Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(andrearoma @ 2011 02 25, 20:58)
Sveikos,  mamos.  Esu Romena , auginu gražuolytę dukrytę Andrea . Jai 3,5 metukų. Esam coliukės , tik 86 cm ūgio ir 10,5 kg. svorio . Nuo gimimo turime sunkią negalią. Esam vienos iš Vaiko Širdies Asociacijos įkūrėjų , nes kartu būdamos 4,5 mėn. gulėjom su Daiva  ir jos pagranduke Teresėle.  Mūsų istorija
iki 2,5 m.  http://www.vaikosird...zojikatuke.html

user posted image
  O vėliau ir daugiau papasakosiu 4u.gif

Sveikutes panelytes,patiks jums cia, pamatysit mirksiukas.gif bus kaip liga,vis reiks ikist nosi naujienu pasirinkt ir pasipasakot pacioms thumbup.gif
Atsakyti
Sveika andrearoma ,smagu,kad prisijungei i musu buri...kokia grazi tavo mergyte wub.gif ,maniske irgi ilgai buvo tokia miniatiurine coliuke,bet kazkur apie astuntus-devintus metus pradejo stypt,bet palyginus su jos vienmeciais mes vistiek coliukes...
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 02 25, 23:00)
Sveika andrearoma ,smagu,kad prisijungei i musu buri...kokia grazi tavo mergyte wub.gif ,maniske irgi ilgai buvo tokia miniatiurine coliuke,bet kazkur apie astuntus-devintus metus pradejo stypt,bet palyginus su jos vienmeciais mes vistiek coliukes...

Ačiū ačiū, o kiek tavo panelei metukų?didelė ?
Atsakyti
kita savaite bus 14m.net paciai nesitiki,kaip greit bega laikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 02 26, 00:03)
kita savaite bus 14m.net paciai nesitiki,kaip greit bega laikas  wub.gif

kai parašiau , pamačiau liniuotę doh.gif

Labai norėčiau pamatyt jus .... O apie albumuką kažką kalbėjote, ten yra ir jūsų nuotraukos? Kaip paauglystė jums ? Prisiklausius , kad sunku būna...
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 02 25, 12:12)

danielyte prades lankyti para olipminius sporto burelius:) meginsime buti sportininkemis, nes piesti kazkodel mums visai neidomu. pradesime nuo baseino ir gimnastikos, dar vaziuosime i boulinga - na, paskui atsirinksime, kas mums labiau tinka
va tokio naujienos is siapus juros pas mus:)

sveikute laurapac,na šaunuolės,manau patiks Danielytei,superrrrrrrrrrrrrr.
Papildyta:
[quote=jūrate,2011 02 25, 15:

Mamytės, gal kas iš vaikučių sirgo vėjaraupiais? kaip jie perserga?

Sveikute jūrate 4u.gif mes po mažytės genetinių tyrimų skiepijomės nuo vėjaraupių,esame pasiskiepijusios.Bet kiek žinau vieni vaikučiai sunkiau perserga,kiti lengvai.
Papildyta:
sveikiname ir mes su Dainute SALVIUKĄ su gimimo dienele wub.gif happybday.gif friends.gif oro_buckis.gif ploja.gif Salviuk būk sveikutis ir stiprutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(andrearoma @ 2011 02 25, 21:58)
Sveikos,  mamos.  Esu Romena , auginu gražuolytę dukrytę Andrea . Jai 3,5 metukų. Esam coliukės , tik 86 cm ūgio ir 10,5 kg. svorio . Nuo gimimo turime sunkią negalią. Esam vienos iš Vaiko Širdies Asociacijos įkūrėjų , nes kartu būdamos 4,5 mėn. gulėjom su Daiva  ir jos pagranduke Teresėle.  Mūsų istorija
iki 2,5 m.  http://www.vaikosird...zojikatuke.html

user posted image
  O vėliau ir daugiau papasakosiu 4u.gif

sveikutyte andrearoma mirksiukas.gif 4u.gif begalo malonu susipažinti su jumis ir nuostabia jūsų dukryte,ši žavi coliuke tikra gražuolyte. oro_buckis.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2011 02 26, 00:03)
kita savaite bus 14m.net paciai nesitiki,kaip greit bega laikas  wub.gif

sveikute mirksiukas.gif kokie gražūs metai mergytės jūsų thumbup.gif bigsmile.gif 14m.
Atsakyti
andrearoma,kad man ta jos paauglyste visai nebaisi,kaip tik atvirksciai,niu jis pas mane tokia geriete neisivaizduoju,kaip galetu but sunku,kai ateina mano giminaite ir pasakoja kaip nesusitvarko su dukra(14 m.sveika)pareina kada nori,duodas su bernais ir t.t.,tai maniske palyginus tikras angeliukas.
Labai bijojau to meto kai prasides mm.,bet va jau puse metu ir atrodo visai gerai susitvarkom,na ziuresin kaip cia bus toliau.
http://www.part.lt/i...a98865f0897.jpg

Dainyte aciukas
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vilte*: 26 vasario 2011 - 07:34
SVEIKINU PRISIJUNGUSIA NAUJA MAMYTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif kiek teko Jums iskenteti...bet viska atperka Jusu dukrytes sypsenele wub.gif smagu bus kartu pasidalinti rupesteliais ir dziaugsmeliais...
VILTE Tu laiminga mamyte turinti savo pacia geriausia drauge smile.gif
Atsakyti
Labutis, ačiū už išsakytas nuomones apie nootropil vaistus. Ruošiuosi pasitarti dar su šeimos gydytoja ir gerai įsiskaityti į aprašymą. Visiems sveikatytės i greitos žiemos pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 02 26, 09:27)
andrearoma,kad man ta jos paauglyste visai nebaisi,kaip tik atvirksciai,niu jis pas mane tokia geriete neisivaizduoju,kaip galetu but sunku,kai ateina mano giminaite ir pasakoja kaip nesusitvarko su dukra(14 m.sveika)pareina kada nori,duodas su bernais ir t.t.,tai maniske palyginus tikras angeliukas.
Labai bijojau to meto kai prasides mm.,bet va jau puse metu ir atrodo visai gerai susitvarkom,na ziuresin kaip cia bus toliau.
http://www.part.lt/i...a98865f0897.jpg
Dainyte aciukas
4u.gif

Labai graži mergina , po 10 m. ir mes tokios būsim. O kaip kalbate ? gerai? tiksliau nuo kada jau kalbate .Mano panelytė savo kalba daug kalba, o vat su prasme tai tik keli žodeliai. Su puodeliu draugaujam jau nuo 8-9 mėn. , bet nesiprašom . kai dabar namie šilta ,pampersus nenaudojam, tai skalbiu ir skalbiu... Nuo kada jau jūs tvarkingai šiuos reikalus darot . Gal ką galit patart?
Atsakyti
Labai ačiū visomas už mielą priėmimą . Džiaugiuosi , kad yra nemažai vyresnių vaikučių , bus į ką ligiuotis ir išsiklausinėt viską .

Mano panelė lapkritį dalyvavo Algimanto Aleksandravičiaus ir Algojimo organizuotoje fotosesijoje su Juozu Statkevičium

http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm
Atsakyti
[quote=andrearoma,2011 02 26, 17:41]
Labai ačiū visomas už mielą priėmimą . Džiaugiuosi , kad yra nemažai vyresnių vaikučių , bus į ką ligiuotis ir išsiklausinėt viską .

Mano panelė lapkritį dalyvavo Algimanto Aleksandravičiaus ir Algojimo organizuotoje fotosesijoje su Juozu Statkevičium

Sveika prisijungusi prie musu 4u.gif

Grazi mergyte ir jau zvaidzute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti