Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

Mano mylimiausi sie ...labai graziai dengiasi ir atrodo wub.gif ir issilaiko visa diena..
Tik sunku juos bepagaut... verysad.gif

Estee Lauder ( limited edition)

user posted image

user posted image

Guerlain

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 13 gegužės 2014 - 20:10
Kol kas labiausiai patikę skaistalai - The Balm Argyle.

Todėl jau viliojuosi išmėginti kokį nors kitą atspalvį. DownBoy atrodo gražiai, kas kuri nors mėgino?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 03 vasario 2015 - 16:13
Gal naudojate kas Nyx skaistalus ? Galvoju apie Mauve ir Pinched spalvytes. Gal kas naudoja ? Kokie atsilipiemai?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 12 21, 08:31)
aš jau savaitę naudoju shiseido skaistalus, labai patinka, labai natūrali spalva, tik dėžutė labai paprasta. Su jais lengva padauginti, todėl su šepetėliu reikia tik lengvai prisiliesti,bet man tokie patinka labiau nei  chanel kieti skaistalai , kuriuos reikia brūžinti ilgai

o man chanel skaistalu visai nereik bruzint, uztenka vos paliest ir jau pakankamai ryskiai, pigmentuotai tepa (tepu ne tuo pridetu sepeteliu o chanel 4 blush brush), joues contraste siuo metu mano favoritai sakyciau tarp skaistalu,
siuo metu naudojamos spalvos canaille ir 79 rouge
user posted image
user posted image
user posted image
canaille idealus prie raudono lupdazio, o su 79 rouge jau ne viena komplimenta esu gavusi, gaila internete nera nei vienos normalios foto kaip jis atrodo ant skruostu, nes man tai tikrai nerealiai

o i darba dazniausiai teplioju le blush creme de chanel revelation, visai nuosaikus ir ysl cream blush red agate wub.gif abiejus galiu tik pagirt tiek tekstura tiek pigmentacija, tik sakyciau gal ysl ilgiau laiko
user posted image
user posted image
user posted image

dar man labai grazu koraliniai skaistalai, bet kiek esu prisipirkus ir visokiu corallista is benefit ir lancome ir dar visokiu kitokiu firmu tai netiko nei vieni, ypač kur su blizgalais kaip su shimeriu iskart doh.gif
Atsakyti
Isigyjau visu isgirtus TheBalm skaistalus Argyle. Na ka galiu pasakyti, siaip labai grazi spalvyte, dengiasi gerai, issilaiko kaip ir zadama laaaabai ilgai, labai gerai pigmentuoti...bet man tai trukumas. Neesu dazymosi profe, todel sunku graziai man juos padengti..noretus ne tokiu pigmentuotu, kad galeciau truputi pazaisti su jais, kelis sluoksnius uzdeti. nes dabar is pirmo sluoksnio ir gan ryskiai gaunas.. gal sepetelis netinkamas, nors serealiai minkstuciai...

rekomenduokit kokius gerus skaistalus baby pink atspalvio, kazkas tokio..bet kad nebutu ypac pigmentuoti, kad butu galima ir keliais sluoksniais tepti, kol pasikesi norima rezultata:)
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 01 30, 17:06)
Isigyjau visu isgirtus TheBalm skaistalus Argyle. Na ka galiu pasakyti, siaip labai grazi spalvyte, dengiasi gerai, issilaiko kaip ir zadama laaaabai ilgai, labai gerai pigmentuoti...bet man tai trukumas. Neesu dazymosi profe, todel sunku graziai man juos padengti..noretus ne tokiu pigmentuotu, kad galeciau truputi pazaisti su jais, kelis sluoksnius uzdeti. nes dabar is pirmo sluoksnio ir gan ryskiai gaunas.. gal sepetelis netinkamas, nors serealiai minkstuciai...

rekomenduokit kokius gerus skaistalus baby pink atspalvio, kazkas tokio..bet kad nebutu ypac pigmentuoti, kad butu galima ir keliais sluoksniais tepti, kol pasikesi norima rezultata:)

Bourjois skaistalai http://www.bourjois....round_pot_blush. Tik atspalvį reiktų pačiai išsirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2016 01 31, 15:20)
Bourjois skaistalai http://www.bourjois....round_pot_blush. Tik atspalvį reiktų pačiai išsirinkti smile.gif

šitie labai geri skaistalai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2016 01 31, 14:20)

oho atspalviu pasirinkimas biggrin.gif kur ju butu galima isigyti LT g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabre*: 10 vasario 2016 - 19:36
QUOTE(Gabre* @ 2016 02 10, 20:35)
oho atspalviu pasirinkimas biggrin.gif  kur ju butu galima isigyti LT g.gif

Droge
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 10 08, 19:27)
Is visu bandytu, man ramiausi, nerekiantys ir neryskus smashbox blush rush skaistalai, ju neimanoma padauginti ir atrodo visuomet subtiliai  wub.gif

gal galima nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2015 02 03, 17:10)
Kol kas labiausiai patikę skaistalai - The Balm Argyle.

Todėl jau viliojuosi išmėginti kokį nors kitą atspalvį. DownBoy atrodo gražiai, kas kuri nors mėgino?

user posted image

Turiu The Balm Down Boy skaistalus. Ka galiu pasakyti, is visu turimu skaistalu, sie patinka labiausiai. Gera spalva kasdienai i darba, pigmentuoti, bet ne per daug, islieka visa diena, neisryskina odos poru, na zodziu viskas ko reikia wub.gif rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 21 vasario 2016 - 11:19
QUOTE(fuchia @ 2016 02 21, 11:18)
Turiu The Balm Down Boy skaistalus. Ka galiu pasakyti, is visu turimu skaistalu, sie patinka labiausiai. Gera spalva kasdienai i darba, pigmentuoti, bet ne per daug, islieka visa diena, neisryskina odos poru, na zodziu viskas ko reikia wub.gif  rekomenduoju thumbup.gif

o ju atspalvis saltas ar siltas rozinis?
Atsakyti