QUOTE(sol_brillante @ 2014 10 30, 18:05)
Aciu, kad parasete. Oi, tai smagu, jei grupes atnaujintos. Nes mane net nupurto pamacius tuos tarybiniu laiku baldus ir senas sienas ...kazkaip norisi, kad vaikas praleisdamas visa diena darzely, jautusi jaukiai. Faktas, kad interjeras, eksterjeras, dar nerodiklis geram darzeliui, svarbiausia - ten dirbantys zmones.
Va, skaitau, kad viena mamyte pasipiktinusi auklyte. O cia tokius dalykus idomu galima aptart pas direktore? Ar jos ten viena kita gina?
acha,pasipiktinus,vyras sako,gal reik pas direktorę.Mano vaiko nepastūmė,bet pastūmė ir grubiai pasakė -kitai mergytei.Tiesa,dar pamiršau parašyti,,sako ji (šeimininkutė čia) aišku nemandagiai-"valgot,valgykit,aš jums nesiūlysiu" Ar taip turi elgtis jos?.. Ir tas tonas,nuo pasakymo tai gal nieko,bet tas tonas koks.
Iš lopšelio grįždavo tvarkingas vaikas,švarus-seilinukus sudėdavo,o čia kazdieną baisu rūbai,neatsiskalbia.Šian parėjo su itin baisia bliuskute po pietų.Jie gi dauguma trimečiai,nu ar nesugebės visiems tų seilinukų sudėti.Tikrai baisu.O ėjo ir dukra į darželį 4 metus (į kitą),tad patirties yra pas mane ,ir mano mažasis ėjo į lopšelio... fantastiškos auklėtojos.Be jokių priekaištų.