Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutytės mirksiukas.gif 4u.gif
ačiukas,ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū už sveikinimukus,už gražius,šiltus palinkėjimus,Dainutyte jums siunčia pačius šilčiausius,dėkingiausius bučiukas oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif friends.gif AČIŪ!!!
Atsakyti
http://gyvenimas.del...a.d?id=43973541

čia apie sanatorijas, gal kam aktualu ax.gif

Dainyte, kur prapuolus? ax.gif Užsišventėt gimtadienį gal? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiugilė: 04 balandžio 2011 - 20:32
[quote=@mamyciukas@,2011 04 02, 16:08]
sveikos 4u.gif

atbuvome dvi savaites VRC thumbup.gif labai patiko thumbup.gif Urtyte jau moka ropoti thumbup.gifclap.gif yahoo.gif greitai nebepagausiu lotuliukas.gif jau ir stotis bando biggrin.gif

SVEIKUTE mamyčiukas mirksiukas.gif na šaunuolyte Urtyte super,begalo džiugios.šaunios naujienos thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2011 04 04, 22:31)
http://gyvenimas.del...a.d?id=43973541

čia apie sanatorijas, gal kam aktualu  ax.gif
Dainyte, kur prapuolus?  ax.gif Užsišventėt gimtadienį gal? blush2.gif

Labukas Džiugilyte mirksiukas.gif vis to laikelio mažai buvo prisėsti,o kai jau viskas aprimo tada ir monitorius sugedo doh.gif tai tik dabar prieš kelias valandas parvežė monitoriu ir puoliau čia. biggrin.gif Gimtadieniuką atšventėme linksmai kad ir nekokiomis sveikatėlėmis,visdėlto abi su DAINUTE SUSIRGOME,bet jau po truputėlį sveikstame.Tai mažytei pirmas sirgimas toks stiprus buvo doh.gif turbūt klinikuose,belakstydamos nuo vienų medikų,kitų ir pasigavome virusiuką.Sūnus dar vis su tetuku važinėja per gyd.Šendien iš urologų parvaž.sekėsi gerai.Dar siunčia pas CHIRURGUS Lor.teks operuoti tonziles,aden.ang.na taip mano rajone pasakė lor.tai jei Vilniuj lor.patvirtins kad reikia,teks operuoti.nes mūsų raj,siunčia į VILNIŲ SŪNŲ.Manau dėl inkstuko.jie neapsiima operuoti.Kaune sūnus jau pagūlėjo ligoninėj pastiprino akytes,dabar po keturių mėnesių apsilankyti ir siūnčia į sanatorija.O dėl dukrytės tai atidėjo dar pusei metų,sunku ką ir parašyti.Katarakta abiejų akyčių,dešinė akytė .....,kairė akytė nėra taip blogai.Katarakta progres.tai tiek.Dainute šaunuole,ji mano gydytoja,neleidžia man nusiminti biggrin.gif ne ji mokosi iš manęs,o tenka man iš jos pasimokyti ir iš jos semtis stiprybės. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2011 04 04, 19:43)
Sveikos mamytės,
noriu paklausti, kas yra buvę Druskininkų sanatorijoje, ar užsakinėjate vaikams papildomų procedūrų? Ar pakanka paskirtųjų  g.gif Kokios procedūros būna? Ar verta užsisakinėti mokamą kambarį?
Ačiū už info  4u.gif

o kada jus vaziuojate i druskininkus? Su kokia diagnoze gavot sanatorija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 04 05, 12:43)
o kada jus vaziuojate i druskininkus? Su kokia diagnoze gavot sanatorija?  ax.gif

Na mes dar negavome sanatorijos blush2.gif Ketvirtadienį einam pas reabilitologę, bet labai abejoju, ar gausim. unsure.gif O diagnozę mes turim F83.

P.S. Vvarliokas, sveikinimai dideliausi su pilvinuku wub.gif 4u.gif Kaip jautiesi? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainyte @ 2011 04 04, 23:06)
Labukas Džiugilyte mirksiukas.gif vis to laikelio mažai buvo prisėsti,o kai jau viskas aprimo tada ir monitorius sugedo doh.gif tai tik dabar prieš kelias valandas parvežė monitoriu ir puoliau čia. biggrin.gif Gimtadieniuką atšventėme linksmai kad ir nekokiomis sveikatėlėmis,visdėlto abi su DAINUTE SUSIRGOME,bet jau po truputėlį sveikstame.Tai mažytei pirmas sirgimas toks stiprus buvo doh.gif turbūt klinikuose,belakstydamos  nuo vienų medikų,kitų ir pasigavome virusiuką.Sūnus dar vis su tetuku važinėja per gyd.Šendien iš urologų parvaž.sekėsi gerai.Dar siunčia pas CHIRURGUS Lor.teks operuoti tonziles,aden.ang.na taip mano rajone pasakė lor.tai jei Vilniuj lor.patvirtins kad reikia,teks operuoti.nes mūsų raj,siunčia į VILNIŲ SŪNŲ.Manau dėl inkstuko.jie neapsiima operuoti.Kaune sūnus jau pagūlėjo ligoninėj pastiprino akytes,dabar po keturių  mėnesių apsilankyti ir siūnčia į sanatorija.O dėl dukrytės tai atidėjo dar pusei metų,sunku ką ir parašyti.Katarakta abiejų akyčių,dešinė akytė .....,kairė akytė nėra taip blogai.Katarakta progres.tai tiek.Dainute šaunuole,ji mano gydytoja,neleidžia man  nusiminti biggrin.gif ne ji mokosi iš manęs,o tenka man iš jos pasimokyti ir iš jos semtis stiprybės. ax.gif  biggrin.gif

Ojei, tai jūs su ligelėm, bėdelėm... verysad.gif Na nepasiduokit, sveikit greičiau, stiprėkit, akytes saugokit 4u.gif Linkėjimai Dainutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2011 04 05, 23:17)
Na mes dar negavome sanatorijos  blush2.gif  Ketvirtadienį einam pas reabilitologę, bet labai abejoju, ar gausim.  unsure.gif O diagnozę mes turim F83.

Tikrai jus turit gauti sanatorija,nes mes pagal ta pacia degnoze f83 vaziuojam kiekvienais metais.Va ir dabar tvarkomes dokumentus ir balandzio pab lekiam i sanatorija. taigi sekmes pas reabilitologe.

Saulesmamyte kaip Toniuko sveikatele,ar jus jau namuciuose?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Sandrulka sveikinam tave su gimtadieniu ir siunciam tau daug buciuku happybday.gif happybday.gif happybday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

user posted image
Papildyta:
Ir dar sveikinam Jurates Arnuti su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
MES TAIP PAT SVEIKINAM SANDRULKA SU GIMTADIENIU IR LINKIM KO SIRDELE GEIDZIA happybday.gif happybday.gif happybday.gif

O taip pat sveikinam Vvarlioka ir linkim lengvo laukimo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiam prie visų sveikinimų 4u.gif Vvarliokai... wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus. Dabar su ta sanatorija jau nebezinau - pas mus tas pats F83. Bet mes norim i Palanga ax.gif Cia mums arciau. Bet cia su viena mamyte kalbejau kad tokiu maziuku ten nenori priimti - berods neturi licenzijos g.gif Ui kaip noreciau ta sanatorija gauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valerijonas @ 2011 04 05, 15:44)
Tikrai jus turit gauti sanatorija,nes mes pagal ta pacia degnoze f83 vaziuojam kiekvienais metais.Va ir dabar tvarkomes dokumentus ir balandzio pab lekiam i sanatorija. taigi sekmes pas reabilitologe.

Saulesmamyte kaip Toniuko sveikatele,ar jus jau namuciuose?

Sveikute 4u.gif

Toniuko sveikatele jau gera ir jis jau eina i mokykla thumbup.gif Geguzes men planuojam i sanatorija vaziuoti mirksiukas.gif Labai jusu pasiilgom wub.gif
Atsakyti