Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveiki,seniai buvau uzejus i foruma.Labai nustebau del albumelio g.gif ,kad apie ji
pasaliniai diskutuoja,as irgi pas jus naujoke labai blogai pasijauciau.Kaip as paskaitau apie musu vaikucius tai nieko baisaus ,pradeda vaikscioti truputi virs metu,sedeti kaip ir visi vaikuciai,as pradedu nusiraminti ,kad ir mums viskas bus gerai.Mums nepilnai 3 men.Mes galvyte dar netvirtai laikom,ji mums dar vazineja biggrin.gif .As gal klystu,bet man jie visi skirtingi ir individualus ir visai nepanasus biggrin.gif ,kaip sako,kad jie panasus.
Atsakyti
Sveiki, dažnai paskaitinėju, bet retai parašau. Ir šį kartą noriu sužinoti jūsų nuomonę. Mano Saulytei 5 metai. Šiuo metu tvarkau negalios dokumentus. Mus pirmą kartą nusiuntė pas psichiatrą. Pirmiausia tai pasidžiaugsiu, nes mano mažytę labai išgyrė , net kelis kartus pasitikslino ar padaryti genetiniai tyrimai. Kadangi vaikas mažai kalba, tai gydytoja nustebo, kodėl mums nerekomenduoja gerti NOTROPIL vaistų. Juos anot gydytojos reikia gerti 3 kartus per metus. Šie vaistai kiek žinau skiriami senyvo amžiaus žmonėms ar patyrusiems galvos traumas. Ar kam nors gydytojai buvo rekomendavę, ar vartojo vaikai? Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę. Ačiū.
Atsakyti

[/quote]
Sveika,na del vaistu kiek gydytoju tiek ir nuomoniu g.gif kiek teko apie si vaista girdeti tai tikrai jais gydosi vyresnio amziaus zmones ir tureje galvos traumas,jis gerina smegenu veikla,gal juos skiria ir vaikams?Bet labai rimtai pasitarciau ir ne su vienu gydytoju del siu vaistu vartojimo vaikui g.gif
Labai dziugu saityti kai vakuciai stipreja,augina dantukus,krecia isdaigas ir svarbiausia visi yra labai mylimi wub.gif taigi ta begaline meile juos ir veda pirmyn thumbup.gif turiu dideli nora visiems susitikti ir susipazinti bigsmile.gif bet reikia laukti vasareles.Dainyte jau pradek planuoti susitikima,nes man atrodo,kad tu cia ta vaikuciu feja biggrin.gif
Dar karta noriu paraginti mamytes burkites ir i vaiko sirdies asociacija,jie rengia vasaros stovyklas sirdukams,kur taip pat galima sauniai pabendrauti mirksiukas.gif vasario 24 per tv3 18.45 rodys sios organizacijos ikureja Daiva Jonauskiene,kuri yra pristatyta Lieyuvos garbes nominacijai metu viltis.Taigi paziurekim,balsuokim ir kitus paraginkim...juk ne vieni pasaulyje esam,as labai zaviousi sios mamos stiprybe,o svarbiausia jos nuosirdziu noru padeti kitiems thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(bog @ 2011 02 21, 18:58)
Sveikos mamytės kokius būrelius gal lankote dar be RC, galvoju apie Yamaha nuo kokiu 4 mėn lankyt, ką Jūs manot?

Sveika,
Aš irgi galvoju apie Yamaha. Draugė su sveiku vaiku lankė, tai ji patarė, kad pradėti nuo tada, kai bent jau sėdės vaikelis. Be to mums dar pora mėnesiukų daktarai neleido sportuoti po operacijos, kol tas laikotarpis praeis, gal ir atsisėsim smile.gif
O tu kartais ne iš Kauno?
Atsakyti
Sveikutes

saulesmamyte,kaip smagu del Toniuko saunuolis berniukas thumbup.gif ,o kokia mokyklele lankot?

gizi111 maniskei kazkada buvo tuos vaistus skyre,bet ju as nedaviau,kazkaip dar vienos nuomones isklausiau gyd.ir nutariau nekist tu vaistu,nes kazkaip man pasirode,kad jie vos tik isgirde diagnoze tuoj siulo tuos vaistus,net neisklausineje apie kitas ligas ir kt.Nors neesu nusiteikusi pries siuos vaistus,bet musu atveju ju atsisakem.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Dėl albumėlio tai tikrai kažkokia nesamonytė dabar, panaikino galimybę užrakinti turbūt nes užsimušdama nebeatradau kaip taip padaryti o ankščiau taip paprasta buvo. g.gif

Saulės mamyte, nu va koks šaunuolis Toniukas. wub.gif thumbup.gif Tikiuos taip ir toliau norės į mokyklėlę, ir dar labiau visko išmoks. thumbup.gif

gizi111, o kodėl "Nootropilis" labiau senyvo amžiaus žmonėms? bigsmile.gif Negirdėjau to. biggrin.gif Šis vaistukas labai geras. mirksiukas.gif Na bent mano cerebriniui paralyžiui tai labai padėjo, tiek įtampą raumenukuose atlaisvino ir tuo pačiu kalba atlaisvėjo. Neblogi tikrai vaistukai, pameginkit. mirksiukas.gif

Vilte, kaip Godutės sveikatėlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 23 vasario 2011 - 09:38
QUOTE(motushe @ 2011 02 23, 08:28)
Sveika,
Aš irgi galvoju apie Yamaha. Draugė su sveiku vaiku lankė, tai ji patarė, kad pradėti nuo tada, kai bent jau sėdės vaikelis. Be to mums dar pora mėnesiukų daktarai neleido sportuoti po operacijos, kol tas laikotarpis praeis, gal ir atsisėsim  smile.gif

Taip iš Kauno
Papildyta:
Dėl tų būrelių tai - dabar lankysim RC, o po to jau ir vasara, tai gaunasi kad reik nuo rugsėjo planuot, vat ko gero nuo rugsėjo lankysim Šilainiuose netoli Šilainių turgaus, na bus matyt dar, pagyvensim pamatysim smile.gif
Atsakyti

Danieliukei siunčiame sveikinimus su pirmuoju tikru dantuku - tebūna tvirti ir sveiki ( o kaip jums pieniniai, ar labai gedo? Ar teko taisyti? Mes dar iltinių laukiame, bet jau baisoka dėl tų gedimų, nes literatūra visur rašo, kad genda.... g.gif ) P.S. O mes pavydim narcizų kvapo ir galim tik puraus sniego gniūžtę atsiųsti tongue.gifuser posted image
[/quote]

Hermita, o mums sniegas baisi atrakcija:))) meskite gniuzte, mes ja gaudysime:)))

o kas del pieniniu dantuku -netaiseme ne karto, pavasari mokykloje kai tikrino, sake jokiu problemu nera...matysime kaip su nuolatiniais bus.. tik jau kreivi apacioje... tai siaubas.. virsuje tiesus grazus dantukai... nu apacioje - klaiku, tiesiog vaikas visas i mama:)))))
Papildyta:
QUOTE(motushe @ 2011 02 23, 07:28)
Sveika,
Aš irgi galvoju apie Yamaha. Draugė su sveiku vaiku lankė, tai ji patarė, kad pradėti nuo tada, kai bent jau sėdės vaikelis. Be to mums dar pora mėnesiukų daktarai neleido sportuoti po operacijos, kol tas laikotarpis praeis, gal ir atsisėsim  smile.gif

Mamytes, as turbut labai atsilikusi ir nieko nezinau. net geda klausti - bet kas cia do daiktas ta Yamaha ir su kuo jis valgomas?smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 02 23, 10:26)
Mamytes, as turbut labai atsilikusi ir nieko nezinau. net geda klausti - bet kas cia do daiktas ta Yamaha ir su kuo jis valgomas?smile.gif))

cia muzikiniai uzsiemimai mirksiukas.gif http://www.muzikosmokykla.lt/
Atsakyti
QUOTE(bog @ 2011 02 23, 12:01)
Taip iš Kauno
Papildyta:
Dėl tų būrelių tai - dabar lankysim RC, o po to jau ir vasara, tai gaunasi kad reik nuo rugsėjo planuot, vat ko gero nuo rugsėjo lankysim Šilainiuose netoli Šilainių turgaus, na bus matyt dar, pagyvensim pamatysim smile.gif

Na su maziukais mes kai pradejom lankyti buvo dvi mamytes tai jos pabuvo pirmoj pamokelej ir nusprende dar palaukti. Ten pirma pamokele visada buna nemokamai, pasiziuri nuejusi kaip maziukas reaguoja, ar jau verta lankyti ar dar palaukti. Vasara ta mokyklele nedirba, tai musm irgi gavosi kaip tik rudeni, tai jau buvom beveik 9 menesiuku. smile.gif
As vietoj Yamaha galvoju pabandyti sita mokyklele http://www.artmusictherapy.lt/
Gal kas esate lanke?
Atsakyti
Ernestuk Goda dabar sirguliuoja,pasigavo kazkokia zaraza,tai ir tempos turi ir gerkle ir pilvas doh.gif ,bet gal kaip nors issikapstysim...
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 02 23, 10:46)
Sveikutes

saulesmamyte,kaip smagu del Toniuko saunuolis berniukas thumbup.gif ,o kokia mokyklele lankot?

gizi111 maniskei kazkada buvo tuos vaistus skyre,bet ju as nedaviau,kazkaip dar vienos nuomones isklausiau gyd.ir nutariau nekist tu vaistu,nes kazkaip man pasirode,kad jie vos tik isgirde diagnoze tuoj siulo tuos vaistus,net neisklausineje apie kitas ligas ir kt.Nors neesu nusiteikusi pries siuos vaistus,bet musu atveju ju atsisakem.

Sveikute 4u.gif

Vilte Godutei linkim greiciau pasveikti ir siunciam daug buciuku wub.gif wub.gif wub.gif
Mes einam i spec mokykla.Toniukas ten naujokas klaseje,tai ji vaikai labai priziuri 4u.gif Mokytoja jo labai sauni moteris ir man ji labai patinka.Visada apsikabina Toniuka,kai jis ateina i klase 4u.gif Ten labai uzsiema su vaikuciais.Toniukui labai daug visokiu uzsiemimu buna.Na tikrai super mokykla ir dar yra taikoma sunu terapija.Leidzia jiems juos glostyti ir matinti 4u.gif
Atsakyti