Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Su motinos dienele visas. oro_buckis.gif smile.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
Steponas Januška - Rytas pas mama
Mielosios draugės-JŪS NUOSTABIOS SU DIDŽIOSIOSMIS RAIDĖMIS-BRANGIOSIOS MAMOS-sveikinu su šia nuostabia švente.
wub.gif console.gif friends.gif friends.gif ok.gif mirksiukas.gif oro_buckis.gif sokiai.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Brangioji saule, kai iš dangaus žiūrėsi į žemę, pačiais šilčiausiais spinduliais glostyk mano mamos galvą, kad ji pajustų, kokia man yra brangi. Laisvūne vėjau, kai skrisi nerūpestingais žemės keliais, sutikęs mano mamą pakštelk jai į skruostą, kad atmintų, kaip aš ją bučiuodavau vaikystėje. Gerasis Dieve, saugok tą didį turtą, pavadintą MAMOS vardu, ir būk atidus, kai klausysi jos tylių maldų. Vienintele mamyte, ačiū už gero linkinčias mintis, aš jas kasdien randu vakaro tyloje, jos man labai svarbios. wub.gif wub.gif wub.gif Visas sveikinu su MAMYCIU DIENA bukit mielosios laimingos wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 01 gegužės 2011 - 12:02
QUOTE(Džiugilė @ 2011 04 07, 21:47)
Tai va aš irgi dabar galvoju, kad į vaikų teises reikia rašyt. Mane žudo toks požiūris, tipo, nieko iš to vaiko nebus, beviltiškas, tai ko dar jį čia kur siųsti  doh.gif
Tai ką, čia ne vaiko teisių pažeidimas?  unsure.gif

Dar klausimas  blush2.gif
Jeigu su mišriu raidos sutrikimu F83 nesiunčia vaikų iki 3 metų pagal programą Sveikatą grąžinantis gydymas, tai pagal Reabilitacija2 su ta pačia diagnoze gali siųsti iki 3 metų?  g.gif

Nezinau kaip siemet bet praeitais metais siunte su sveikata grazinanciu
Atsakyti
:mirksiukas:SVEIKUTE ZUIKULIUK,SVEIKINU Justuliuką su gimtadieniuku 4u.gif clap.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif friends.gif sokiai.gif ploja.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Justuliuk Tavo pasaulis,
Dar apgaubtas stebuklų skraiste,
Ir veidukas dar švyti kaip saulė,
Kai miegadamas šypsais sapne.

Tegul gimtadienio žvakutės liepsnelė
niekada neužgęsta Tavo širdelėje,
Tegul apšviečia Tavo kelią
ir atsispindi akelėse.

Mes su Dainute sveikiname Tave JUSTULIUK IR SIUNČIAM DAUG,DAUG SVEIKATOS,LAIMĖS,JUOKO IR BUČIUKŲ.
Atsakyti
Zuikuliuk sveikinam Justuliuka su gimtadieniu ir siunciam daug buciuku wub.gif wub.gif wub.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

user posted image
Atsakyti
prisideDam prie sveikinimu JUSTUKUI 4u.gif happybday.gif happybday.gif
Ar matei, kaip meškutis šį rytą Tau šypsojos ir leteną tiesė, Ar skaitei vėjo laišką rašytą, Jis ant lango Tau pasaką piešė, Ar girdėjai, kaip medžiai šlamėjo: Su gimimo diena, mielas JUSTUKAI!!! O žvirbliukas kieme vis čirškėto: „Čik čiriki, tau laimės, Tau laimės!"
Atsakyti
sveikinam ir mes Justuka su tortadieniu ,daug sveikatytes 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
labas rytas,aciu uz sveikinimus Justukui
Atsakyti
Sveikiname, sveikiname, sveikiname user posted image

Agnyteee, Tavo Kristupas jau kadrina mano Viltę darželyje wub.gif Šiandien mergina nuvarė žaisti - tuoj Kristupėlis atkulniavo į kompaniją wub.gif Susimatysim gal kada - marčią apžiūrėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hermita: 03 gegužės 2011 - 10:53
labas rytelis
ateinu patarimo,gal kurei taip buvo,Justas visad buvo padykes vaikas,kur ka iskrest,o dabar toks pasyvus pasidare ir darzeli sake gulineja daugiau,toks jausmas ,kad jis labai silpnas pasidare,gal koks raidos pasikeitimas bus ?
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 05 04, 10:07)
labas rytelis
ateinu patarimo,gal kurei taip buvo,Justas visad buvo padykes vaikas,kur ka iskrest,o dabar toks pasyvus pasidare ir darzeli sake gulineja daugiau,toks jausmas ,kad jis labai silpnas pasidare,gal koks raidos pasikeitimas bus ?

Ar su skydliauke viskas gerai? Jei išsibalansuoja hormonų veikla, tada gali būti būdingas vangumas, silpnumas, padidėjęs prakaitavimas ir t.t. Gal pasikonsultuokit su endokrinologu ir pasidarykit kraujo tyrimą dėl hormonų būtinai.
Mes va geriam vaistukus dėl skydliaukės nuo rudens, nors vangumo jokio ir nebūdavo blush2.gif

Ir su praėjusiu gimtadieniu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti