Buvau sukurusi tema, bet buvau nukreipta cia,
labai daug cia skaitymo, kai ka jau suzinojaum bet gal kas nors greitai ir trumpai pades, nes darbo metu negaliu ziureti o ir veliau galiu skirti tik apie valanda visam skaitymui, taigi porasyciau pagalbos, yopac su lektuvu bilietais, nes radau i tenerife tik apie 2000 litu dviems, nors maciau kad galima nusipikrti daug pigiau is jusu zinuciu, jei kas galite pasakyti arpatarti kokiu marsrutu vaziuot is anksto dekoju, kiek spejau paskaityti tai suzinojau kad geros kainos butu skrendant per londonam ir per briuseli ,na vienu zodziu reikia pagalbos jei kam nesunku, nes nespeju visko cia skaityti, mazai labai laiko , dekui iskart uz pagalba

na o cia mano taip vadinamosios problemos

sveiki, labai reikia pagalbos, taip sakant smile.gif daug patarimu.
taigi, liepos menesi bus vyro 30-metis, todel nusprendziau padaryti staigmena ir suorganizuoti kelione i Tenerife, bet, norisi kaip sakoma isnaudoti visas interneto platybes ir apseiti su kuom maziau pinigu smile.gif
taigi,
1..bandziau ziuretis kol kas tik lektuvo bilietu, pigiausia ka radau tai is vilniaus i tenerifa pirmyn ir atgal uz 2000 litu, kas manau yra perdaug, gal kas zino kur butu galima nusipirkti sakykime uz padoria kaina bilietus i tenerife, gali buti ir is kauno, dar variantas sakau gal pirkt i ki dublino ir is ten i tenerife, dar neziurejau, na bet jei kas zinot pigiu bilietu i tenerife, bukite malonus linka numeskite smile.gif
2. del viesbucio kaip ir aisq, galima intenretu rasti, ziurejau 3- 4 zvaigzduciu, na tai kainos sakykime iki 500 euru, gal velgi kas nors turite pasiulyme
paemus lektuvo kelione su viesbuciu, gaunasi apie 4000 tukstancius, manau daugoka, nes musu kelioniu agenturos ziulo net uz maziau, aisq viesbuciai ten kaip ir kiti, bet vistiek per daug
todel jei nesunku, gal galetumete padeti su adresais kur ieskoti bilietu ir del viesbucio taip pat, geriausia matyt eiti iskart i viesbucio tinklapi ir is ten uzsisakyti manau butu pigiausia
kazkada skaiciau kad paciam susiorganizavus kelione gaunasi pigiau nei is agenturu, bet man gaunasi tik brangiau smile.gif
vienu zodziu reikia rekomendaciju, kelione planuojam liepos viduryje, savaitei gerai
didelis dekui iskart uz atsakymus smile.gif
plius nuomuosimes auto, todel irgi butu gerai kokiu nors patarimu, nes niekada nieko nesu organizavusi, bet norisi nustebinti vyra smile.gif, nes visgi jubiliejus
dekui uz atsakymus