Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

Sveiki dar vieni grupiokai 4u.gif Čia jau trys "nykštukai" lankosi smile.gif Mes irgi daug sergame. Jau dvi savaitės kaip nebuvome darželyje. Nors iš pradžių ėjom noriai, bet dabar baisu, kad po ligos vėl reikės iš naujo adaptuotis.
Atsakyti
Smagu rasti vis daugiau grupes mamyciu 4u.gif
mes per tuos sirgimus per pusantro men va tik antra savaite kaip zygiuojame i darza doh.gif rugsejo pirmas dvi sav praleidome del persalimo, paskui savaite tik palanke ir vel apsirgo, viduriavo veme ir dar sloga prisidejo, tai va sia sav. vel bandome susidraugauti si darzeliu. Deja mano vaikas nenoriai eina i ta puse, lb laukiu kada jam bus lengviau...
Atsakyti
Sveiki, nepergyvenkit, anksciau ar veliau susidraugaus su darzeliu. Zinoma noretusi kad tai vyktu kuo greiciau. O pas mus kitos bedos- mes jau trecia savaite kaip sergam doh.gif Jei taip bus ir toliau, kad tris dienas palankom ir po to tris savaites sergam, tai isprotesiu. Dar gerai kad mociutes yra, kitaip reiktu ir darbus mest. Na, bet tikiuosi kad jau kita savaite startuosim.
O sakykit ar grupeje dabar nesalta? Nes jau suku galva kaip reikes aprengti mazaja. Nes princesei ne viskas tinka: sijono nenori, suknele netinka. Galetu tai su vienom pedkelnem ir maikute trumpom rankovem vaiksciotu.
Atsakyti
QUOTE(medlina @ 2013 10 09, 09:21)
O sakykit ar grupeje dabar nesalta? Nes jau suku galva kaip reikes aprengti mazaja. Nes princesei ne viskas tinka: sijono nenori, suknele netinka. Galetu tai su vienom pedkelnem ir maikute trumpom rankovem vaiksciotu.
vyras sia savaite vedzioji ji i darziuka ir is ten jis paima ji, tai klausiau del silumos, sake silta, juk darzeliai jau ir sildyma isijunge mirksiukas.gif

Sveikite ir nebesirkite 4u.gif o cia kas slogos kamuoja, ar kazkas kito?
Atsakyti
QUOTE(DigiDam @ 2013 10 10, 20:40)
Sveikite ir nebesirkite 4u.gif o cia kas slogos kamuoja, ar kazkas kito?
Sveiki, na mus kosulys buvo užpuolęs, be antibiotikų niekaip nesusitvarkėm. Ir šią savaitę dar namie mažoji tinginiauja. O kaip jūs, ar jau lengviau? Gal jau adaptavosi? Gal jau be ašarų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlina: 15 spalio 2013 - 08:31
QUOTE(medlina @ 2013 10 15, 08:30)
Sveiki, na mus kosulys buvo užpuolęs, be antibiotikų niekaip nesusitvarkėm. Ir šią savaitę dar namie mažoji tinginiauja. O kaip jūs, ar jau lengviau? Gal jau adaptavosi? Gal jau be ašarų?
Mes jau antra savaite zygiuojam pas draugus thumbup.gif visa ana savaite teis nuvesdavo/nunesdavo (lb gerai, kai ryte dar pusiau mieguistas) tai visai gerai jiem sekesi, tik kol pazadindavome pazyzdavo, ir budavo tik iki pietu miegelio. Po savaitgalio dar pirmadieni tik iki pietu pabuvo, o va vakar jau miegojo ir visai gera diena buvo, aukletoja sake neverke visai, labai dziaugiames 4u.gif tai sian vel bandysim miegoti ax.gif

Laukiam visu grupioku greiciau issveikusiu ir sugrizusiu i grupe 4u.gif
Atsakyti
Gal yra kas zino Nykstuku grupes aukletoju Alinos ir aistes darbo grafikus g.gif ? Kuriomis dienomis kuri dirba? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, norejau paklausti, kuriu vaikuciai lanko si darzeli. Ar tik isore remontuojasi darzelis, gal ir grupes naujai paremontuotos?
Aciu
Atsakyti
Sveiki,

Sis darzelis ne tik isore tvarkosi, bet ir viduje grupes atnaujintos, tikrai ne nuo senuju laiku smile.gif O svarbiausia - nuostabus kolektyvas cia dirba. Lankeme lopseli - aukletojos ir auklyte buvo NUOSTABIOS; perejome i darzelio grupe - puikus zmones ir cia dirba. Kol kas per 2 gerus metus neturejau nei vieno nusiskundimo vaiko prieziuros, auklejimo ar kt.klausimu.
Sekmes renkantis darzeli! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..
Pabiručius kas lankėt,išėjot.. ar lankot dabar.Kaip jum auklėtojos? Ir daugiau įdomu kaip jums šeimininkutė? Nes keik mačiau,man ji nepatiko visai.Labai net.Antras vaikas eina į darželį,bet šioje grupėje aš matau chaosą.Vakar taip pat mačiau,kaip šeimininkutė gan negražiai elgiasi,grubiai su vaikais trimečiais.Gal jai laikas baigėsi dirbti šį darbą..Stumtelėjo mergaitę vieną,bananus dalino,tai tekšt,tekšt numetė po nosim vaikam,sako_ valgykit.Bet tikrai likau nesusižavėjusi.Kraupiai.Antrą kartą ateinu ir tas pats su ja.Nepatiko tiesiog.Griežtumo reikia,bet ne kaip su kačiukais elgesio.Tikia pikta,pasibjaurėjusi tais vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 30 spalio 2014 - 12:15
QUOTE(LuckyOne @ 2014 10 22, 13:33)
Sveiki,

Sis darzelis ne tik isore tvarkosi, bet ir viduje grupes atnaujintos, tikrai ne nuo senuju laiku smile.gif O svarbiausia - nuostabus kolektyvas cia dirba. Lankeme lopseli - aukletojos ir auklyte buvo NUOSTABIOS; perejome i darzelio grupe - puikus zmones ir cia dirba. Kol kas per 2 gerus metus neturejau nei vieno nusiskundimo vaiko prieziuros, auklejimo ar kt.klausimu.
Sekmes renkantis darzeli! 4u.gif

Aciu, kad parasete. Oi, tai smagu, jei grupes atnaujintos. Nes mane net nupurto pamacius tuos tarybiniu laiku baldus ir senas sienas ...kazkaip norisi, kad vaikas praleisdamas visa diena darzely, jautusi jaukiai. Faktas, kad interjeras, eksterjeras, dar nerodiklis geram darzeliui, svarbiausia - ten dirbantys zmones.
Va, skaitau, kad viena mamyte pasipiktinusi auklyte. O cia tokius dalykus idomu galima aptart pas direktore? Ar jos ten viena kita gina? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sol_brillante @ 2014 10 30, 18:05)
Aciu, kad parasete. Oi, tai smagu, jei grupes atnaujintos. Nes mane net nupurto pamacius tuos tarybiniu laiku baldus ir senas sienas ...kazkaip norisi, kad vaikas praleisdamas visa diena darzely, jautusi jaukiai. Faktas, kad interjeras, eksterjeras, dar nerodiklis geram darzeliui, svarbiausia - ten dirbantys zmones.
Va, skaitau, kad viena mamyte pasipiktinusi auklyte. O cia tokius dalykus idomu galima aptart pas direktore? Ar jos ten viena kita gina?  g.gif  g.gif

acha,pasipiktinus,vyras sako,gal reik pas direktorę.Mano vaiko nepastūmė,bet pastūmė ir grubiai pasakė -kitai mergytei.Tiesa,dar pamiršau parašyti,,sako ji (šeimininkutė čia) aišku nemandagiai-"valgot,valgykit,aš jums nesiūlysiu" Ar taip turi elgtis jos?.. Ir tas tonas,nuo pasakymo tai gal nieko,bet tas tonas koks.

Iš lopšelio grįždavo tvarkingas vaikas,švarus-seilinukus sudėdavo,o čia kazdieną baisu rūbai,neatsiskalbia.Šian parėjo su itin baisia bliuskute po pietų.Jie gi dauguma trimečiai,nu ar nesugebės visiems tų seilinukų sudėti.Tikrai baisu.O ėjo ir dukra į darželį 4 metus (į kitą),tad patirties yra pas mane ,ir mano mažasis ėjo į lopšelio... fantastiškos auklėtojos.Be jokių priekaištų.
Atsakyti