gif , tiesiog isbandziau pora kartu, nes reikejo rozines spalvos, as ir taip savo turimu kosmetikos priemoniu nesunaudoju, nematau reikalo pirkt belenkiek. O kuo gali lupom pakenkt skaistalai? Manau kekviena priemone gali naudot kaip tinkamas, jei skirta veidui, nepakenkia skruostam, tai ir lupom nepakenks, visose kosmetikos priemonese naudojamos labai panasios medziagos, tie patys pigmentai, tai koks skirtumas kur naudoti.

Nezinau ar Benetint nusiplauna, naudoju mazais kiekiais, tai nepastebejau kad nenusiplautu.
Atsakyti
Kartais įdėti kaip pigmentą - nieko nesakau. Ir išvis netaikau savo nuomonės Jums. O man kenkia, sausina.
Atsakyti