Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikos 4u.gif

QUOTE(Bardi @ 2011 03 15, 14:55)
Sveikutes,tiesiog ka tik grizom is KMUK.

man truksta zodziu doh.gif doh.gif

mergaites,kas jums tas diagnozes (Z55,F83 ir t.t.) pasako? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 03 16, 20:24)
sveikos 4u.gif
man truksta zodziu doh.gif  doh.gif

mergaites,kas jums tas diagnozes (Z55,F83 ir t.t.) pasako? blush2.gif

Sveika mamyciuk, diagnozes buna parasytos israsuose is raidos centro.
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2011 03 16, 17:18)
Kad neurologė ten irgi su protu susipykus  doh.gif Pamenu nuėjom, grįžę iš ligoninės po pirmos operacijos, gal 1,5 mėn. buvo mažiui, o ji skaito išrašą ir net akių nepakėlus sako: "oho, tai kaip jis čia išgyveno su tokiom bėdom"  blink.gif Nu žinai, mano dar būklė tokia buvo, kad atimdavo man kalbos dovaną po tokių  komentarų, tad nesugebėjau nė žodžio ištarti.  doh.gif  Tai vienintelį kartą ir buvom pas ją.
Ankstyvąją korekciją mes lankom vaiko raidos centre, o jie nesiunčia į sanatoriją. Turi siųsti mūsų gydymo įstaiga.
Mes turim F83 diagnozę ir žinau, kad mums priklauso. Ale kaip pasiimti tai , kas priklauso  g.gif

turit užduotį pakliūti į sanatoriją , reikalaukit dabar , nes antroj metų pusėj sakys , kad nėra pinigų. eikit kartu su vyru , kad tvirtai jaustumėtės. niekas kitas už jus to nepadarys 4u.gif tiesa, turit žinot į kurią sanatoriją jūs norit , nes ant siuntimo jūsų gydytoja turi parašyt. jeigu yra galimybė, nuvažiuokit į ją pasižvalgyti, pasikalbėti . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2011 03 16, 18:04)
Nemanau, kad bus kitaip, ji gi nežiūri i diagnozę  doh.gif na matysim, mums pirmareikia pasveikti, o tada galvosim apie sanatoriją ax.gif o jei neduos, tai velniai nematę  mirksiukas.gif

Tikrai taip, greiciau sveikit, nes mes labai pasiilgom su Domantuku savo mazojo draugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka17 @ 2011 03 16, 18:44)
Sveika mamyciuk, diagnozes buna parasytos israsuose is raidos centro.

viskas aisku smile.gif mes kita savaite jau i VRC gulsimes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes Mums jau metai, bet tik dabar peisiruosiau prisijungti prie jusu. Turiu saules vaikuti dukryte Dominyka, labai grazia ir linksma mergaite, ir labai dziaugiuosi kad devulis man ja dave
Atsakyti
QUOTE(olginta @ 2011 03 16, 21:16)
Labas mamytes Mums jau metai, bet tik dabar peisiruosiau prisijungti prie jusu. Turiu saules vaikuti dukryte Dominyka, labai grazia ir linksma mergaite, ir labai dziaugiuosi kad devulis man ja dave

Sveikute prisijungus prie musu burelio. 4u.gif Papasakok daugiau apie save smile.gif is kur esate? Kaip mazyles sveikatele?
Atsakyti
fdhfdhadfhdfah

sveikute olginta 4u.gif malonu susipazinti mirksiukas.gif

o cia idėjau nuorodėle,gal kam padės.
Atsakyti
mes kaunietes, Mazoji Dominyka labai gera. Siaip neesam sirgales, kaip ir visiems vaikams pasitaiko persalimo ligos. Gimem su isanges atrezija ir sirdies yda (pilna atrioventrikuline komunikacija)Sio metu viskas sutvarkyta bet 4 men amziaus mes jau buvom patyrusios 3 zarnyno ir 1 sirdeles operacija. Dabar labai sustiprejom ir jau labai isdykus ir aktyvi
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 03 16, 21:40)
fdhfdhadfhdfah

sveikute olginta 4u.gif  malonu susipazinti mirksiukas.gif

o cia idėjau nuorodėle,gal kam padės.

čia apie z55-f83 ir tp.bus aiškiau.gal kam mirksiukas.gif
Atsakyti
gal mane kuri nors pamokys ydeciau musu nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olginta @ 2011 03 16, 19:16)

sveika prisijungusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(olginta @ 2011 03 16, 19:46)
gal mane kuri nors pamokys ydeciau musu nuotraukyte 4u.gif

www.part.lt
Atsakyti