Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(dulsyte @ 2011 02 17, 10:14)
tij vat kad nezinau,kadangi anksciau nesu matavusi  blush2.gif geda labai,bt esu zalia su tai grafikeliais blush2.gif

pirmos fazes BT pakankamai auksta pas tave, tai ir antra aukstesne
labas rytas
Nezinau ar prisiversiu termometra paimti, nors kol kas be jo labai gerai gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 17, 11:14)
tij vat kad nezinau,kadangi anksciau nesu matavusi  blush2.gif geda labai,bt esu zalia su tai grafikeliais blush2.gif

graziai uzkilai thumbup.gif buvo pakritimas, tai gal gi visgi jums pavyko bigsmile.gif kazkada man buvo taip uzkile, tai merginos buvo ade info, jog jei nesergi ir kiti veiksniai neitakoja tai toks stagus uzkilimas gali buti del nestuke.gif nenoriu laai daug vilciu sueikti, bet tai vienas is variantu del tokio pakilimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos matuotojos mirksiukas.gif
Pasirodau su savo uzstrigusiu grafikeliu, nei aukstyn nei zemyn biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 02 17, 11:28)
Sveikos matuotojos  mirksiukas.gif
Pasirodau su savo uzstrigusiu grafikeliu, nei aukstyn nei zemyn  biggrin.gif
user posted image

svarbu, ne zemyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 17, 07:54)
Nu ka labas rytukas  4u.gif pasirodau su savuoju   mirksiukas.gif

thumbup.gif kada NT??? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduter @ 2011 02 17, 07:59)
labas rytas 4u.gif  niu ka pradesim ir vel nuo pradziu doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu sekmingo paskutinio ciklo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2011 02 17, 08:12)
labas rytelis

pasirodau

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2011 02 17, 08:31)
labas rytas - pasirodau  4u.gif

oho kaip atsalai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karolce @ 2011 02 17, 09:06)
Labas rytas ,sutinku su tavim pas mane ir si menesi O paveluota. doh.gif Man BP irgi nebreze linijos,nors FF nubreze 16CD,as sakyciau,kad pas mane FF teisus ax.gif

http://www.babyplan.ru/profile/104871

thumbup.gif suolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 02 17, 10:21)
Nezinau ar prisiversiu termometra paimti, nors kol kas be jo labai gerai gyvenu smile.gif

Ir mano tokie pamastymai biggrin.gif

Visos graziai pakilusios - nesileiskit!

riberte Lauksim geru ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2011 02 17, 10:12)
labas rytelis

pasirodau

va cia tai jau 95 proc duociau kad nebebus mmm mirksiukas.gif
Papildyta:
gal galetumet pasgelbet, kaip ikelti nuoroda i savo grafikiuka, esanti fertilityfriend? Matuoju ir as, noreciau pasirodyt, bet nemoku... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2011 02 17, 12:21)
pirmos fazes BT pakankamai auksta pas tave, tai ir antra aukstesne
labas rytas

tij vat kad man pirmoi fazei buvo sloga uzpuolusi sakau gal todel ji aukstoka buvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2011 02 17, 12:25)
graziai uzkilai  thumbup.gif buvo pakritimas, tai gal gi visgi jums pavyko bigsmile.gif  kazkada man buvo taip uzkile, tai merginos buvo ade info, jog jei nesergi ir kiti veiksniai neitakoja tai toks stagus uzkilimas gali buti del  nestuke.gif  nenoriu laai daug vilciu sueikti, bet tai vienas is variantu del tokio pakilimo  mirksiukas.gif

tij vat as ir nenoriu per daug vilciu sau suteikti,bt tiketis reikia smile.gif man ir tas uzkilimas toks grazus atrodo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Aš kelis mėn matuoju BT, bet šį kart po O praėjus keliom dienom ji pakilo nuo 36.6 iki 37.5 blink.gif ir pastoviai pradėjo pilti prakaitas, nors 100 % neperšalau g.gif Ar gali būti toks šuolis, o gal čia kokia liga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 02 17, 11:28)
Sveikos matuotojos  mirksiukas.gif
Pasirodau su savo uzstrigusiu grafikeliu, nei aukstyn nei zemyn  biggrin.gif
user posted image

pas mane irgi panasi situacija 4u.gif
user posted image

jei nukristu, tai jau ryt poryt... ech, kaip nervina laukimas... doh.gif kad tik nenukristu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 02 17, 12:36)
thumbup.gif  kada NT???  blush2.gif

na va matai kazkam super, o kazkam anovuliacinis ciklas ir liepia laukti mmm bigsmile.gif siaip planuoju kitos savaites pradzioje jei neprsikraustys mmm bigsmile.gif bet siaip jokiu pojuciu nejauciu, praeita savaite ir uzpraita jutau maudimus pilve o dabar nieko nejauciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 17, 13:09)
pas mane irgi panasi situacija  4u.gif
user posted image

jei nukristu, tai jau ryt poryt... ech, kaip nervina laukimas...  doh.gif kad tik nenukristu...  rolleyes.gif

Oho, koks skirtumas tarp faziu thumbup.gif grazus grafikelis thumbup.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 02 17, 08:20)
http://www.babyplan....mp;t=1297923071
Papildyta:

na va pavyko,kazkada seniau matuodavau ir vel buvau nutraukus dabar jau matuoju saziningai.

Jeigu O ivyko tada kaip rodo grafikelis, tai sakyciau labai labai daug zadantis thumbup.gif

Turbut palaikysite mane kvaisa, nes negalejau pastoti po santykiu tiek dienu praejus po O, bet jau antra diena jauciu "nestumo" pozymius. Pati zinau, kad tai neimanoma, tai isikalbeti sau tikrai negalejau, nu bet lygiai toks pat jausmas, kad esu ne viena. Buvau nescia 3 kartus ir visus kartus jauciausi lygiai taip pat ir neapsirikdavau. Jauciu gimdoje "tempima", ne menesiniu skausma, bet "tempima". Ir dar tas pilnumo jausmas. Pilvo putimas. Krutine "sustangrejo" siek tiek, bet akimi dar nepastebima tai. Tai arba man cia labai ryskus PMS arba nezinau jau, nors buvau rami ir laukiau mmm, kad prasidetu planavimas blink.gif
Atsakyti