QUOTE(style18 @ 2013 12 21, 08:31)
aš jau savaitę naudoju shiseido skaistalus, labai patinka, labai natūrali spalva, tik dėžutė labai paprasta. Su jais lengva padauginti, todėl su šepetėliu reikia tik lengvai prisiliesti,bet man tokie patinka labiau nei chanel kieti skaistalai , kuriuos reikia brūžinti ilgai
o man chanel skaistalu visai nereik bruzint, uztenka vos paliest ir jau pakankamai ryskiai, pigmentuotai tepa (tepu ne tuo pridetu sepeteliu o chanel 4 blush brush), joues contraste siuo metu mano favoritai sakyciau tarp skaistalu,
siuo metu naudojamos spalvos canaille ir 79 rouge

canaille idealus prie raudono lupdazio, o su 79 rouge jau ne viena komplimenta esu gavusi, gaila internete nera nei vienos normalios foto kaip jis atrodo ant skruostu, nes man tai tikrai nerealiai
o i darba dazniausiai teplioju le blush creme de chanel revelation, visai nuosaikus ir ysl cream blush red agate

abiejus galiu tik pagirt tiek tekstura tiek pigmentacija, tik sakyciau gal ysl ilgiau laiko
dar man labai grazu koraliniai skaistalai, bet kiek esu prisipirkus ir visokiu corallista is benefit ir lancome ir dar visokiu kitokiu firmu tai netiko nei vieni, ypač kur su blizgalais kaip su shimeriu iskart
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon