Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

Labutis
Šiandien buvau pas direktorę, pasitikslinau ar papuolam į sąrašiuką, viskas thumbup.gif , mes sąrašuose, nuo rugsėjo 3 keliausim jau į lopšelį į naują grupę. Paaiškino ką reikia turėti su savim, paprašė atnešti čiužinuką (su čiužinukai ten labai prastai, jų nėra ir pinigų nėra nusipirkti). Manau kad čia ne problema drinks_cheers.gif. Direktorė tikrai faina, labai malonu su ja bendrauti.
Atsakyti
tikrai yra problema su čiužinukais. Sakė, kad nėra finansavimo čiužinukams, bet galima atsinešti ir seną. Yra draugų vaikai išaugę, mums ne problema. Be to, juk čia savo vaikui.
Dėl lopšelio auklėtojų, tai Elytė tikrai liuks. Svarbiausia, myli vaikus. Sakė, kad Alina ir Vesta irgi nuostabios. Manau, kad jos visos fainos, neteko girdėti iš viso, kad čia kas nors blogo. Matosi, kad ir administracija kontroliuoja. Naujokės tikrai eikite ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2007 08 09, 17:21)
tikrai yra problema su čiužinukais. Sakė, kad nėra finansavimo čiužinukams, bet galima atsinešti ir seną. Yra draugų vaikai išaugę, mums ne problema. Be to, juk čia savo vaikui. 
Dėl lopšelio auklėtojų, tai Elytė tikrai liuks. Svarbiausia, myli vaikus. Sakė, kad Alina ir Vesta irgi nuostabios. Manau, kad jos visos fainos, neteko girdėti iš viso, kad čia kas nors blogo. Matosi, kad ir administracija kontroliuoja. Naujokės tikrai eikite ramiai.

nesupratau,tai ka,taip blogai dirba aukletojos,kad jas reikia kontroliuoti?
Atsakyti
tai juk visuose darbuose turi būti ir yra vykdoma priežiūra. Nereiškia, kad visi blogai dirba, bet kartais reikia patarti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(astra02 @ 2007 08 09, 23:31)
nesupratau,tai ka,taip blogai dirba aukletojos,kad jas reikia kontroliuoti?

na nereikia jų kontroliuoti ir visai ne blogai jos dirba, tik visada viskas yra prižiūrima kaip ir visur. Kiekvienam vadovui yra vis kitas vadovas bigsmile.gif

QUOTE(laura7 @ 2007 07 25, 18:52)
Sveikos mamytes,

Kaip tik savo mazyle noriu leisti i darzeli nuo rugsejo nors jai bus tik metukai(labai gaila bus). Ilgai rinkausi i kuri darzeli vaziuot ziuret na ir pagaliau issirinkau du, aisku visu jusu deka, nes skaiciau kuriuose atsiliepimai geriausi. Tai Zara ir 83 lopselis. Apie abu labai geri atsiliepimai, bet gal patarsit kuris vis del to geresnis? Kaip su vietom lopseliu grupej (Zaroje)? Kuri lopseliu grupe geresne?  Ar lengvai priimama vaikuciai? Ar ne per velai as susigriebiau vaziuot rasytis?

Ar jau buvote pasiteirauti dėl vietų? Nes kiek žinau, nežiūrint to, kad bus net trys lopšelio grupės - visos yra pilnos. Ir dar nemaža eilė tėvelių lauke, kada jų mažyliai galės pradėti lankyti lopšelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 17 rugpjūčio 2007 - 11:07
QUOTE(*CACA* @ 2007 08 17, 13:07)
na nereikia jų kontroliuoti ir visai ne blogai jos dirba, tik visada viskas yra prižiūrima kaip ir visur. Kiekvienam vadovui yra vis kitas vadovas  bigsmile.gif
Ar jau buvote pasiteirauti dėl vietų? Nes kiek žinau, nežiūrint to, kad bus net trys lopšelio grupės - visos yra pilnos. Ir dar nemaža eilė tėvelių lauke, kada jų mažyliai galės pradėti lankyti lopšelį.

Sveiki.Na ir man atrodo,kad nereikia ju kontroliuoti,kiek pazistu,tai puikios pedagoges dirba.Kaip ten Nicola pastebi,kad jas kontroliuoja,man tai svarbiau ne aukletoju kontrole,o,kad aukletojos geros dirbtu,juk vaikas svarbiausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astra02 @ 2007 08 17, 14:39)
Sveiki.Na ir man atrodo,kad nereikia ju kontroliuoti,kiek pazistu,tai puikios pedagoges dirba.Kaip ten Nicola pastebi,kad jas kontroliuoja,man tai svarbiau ne aukletoju kontrole,o,kad aukletojos geros dirbtu,juk vaikas svarbiausia. mirksiukas.gif

Geros auklėtojos, tikrai geros auklėtojos čia dirba. O ir dirba jos gerai, ir vaikučius prižiūri ir užsiima su jais, žaidžia, piešia, daineles dainuoja ir t.t.

Manau neverta gailėtis toms, kad pasirinko būtent šį darželį ax.gif
Atsakyti
Tikrai nesakau, kad kas negerai, man čia viskas puiku, tongue.gif bet manau, kad, jei vadovai būtų abejingi, tai ir kolektyvas formuotųsi atitinkamai. Kiek paskaitau, kur vaikams blogai, ten ir apie vadovus blogai rašo. Mums tikrai pasisekė. 4u.gif Mačiau koridoriuje priimamų vaikų sąrašą, tai tikrai naujoje grupėje daug vaikų.
Atsakyti
o iš ančiukų kas nors išeinat į daržiuką?
Atsakyti
oi, negaliu atsidžiaugti, ir mano mažius papuolė į šį darželį. Kiek nervų kainavo tai doh.gif Buvom užrašę į kitą, o kai iš ten pranešė, kad nėra vietų, nežinojau nei ką daryt. Nulėkiau į Žarą, tai direktorė nuramino ir sakė, jei tik atsiras galimybė, priims. Gerai, kad galimybė atsirado thumbup.gif
Beje, eisim į Drugelių grupę ax.gif
Atsakyti
Mes jau keliausim į lopšelį kitą pirmadienį, oi kaip man neramu verysad.gif
Dar eisiu kietvertadienį į lopšelį, reikia nunešti tą čiužinį ir pašnekėti su direktorę, nes net nežinau kur ateiti, nei kada geriausia ateiti. Mes eisim į naują grupę. Gal čia yra mamyčiu, kurios ves savo vaikučius į naują lopšelių grupę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 28 rugpjūčio 2007 - 12:27
4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes eisim i naują grupę. tik nžn dar į kurią. ryt einam su maže į žvalgybą. šiandien čiužinuką nusipirkom, tai kartu nunešim smile.gif
man irgi labai neramu ir kartu gaila, kaip ten liks vieni mažuliai be savo gimdytojų verysad.gif prasidės jau vargeliai - anksti keltis, grafikėlis. nebus "palaidos balos" blush2.gif biggrin.gif
įdomu kodėl visiems reikia pirkti čiužinukus atskirai. darželis nupirktų iš vienos vietos (gal net gamintojų) ir pigiau gal gautusi, paskui tėveliai sumokėtu.
nu ir aš kažkaip to nepasiūliau to ax.gif
iki malonaus susimatymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosia: 28 rugpjūčio 2007 - 16:07