Įkraunama...
Įkraunama...

Kai labai knieti suduot

QUOTE(Labradoriukė @ 2006 12 14, 17:15)
Tikrai geras budas (y)

Kai as su saviskiu negaliu niekaip susikalbet, buna taip, tikrai buna... akivaizdziai parodau, kad esu nepatenkinta jo elgesiu. Jis taip i mane paziuri, paziuri ir toliau rekia. Tada atsitupiu toliau nuo jo ir sakau ateik... Tada jis atbega ir apsikabina, prisiglaudzia...tarsi sakytu atsiprasau. Nezinau kodel jam tai veikia, bet pykciai greitai praeina... Tada jau kazka rodo, pasakoja (savo kalba)...Pamirsta greitai.

Dar vienas gera spatarimas toms, kas turi vaikus paauglius ir buna sunku susikalbet. Tarkim sakot: "noriu, kad dabar eitum i savo kambari ruosti pamoku"
Jis tada sugalvoja ka nors atrezt, tarsi provokuodamas ginca...
O jus toliau grieztu, ramiu balsu kartojat ta pacia fraze, po kiekvieno pasipriesinimo...
Rezultatas toks, kad vaikas galu gale nueis ir tai padarys...
O ir paciai tenka maziau nervintis, maziau pykti ant vaiko...

As tai naudoju su savo dar 2 metuku neturinciu sunum, patikekit, padeda  thumbup.gif

ačiū už įvetinimą bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, moka jie sunervuot, oi moka aggressive.gif Tada atrodo paimtum ir kad... frusty.gif Bet staiga susimąstai, kokią traumą tai gali palikti, kaip atrodysi, kad gali rimtai užgauti... Gausybė minčių, galop kaip gali mušti tą, kuris gimė iš tavęs... Pasistenk taip pagalvoti, kartais (tik kartais) geriau imti ir pasiduoti 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mezzoforte: 19 gruodžio 2006 - 16:46
as zinau, kad sugebejimas skaiciuot iki 10 ateina su patirtim. Kol kas moku mazdaug iki 5. Noreciau, kad su antru vaiku ismokciau skaiciuot bent iki 8 ax.gif
Atsakyti
Na as tai manau kad jokia anyta neturi teises musti mano vaika nesvarbu kad ji ir senele,manau kad tu labai kantri ir supratinga jei susivaldei jos neispludusi. As manau kad musti vaiku nereikia geriau subarti, bet jei ir gali suduoti tai tik mama ar tetis bet tik ne anytos ar....... verysad.gif
Atsakyti
Nežinau kaip susibarčiau su tokia anyta, kuri suduoda anūkui savo, tikrai netylėčiau, nes tai gali kartotis ne kartą ir ne du g.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad močiutės neturėtų mušti anūkų, net ir ir tuo atveju jei jie neklauso. Kažkaip ir mano mama ir anyta moka su vaikais susitarti gražiuoju. Jos daugiau kantrybės turi, nes savus vaikus jau užaugino. mirksiukas.gif
Atsakyti
geri visi patarimai, ale kaip juos prisiminti tai pacia akimirka kai kraujas uzverda
Atsakyti
QUOTE(Mamushiukas @ 2007 01 12, 05:52)
geri visi patarimai, ale kaip juos prisiminti tai pacia akimirka kai kraujas uzverda

Vat aš irgi dažnai visus patarimus užmirštu kai dukra nebeklauso. blush2.gif Bet paskutiniu metu labai stengiuosi tokiu atveju išmokti skaičiuoti iki 10, ar šiaip gražiuoju susitarti. thumbup.gif
Atsakyti
O aš vis galvoju, kad kiekvienas ožiukas tai mano kantrybės išbandymas ir stengiuos giliai įkvėpt ir skaičiuot bent iki 5. ax.gif
Atsakyti
Aš nesu už "fizines bausmes", bet čia išvardinti patarimai ne visada veiksmingi.
Nesmerkiu mamų, kurioms tenka pasinaudoti fizine bausme, nes visų vaikai skirtingi. Kiekviena labiau pažįstame savo vaiką. Ir pvz. kai kurių problemos čia atrodo juokingos. Esu pakėlusi ranką prieš savo vaiką, tik vieną kartą: pliaukštelėjau ranka per užpakalį. Turiu pripažinti, kad už minutęs pačią pradėjo pykinti, krėsti drebulys, nes pati viduje palūžau. Bet, ei, viskas priklauso nuo vaikų, judrių vaikų ir neklausymas kitoks, o gal ne neklausymas, o tiesiog smalsumas, kuris priveda prie išpieštų sienų, išplautos skalbiankės, nutrauktų karnizų, išardytų ratų nuo brolio vežimo ir t.t. ir pan. Galėtų būti pasaka be galo.
Atsakyti
ne vienas vaikas neuzauga be dirzelio ,yra vaiku kuriems nepadeda nei dirzas nei pokalbiai su juo ,bet yra tokiu kuriems uztenka vieno dirzelio pliaukstelejimo,dukra gavo viena karta ir tikrai daugiau jokiu oziu jokiu neklausymu nebuvo ,o sunus tai jau matau kad visai kitoks vaikas ,manau bus su juo sunkiau ,todel dirzelis jau pakabintas ant duru rankenos ,ir nors dar nepanaudotas bet jau bresta reikaliukas,ir tada bus liudna tik kad padetu neklauzada suvaldyti blush2.gif ,zinoma kai vaikas buna geras tai vis pagalvoju kaip galima pries silpna zmogeli kelti ranka ,bet buna taip kad norisi kaukti suns balsu ,nes visai neklauso ,ziuri i akis ir daro nesamones ,tai nezinau kada tas burbulas sproks ir teks labai graudzei vekti g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2007 01 17, 09:35)
ne vienas vaikas neuzauga be dirzelio ,yra vaiku kuriems nepadeda nei dirzas nei pokalbiai su juo ,bet yra tokiu kuriems uztenka vieno dirzelio pliaukstelejimo,dukra gavo viena karta ir tikrai daugiau jokiu oziu jokiu neklausymu nebuvo ,o sunus tai jau matau kad visai kitoks vaikas ,manau bus su juo sunkiau ,todel dirzelis jau pakabintas ant duru rankenos ,ir nors dar nepanaudotas bet jau bresta reikaliukas,ir tada bus liudna tik kad padetu neklauzada suvaldyti blush2.gif ,zinoma kai vaikas buna geras tai vis pagalvoju kaip galima pries silpna zmogeli kelti ranka ,bet buna taip kad norisi kaukti suns balsu ,nes visai neklauso ,ziuri i akis ir daro nesamones ,tai nezinau kada tas burbulas sproks ir teks labai graudzei vekti g.gif

sunkoka apsispresti, ar susilaikyti ir vaikui nepaimti diržo, kada vaikas tokius dalyksu daro, kaip maniškis. sumano kokį dalyką, tai net iki policijos nueiname, o kai pagalvoji, jam tik dar septyneri metai. pamatė filma, kad kaskadininkai gali iššokti per balkona, tai maniškis, bent jau taip sako pro trečia aukšta iššoko. ir nepatikėsite nieko, nei įbrėžimo, nieko. po visų policijų, kurią pats išsikvietė, sako taip reikia. niekaip nbegaliu sužinoti, kas ištikro įvyko sausio 5 diena. ir visi bandė, net ir psichologė nieko pasakoja pasakas ir tiek. galiausiai sakau ateis laikas ir pats pasakys. nei mušiau už tokią išdaiga tik bausmė,atėmiau telika ir kompa, sakau gal pamastys, bet kur tau. sausio 11 diena sumastė nueiti į šokių treniruote, nors ką tik iš ligoninės grįžo ir jam neleido nei daktarai, nei aš. apskaičiavo taip, kad spės greičiau grįšti nei aš iš darbo, bet nespėjo, va tada ir su diržiuku per užpakaliuka. tik kad velnias, aš blogiau jaučiausi taip padariusi nei mano vaikas gavęs. tai va kaip su tokiais neklaužadom kovoti, ir diržo aš neimu, tas kartas buvo vienintelis, ir nenoriu diržu auklėti, nes tai nepadeda. tai net nežinau nei ką besumastyti...... g.gif
Atsakyti